SHNL 6. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 27.08.2023, 21:05h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.08.2023, 13:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

1000 bi bilo wow!

Ja samo gledam ovu temu na forumu i potpuno mi je jasno stanje 'nacije'.
Moja pjesmica o ljubavi prema Rijeci i budućnosti (gdje je po prvi puta namjerno izostavljen aktualni trenutak i spominjanje protivnika) ima manje lajkova od Marinovog 'Gazi! Smeće!...' posta .

Ne mogu vjerovati da je ovaj bivši gad o trenera uspio u toj mjeri razjariti nas, mirne i staložene primorce  ;D

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ljubav je predivna, ona nas čini sretnijima, nježnijima, sebičnijima, tjera te da kupuješ cvijeće, čokolade...

Mržnja ujedinjuje, fokusira, osnažuje, drži te budnim noću, želiš se naoružati i traje vječno :)

Gad pobjegulja nije ni svjestan, ali uskoro (ako su igrači iskreni i nabrijani).
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Z
Što ste se usrali ? Razbit ćemo ih ko zvečku....

Quote from: ZZZZ7777 on 27.08.2023, 15:35Što ste se ustali ? Razbit ćemo ih ko zvečku....
Ustajem svako jutro  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Bio po karte danas na Ruji oko 11i30...
Zasad prodano cca 400 karata...
Deri Rijeko...

I
Quote from: moreplovac on 26.08.2023, 14:18Kompleksna i izazovna utakmica, protivnik dokazani negativac, pojacan kvalitetnim trenerom kojem je moralna sinusoida naglo skrenula u minus.
Ova momcad je pokazala da ima snage i kvalitete da se othrva visestruko kvalitetnijem protivniku, a kad se doda visok koncentracija tijekom cijelog susreta pokazali su da ne samo da mogu pokazati zube nego i ujesti. Stoga ocekujem dosta od nasih trupa u srcu mordora,hrabar i borbeni pristup i u nadi da nas ljudi u crnom nece masakrirati.
Moramo pocet kapitalizirati sanse koje stvorimo,razumijem i to da je to cijena mladosti i odrastanja nekih mladica, ali isto tako polazem nadu u inat te ostavljene djece koja ni pozdrava nisu dobili, niti jedan Ajde bok i vidimo se. Uzdam se i u inat kritiziranih da pokazu evo sta si propustio, da pokazu mi idemo prema gore a ti se koprcaj u cemeru,

Neznam ko je kod nas dokapetan,ali da se mene pita, kao sto se ne pita, bio bi Hodza. Ne samo sto je decko kvalitativno zasluzio,nego jer je prakticki stasao u vodju Rijeke i plus sto svoju ljubav prema Rijeci ne skriva i djelima ju pokazuje.
Ja bih lindona, svaku tekmu 100% i vidno mu je stalo.

Sretno našim dečkima i novom treneru.
Volim grad koji teče

_
Ako bilo tko ima stream u inbox, zauvijek zahvalan!

S
Mene najviše zanima dal će Janković nadmašit 10/0 statistiku duela u prvih 45' iz prošle utakmice.

I više nego uspješno grljenje uz obostrani smiješak Labrovića i Jakirovića...fuj.
#navodninavijač

27.08.2023, 21:12 #40 Last Edit: 27.08.2023, 21:14 by 🔵 D10S ⚪️
Klasika, rano vodstvo dinama.

Hvala Var :-).

Neovisno o VAR-u, ovo je katastrofa. Treba se sabrat.
#degenerik

Uvijek samo mi u Maksimiru kao drugoligaš u kupu. 20 minuta ne znam dal smo imali 5 sekundi posjeda u komadu, a da nije bio prekid.
#navodninavijač

Mi bi protiv Reala izgledali dobro, protiv dinama skoro uvijek neprepoznatljivi.

Pusti akciju kurvin sine pa onda pogledaj VAR i poništi gol :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
#navodninavijač