UCL, 3. pretkolo: Rijeka - Lille, četvrtak 31.08.2023., 20:15h

Started by Projeto, 28.08.2023, 08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Naši dragi sportski prijatelji iz Lillea se okupljaju prije utakmice na Trgu 128. brigade odakle će busevima biti transferirani na stadion i nazad.

Cijena ulaznice im je 10 eura kao i nama gore.

A klupski prijatelji neće ni trenirati niti odraditi pressicu u Rijeci. :)
#navodninavijač

Quote from: Ian Curtis on 29.08.2023, 15:27Naši dragi sportski prijatelji iz Lillea se okupljaju prije utakmice na Trgu 128. brigade odakle će busevima biti transferirani na stadion i nazad.

Cijena ulaznice im je 10 eura kao i nama gore.

Ča, Liležani? 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Dobro je i sad su velike gužve na Krku. Dugo će sjediti, možda ukoče leđe nekoga gadno. Onog Kosovara po mogućnosti.

Još je i pun mjesec, nesanica...
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Opa! Nepresušan nije samo na tvu nego i u tisku!
Dobar glas se daleko čuje. Čestitke svima, pogotovo Tiru.

Ajmee, sad slusam presicu i moram podijelit gorke dojmove. Ne znam kakav ce sportski uspjeh s nasom Rijekom ostvarit gospon Željko ali moram reći da dok sam ga slušao, pomislio sam koji kret....

Ovim putem mu se automatski i ispričavam jer niti sam to izustio niti sam to želio izustit, jednostavno, pomislio sam   :sta:

Uglavnom, sreća da sam si napravio nešto slađu kavu za ispijanje tijekom slušanja presice da mi makar malo ispere gorke misli   :nisamja:

Z
Ako sutra prođemo to će odrediti sezonu. Odrediti će i trenera vjerojatno.

Čekaj, dovoljna je i bilo kakva pobjeda, pa onda jedanaesterci ? Jedino, naši glavni izvođači penala bi već mogli biti izvan igre...

A da. Problem samo s pobjedom od jedan razlike je šta valja još u dodatnih 30 minuta onda. Da bi se eventualno dovukao do raspucavanja penala. A još 30 minuta jurcanja i trošenja s ovima vjerujem ne bi bilo nimalo lako, i pitanje je kolikog odgovora bi mi tu mogli njima dati.
Igrati iz minute u minutu, pa šta ti okolnosti donesu. Ako se bude trebalo bacati na glavu za jedan gol, za goli život i produžetak nade, bacaj se. Ako bude trebalo otezat i krasti vrijeme, kradi i bacaj loptu do Interspara.
Sve ćemo saznati sutra, bitno je da nada postoji i da su naše šanse još uvijek žive.

R
1:0 u 78-oj minuti, oniu jurnu kao blesavi,zadnjih 10 minuta, neka kontra u 90+4 minuti (od 5 minuta nadoknade) za 2:0 i dosta je. Ako rano damo gol moglo bi bit problema....

Najgore je ako povedemo 2:0. Jasno je to davnih dana oslikao Ćiro Blažević: "2:0 je najgori rezultat. Dobiješ gol pa si u frci!"

Ako je tamo neki Manchester zabio Bayernu 2 gola u 90'+ onda to može i Rijeka napraviti nekom Lilleu i tom nekom Umtitiju  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da je bar utakmica danas i to na Kantridi. Razbili bi ih 5:0 i odvezli u barokomore kad bi izronili.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.