UCL, 3. pretkolo: Rijeka - Lille, četvrtak 31.08.2023., 20:15h

Started by Projeto, 28.08.2023, 08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: ZZZZ7777 on 01.09.2023, 08:56Momčad je pokazala da ima kvalitetu nositi se sa puno jačim ekipama od Hajduka i Dinama...
Bingo. Lille bi jedan Hajduk riješio u hendikepu s pola standardne ekipe, a mi protiv njihove najjače postave maltene dominiramo do trenutka kad smo prisiljeni uvoditi čak i za naše pojmove drugorazredne igrače.

Nadam se da je ovo jučer bio jedan impuls samopouzdanja svima, i igračima i publici.

Quote from: ZZZZ7777 on 01.09.2023, 09:03Čitam na drugom forumu kako se tzv navijači i znalci iskrcavaju po Jankoviću.
Ne razumijem taj poriv, tu patološku potrebu , uvijek pronaći nekog igrača i okomiti se na njega. Kako se zove ta dijagnoza ?
Asocijacija? Jankovića se doživljava Jakirovićevim reliktom. Njegov mezimac.

#degenerik

Zanimljivo je vidjeti koliki nesrazmjer u odnosu cijene i kvalitete kad staviš ovakve dvije ekipe jednu protiv druge. Da im ne pišu imena i grbovi na dresu čovjek bi se lako zajebo tko igra za Rijeku, a tko za Lille.
Samo što s druge strane medalje kod uspoređivanja vidiš koja je razlika u kvaliteti unutar jedne ekipe, kad napraviš rošadu sa zamjenama i osjetno se promjeni nivo kvalitete u igri.
Koliko su neki naši kvalitetom bliže igračima Lillea, toliko su neki naši s klupe udaljeni kvalitetom od prvih 11. Što želim reći ukratko - fali nam širine.
Nama pri aktivnom rezultatu, gdje ganjamo gol za prolaz ulaze Obregon, Grgić i Liber. Nisu oni krivi dali su sve od sebe. Nije Sopić kriv ispraznio je cijelu klupu, stavio bi Đalovića da je mogao. I onda na kraju njima ulazi Umtiti u produžetku, a nama Bogojević, tu je svakom laiku jasno. Što želim reći ukratko - fali nam širine.

Banda nam je jako falio. Ilinković je dobro odigrao, ali Banda je ipak trenutno level iznad, a i ima više iskustva što je bitno u ovakvim utakmicama. Neću reći da nam je falio Dilaver jer su Mitrović i Galešić odigrali odličnu utakmicu, posebno Mitar koji kad dođe na radnu temperaturu izgleda neprobojno, zna se postavit, pratit linije, iznijet loptu, zračni duel osvojit...jbg nekima je nogomet lagan. Hodza isto vrhunski, pogotovo kad uzmeš u obzir da ima 20 godina, pred svojom publikom, ovakva tenzija od utakmice, može se zanemarit ako je šta bilo krivo. Ostale neću analizirati, nepristojno bilo išta loše napisati.

Lille je izgledao slabašno, na momente usrano, bezidejno, ali ipak se vidi da su trenutno razina iznad. Postoje automatizmi u igri, kretanja se ponavljaju. Kad se njima stvori neka šansa, primjerice ona za gol, vidi se da znaju što trebaju raditi, kao da su tu situaciju napravili tisuću puta. Dobro je to čak bilo pripremljeno s taktičke strane, ali nama baš fali ta uigranost i sigurnost, nama se lopta nekako probije u prostor otvara se teren i imam osjećaj kao da svi trče naprijed i mrmljaju u bradu - ajoj, evo ga, šta sad, o bože, ajmo ajmo.

Serem li ga serem, valjda sam još mamuran, a i teško je analizirat utakmicu s tribine u onakvoj atmosferi. Ponovno je ne planiram gledat, imam osjećaj da sam je tri put pogledao sinoć.

Z
Glupo je uzeti na zub Jankovića zbog sranja koje je napravio trener. Kakve veze ima igrač sa time ?

Quote from: ZZZZ7777 on 01.09.2023, 09:21Glupo je uzeti na zub Jankovića zbog sranja koje je napravio trener. Kakve veze ima igrač sa time ?
Preferiraš sažet ili opširan odgovor?
#degenerik

Z
Janković je jučer slabije igrao jer je bio utučen kad je saznao rezultat bivšeg nam trenera.

Z
Progon igrača od strane tzv navijača oduvijek mi je išlo na k...to se stalno ponavlja samo se mijenjaju imena igrača...to je bolest

Z
Imamo previše igrača pa si možemo priuštiti zadovoljstvo progona i uništavanja igrača...da bi zadovoljili vlastite patološke potrebe... kako da ne...

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Liležani se mogu lupati nogama u guzice koliko su ih sreća i sudac pomazili jučer. Ovako iduće godine evrope vidjet neće.
Nama je falilo igrača za rotaciju...Banda, Petrovič, pa i Djouahra....Svaka čast Andriji da je odgodio let za Meksiko 💪
Jako malo nam je falilo, al imam dobar osjećaj da bi se ovo moglo vratiti ove sezone kroz prvenstvo ili kup (ili oboje 🤞)
Kad dođe Pjaca ( i ne ozlijedi se), Banda i ostali se oporave i ako sleti bar jedan solidan bek ovo bi mogla bit ekipa za velike stvari 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
Quote from: Uzaludni on 01.09.2023, 09:41Liležani se mogu lupati nogama u guzice koliko su ih sreća i sudac pomazili jučer. Ovako iduće godine evrope vidjet neće.
Nama je falilo igrača za rotaciju...Banda, Petrovič, pa i Djouahra....Svaka čast Andriji da je odgodio let za Meksiko 💪
Jako malo nam je falilo, al imam dobar osjećaj da bi se ovo moglo vratiti ove sezone kroz prvenstvo ili kup (ili oboje 🤞)
Kad dođe Pjaca ( i ne ozlijedi se), Banda i ostali se oporave u ako sleti bar jedan solidan bek ovo bi mogla bit ekipa za velike stvari 😁

špica. Bogatstvo za špicu. Ja nažalost Kobru na terenu ne mogu smislit.

Ma meni je Kobra jučer bio super, kad je u par navrata odbio Liležana s loptom u aut 😁 Baš me razveselio 😁

I
Meni osobno je taj Janković  bio problem i prije odlaska SereGeja.

Znači napisati da ti neki igrač ne paše i ne odgovara nije nikakva problematika.

Posebno meni smeta kada krenu pojedinačni članci o pojedinim igračima gdje neki novinari krenu stručno secirati. Pa onda pokušavaju nametnuti kao npr Janković radi mnogo nevidljvog posla.

Ok , ja to ne vidim. Imam si pravo za dati da recimo  na fino pljucnem na njega, Veigu itd.  igrače koji su "medijski igrači" ko što je npr Bilić medijski trener, a u stvari je K od trenera. Samo jbg. u javnosti dobro prolazi.

I
Sad čitam da se francuzi žale na teren.
A kao Rujevica važi za najbolji travnjak u HR.

Jedino ako se netko nije pogubio u google translateu-u pa su zapravo htjeli reći "užarena atmosfera"

Obregon je odigrao dobro jučer, radio je sve što zna, hrvao se s trojicom, iznuđivao prekide, utrčavao po loptu među trojicu.

Svi hvale Andriju kako je odgodio put za Mehiko, a da bi netko riječ hvale rekao za Jorgea. Čovjek već bio na zaobilaznici prema McDonaldsu na vratima jadrana i vratio se pomoć  ;D

Pa reko sam 😂😂😂