SHNL 7. kolo: Rijeka - Varaždin, nedjelja 03.09.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 01.09.2023, 16:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zaf on 03.09.2023, 21:28Ne kužim ovakvu i ovoliku kritičnost. 😳

ovakve tekme doma MORAMO uzeti, pogotovo nakon što tovari izgube.. kad te doma netko preokrene onda je jasno da nešto nisi dobro isplanirao ili vodio.

Prije svega veliko razocaranje. Zasluzili smo pobjedu po svemu.
Ali ostaje i dalje da imamo TOP ekipu.
Trener mi je i dalje upitan. Zasto je Hodza odigrao 1000 minuta u 15 dana, zasto je Smolcic zavrsio utakmicu kad smo napadali, zasto izmjene nije radio prije i drugacije i tako dalje. Ne kuzim da Veigu samo tako otpise, decko ima 20 godina i ako je u losijoj formi, OK, objasnis mu sta hoces, ali ovo je kretenski.

No, biti ce ovo dobra sezona, ne sumnjam.

Quote from: Zaf on 03.09.2023, 21:28Ne kužim ovakvu i ovoliku kritičnost. 😳

Slažem se. More prilika naših, gazili ih. Pjaca klasa iz aviona se vidi svaki dodir nakon 5 min što se ugrijao, a tek Banda i Ilinkovic... Gledao sam miljardu ovakvih tekmi odličnih ekipa protiv limitiranih luzera i ne uspiješ pobijediti. Igra super, pristup isto, vratiti ce se bodovi negdje, nije ovo kup.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

B
Ma dobro, ovo kolo oprastam Sopi sta nema rezultata, uletio u teskom trenutku, emocionalno praznjenje i umor-sve stoji. Imali smo odlicnu utakmicu sa Lillom, te glatki poraz od gnjk i sada prosuto mlijeko sa varazdinom..
No sada krece pravi test Sopi-ima 2 tjedna u miru rada, ne zanimaju nas price o lavovima ili paunovima, emocije il sta vec- ekipa je kvalitetna, treba uigrat neki kurac i hvatat ove iznad jer nikome ne cvjetaju ruze od konkurencije. Rec otvoreno - idemo se potuc za titulu. A ne neke fore o prva 3 ili 4 jer to je mogao i Djale sam ostvarit. Tako da iduca utakmica samo 3 boda priznajemo

Nije ovo jedan od onih kekovskih remija gdje ti Slaven parkira autobus i zabije iz jedinog prelaska centra.

Ovo je utakmica gdje si imao sve, i dominaciju, i psihološki moment, i rezultat. Fali ozbiljnosti.

Neshvatljivo je da ti jedan Grgić u izglednoj akciji u 94. minuti dodaje petom iza leđa napamet, a da Janković kod 1-2 odbijenu loptu naupucava na brdo. Te stvari se rade kod 2-0. Ne nužno ni tada.
#degenerik

Pa Janković je igrač utakmice :) A Grgić će zauvijek biti Grgić i to je apsolutno shvatljivo.

Ubili ih, ali lopta je okrugla :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Obregon je igrač utakmice.  8)
#degenerik

I Obergon i Janković su sjajno odigrali.
Kritičan sam jer ako sam ja vidio da ne mogu, da se momentum utakmice okreće, onda su to sigurno vidjeli na klupi puno prije mene i nisu reagirali, a kada su reagirali uvodi se Pjaca u špicu umjesto Obergona. Kada su sve sredili s izmjenama onda smo gazili. Ali eto. Nije bilo vremena i sreće. Koji puta ne ide.
Dobra utakmica, dobri smo, ali eto stari prdonja u meni mi ne da šutim.

I
Očekivala se teška utakmica, barem sa moje strane.
Ništa.
Čak ni Varaždin nije odigrao nešto, trebali amo iskoristiti prilike u prvom poluvremenu i lagano privest to kraju.
Janković je danas bio jako dobar.

Sopicu nemam sto reci osim da možda nije trebao Pjacu kao prvu izmjenu uvoditi. Treba Markanu još ritma

Ajmo iz perspektive Varaždina. Ostao si s igračem manje, primio gol i četvrti sudac pokaže osam minuta nadoknade. Ja mislim da bi oni danas u tim okolnostima pali i protiv Rudeša.

#degenerik

Quote from: ispod stijena on 03.09.2023, 22:28Janković je danas bio jako dobar.

Osim sto voli puknut vise nego na zlicu pojest.

Nije problem kad ti je to forte i na to igras. Forte je i Pasalicu, uvijek gleda mogucnost uc s krila na kontra nogu i opalit, ali ako je igrac ispred - povuce jos par metara, proba dupli pas s bekom il desetkom, nece bas silovat pod svaku cijenu.

S druge strane, Janko ni ne abadira beka (htio sam rec da sta ce kad ima Godu, al ako Pasalic pokusava kombinirat sa Smolom, onda nema isprike), ne abadira spicu, s desetkom tu i tamo proba dupli pas kad se vec zagura u guzvu na vrhu 16, opalit ce ako nije u sjajnoj situaciji, opalit ce ako ima trojicu u bloku, opalit ce ako pada van balansa...

I sve to nije problem. Ok, malo je problem kad ti suigraci krenu odmah biti manje anagazirani jer znaju da kad lopta dodje do tebe - ne vraca se, al nije problem sto imas jedan "move". Neki su izgradili karijeru na tome, tipa Robben.

Problem je sto to radis jer ne mozes drugo. Ja na haklu mogu igrat u postu, imam filing, znam se pivotirat, dosta sam visok za prosjecnog haklera (za kosarkasa bih bio max. 1-2). Imam i dosta okej ruku izvana, fino stavljam trice (opet, za prosjecnog haklera). U postu imam neki "arsenal", ali vani? Spor mi je prvi korak, nemam bas odraz kad udjem pod kos, handling mi je majko pomozi, a lijeva ruka je samo za vratit dribling na desnu. Kad mi das loptu van, bez da ima neka akcija koju vrtimo, a da igram protiv krstenog protivnika? Stari, mozes odmah na box out, ili cu zalijepit tricu ili ces se morat hrvat za skok.

E pa imam filing da tako i Jankovic. Pasalicu je recimo dribling, dupli pas, kontrola lopte, utrcavanje u prostor - sve u svrhu da si nadje mjesta za sto bolji sut. Janko ne pokusava nis od navedenog, nego je primi na krilu, malo vagica, ulaz na desnu i opa. Jedno je kad uvijek mozes doc do svog mjesta u reketu koje ti pase i izvagat situaciju da otamo potegnes pa tako nabit 25 poena. Drugo je kad samo primis loptu u reketu, okrenes se licem prema kosu i potegnes makar te udvojili, ispred tebe bio netko od 2.20, netko koga je lakse probit ili 3 slobodna suigraca na ziceru pod kosem.

Janko je meni ovo drugo. Muric i Pasalic su suteri, Janko je alibi suter.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Boli me ona stvar što je "igrač utakmice", mali je sebično smeće. Mrzim takve igrače.
#degenerik

I
Dobra slika.
Jednostavan odogovor.
Nije da ne želi, on ovo ne vidi dodat

Quote from: ispod stijena on 03.09.2023, 23:47Nije da ne želi, on ovo ne vidi dodat

Eto, sažeo si moj Rat i Mir u <10 riječi. To je to.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I
Evo sad gledam snimku ove utwkmice.
Početak, igrači u krugu.
Smola drži govor, ostali slušaju.
Ej...
Smola pl II drži govor.
Jebiga Veiga, nije sve ni do forme