SHNL 8. kolo: Rijeka - Osijek, subota 16.09.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 13.09.2023, 15:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mi smo navijači Rijeke, mi i naš klub imamo specijalan odnos sa nadnaravnim silama tako da Lepi ili Liber zabijaju sigurno, ali Koprivnica u rujnu i naši milijuni u napadu bi moralo omogućiti punu apotekarsku mrežu. Još, ako im je Božić ozlijeđen...
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Bobic on 18.09.2023, 10:56Sto se tice dojma, najbolja smo ekipa hnla...porazi u derbijima su malo pokvarili dojam koji bi inace bio cista petica(iako neka opravdanja mozemo naci u oba poraza)
dosad sve utakmice na Ruji-meljemo i ocito svakoga mozemo napucati doma, treba viditi kakvi cemo biti na gostovanjima, mozemo li drzati isto takav tempo vani. Sada dva najbolja gostovanja za viditi mozemo li to- Belupo i Rudes...dve najlosije ekipe
Nisu baš toliko loši, Rudeš je imao par utakmica koje bi da je standardni prvoligaš riješio u svoju korist bez problema. Slaven je uvijek nezgodan, budu nikakvi i onda im se otvori. Slažem se da su odlična gostovanja za vidjet gdje smo i kako dišemo, a i potencijalne mine.
Ne sjećam se kad sam zadnji put ovako bio nekako pozitivno nabrijan na utakmice.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Quote from: D2 on 18.09.2023, 11:55
Quote from: Bobic on 18.09.2023, 10:56Sto se tice dojma, najbolja smo ekipa hnla...porazi u derbijima su malo pokvarili dojam koji bi inace bio cista petica(iako neka opravdanja mozemo naci u oba poraza)
dosad sve utakmice na Ruji-meljemo i ocito svakoga mozemo napucati doma, treba viditi kakvi cemo biti na gostovanjima, mozemo li drzati isto takav tempo vani. Sada dva najbolja gostovanja za viditi mozemo li to- Belupo i Rudes...dve najlosije ekipe
Nisu baš toliko loši, Rudeš je imao par utakmica koje bi da je standardni prvoligaš riješio u svoju korist bez problema. Slaven je uvijek nezgodan, budu nikakvi i onda im se otvori. Slažem se da su odlična gostovanja za vidjet gdje smo i kako dišemo, a i potencijalne mine.
Ne sjećam se kad sam zadnji put ovako bio nekako pozitivno nabrijan na utakmice.

Ne kazem da su tolko losi opcenito i da nemozemo kiksat-mozemo vrlo lako kiksat. Rudes je zasluzio par bodova vise...
No najlosiji od konkurencije jesu- Gorica pa mozda i Varazdin mogu hvatat cak i europu, Istra i Lokomotiva su isto stepenicu iznad.