Sve što nije gradilište ;)

Started by D2, 15.09.2023, 20:58

Previous topic - Next topic

kauzalni neksus and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: TIR on 27.11.2023, 15:36https://www.fiuman.hr/rijeka-advent-spao-na-samo-dvije-lokacije-nema-ni-adventiranja-kod-kazalista/
Sad kad bi neka nazovi opozicija trebala dodati gas, naravno da nema ni traga ni glasa nikome.
Kakva oporba, takva i vlast. Bitno se čudom čuditi kad dođu izbori zašto se za njih ne glasa. Nit ih se čuje, nit ih se zna. Teška smo provincija i to svakim danom sve veća i veća. Nažalost ništa od te nizinske brze pruge pa da barem postanemo zagrebački prigrad.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Bas zalosno kakva smo provincija postali. Koliko je ostatak hrvatske nazadan da bira HDZ iskljucivo zbog predznaka tako i Rijeka pokazuje ogromnu zaostalost birajuci SDP iskljucivo zbog istog a doticni su unistili nas kraj maksimalno.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

27.11.2023, 20:21 #107 Last Edit: 27.11.2023, 20:23 by Fornax
Quote from: D2 on 27.11.2023, 16:34Kakva oporba, takva i vlast. Bitno se čudom čuditi kad dođu izbori zašto se za njih ne glasa. Nit ih se čuje, nit ih se zna.
Pet minuta prije izbora se sjete da su živi, malo zakmeče, onda se opet četiri godine skrivaju. Od ekipe koja nije u stanju aktivno oponirati teško se može očekivati da preuzme.

Svejedno, ja sam već odlučio svoj glas dati jednoj opciji koja mi nije čak ni simpatična. Ne, nije HDZ, ali ovi retardi iz SDP-a još manje. Ja ne znam kakav to Stockholmski sindrom prosječnog Riječanina više drži da glasa za te štetočine. Animozitet prema desnoj opciji razumijem, ali ovaj grad predugo stagnira.

#degenerik

Nisam baš upućen u razloge za te zabrane, pa ako netko može reći u čemu je problem? I šta je točno plaža, smijem li ja popit pivu 10 m od linije mora ili prosetat svoje skromne grudi po grotama na Preluku?

05.12.2023, 16:41 #110 Last Edit: 05.12.2023, 16:42 by Vado Magnar
Ako si muško... možeš. Da ja prošetam svoje to ne bi predstavljalo povredu čudoređa iako su veće nego li u 50% ženske popuacije. Ali eto... katotalibani imaju neku svoju uvrnutu estetiku i osjećaj za ravnopravnost.

A kako da mi narastu, a ne smijem lokat na plaži...jebemu, nikad mi se neće ispunit san da me sisatog nose na Glavanovo.

Šalu na stranu, ima li tu koji razlog osim pogodovanja koncesionarima na pomorskom dobru i ugostiteljskim objektima?

Kako jbt, na starom forumu si mi govorio da je HDZ-ovac. Eto vidiš da nije 8)  8)

Davore povedi nas!

Dakle za prihvaćanje proračuna Filipović je pristao na amandmane PGSa i Štimca u vrijednosti od 190 i 230 tisuća eura. Štimac je dobio stipendiranje deficitarnih zanimanja, uklanjanje barijera za invalide u centru i financiranje sportskih natjecanja i trenera. Ne znam što je PGS tražio.
#navodninavijač

Možda na idućim izborima stvarno glasam za ovog manijaka. Kad je bal nek je maskenbal.
#degenerik

Quote from: Fornax on 08.12.2023, 09:31Možda na idućim izborima stvarno glasam za ovog manijaka. Kad je bal nek je maskenbal.
Nekako ti ne vjerujem.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Šta vam smeta, klečanje na Korzu u 15:00 i onda korteo do Rujevice u 17:00.

Sve Riječanke koje su abortirale od 2001. na ovamo neće smjeti koristiti javni prijevoz.
#degenerik