Sve što nije gradilište ;)

Started by D2, 15.09.2023, 20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pa dobro... ako ćemo iskreno, tu se jaaaako puno toga promijenilo. Promet je puno sigurniji nego li je bio. Bar je manjih nesreća manje. Vozni park je nemjerljivo bolji nego unazad 10 godina, a o 20 ili 30 da i ne govorimo. Poštovanje pravila također. Danas je normalno stati pješaku na pješačkom, ranije smo igrali carmageddon.

Naravno, prostora za napredovanje na pretek. Pogotovo u kockastim glavama (ako je tu uopće moguće). Ali da se puno promijenilo, zaista je!

Meni je uvijek fascinantno da je na staroj, jednotračnoj zaobilaznici ograničenje uredno bilo 90.
Kod eševa se moglo preticati jedino ako si se zalijepio ovom ispred na guzicu u zavoju prije - i svi su to uredno radili.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ja se sjećam da je na zaobilaznici dok je bila jednostruka u tunelu ispod Trsata bilo ograničenje 40km/h.
Ljeto, vruće, gužva za popi*. Nije bilo ništa posebno, samo stranci koji voze prema signalizaciji. I tako, vozimo mi uredno tih 40 u koloni koja je bila duga valjda koliko i zaobilaznica, a policjot, crven u licu, usred tunela na metar od tog ograničenja od 40km na uru maše i signalizira da se vozi brže. Toliko o ograničenjima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Gnjusna Izdajica on 05.03.2024, 19:37Meni je uvijek fascinantno da je na staroj, jednotračnoj zaobilaznici ograničenje uredno bilo 90.
Kod eševa se moglo preticati jedino ako si se zalijepio ovom ispred na guzicu u zavoju prije - i svi su to uredno radili.

Nije li u to vrijeme oko Diračja bilo par prometnih s mrtvima svake godine? Bar koliko se sjećam naslova u NL
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Bilo je. Diračje je bila crna točka.

Ja još nisam vidio ili upoznao HDZ-ovca iz PGŽ koji nije debil ili đubre.

Disclaimer - OB nije totalno đubre, ali moj prvi dojam o njemu tamo negdje 2015... Nije bio sjajan.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

B
Ona je iz Ravne Gore  tamo mordor prevladava poznata je isključivo po glupim izjavama,vrijeđanju,ulizivanju i skupojecnim torbica...

Drago mi je da osoba koja izjavi da  "Hrvatska ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih" ne navija za Rijeku.

Takav šljam i je za zle blizance.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Basso on 07.03.2024, 19:31poznata je isključivo po glupim izjavama,vrijeđanju,ulizivanju i skupojecnim torbica...

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-se-hdzovka-u-saboru-ulizuje-plenkovicu/2290007.aspx

"Zna se da ste se upravo vi državnički izborili za hrvatske nacionalne interese, ali i interese ostalih država članica EU koje su početkom 2021. godine imale problem s nedostatkom cjepiva. Nakon upravo vaše intervencije na Vijeću Europe dogovoreni su kriteriji raspodjele tadašnjih 10 milijuna doza Pfizera", kazala je Burić u srpnju 2021. na raspravi o Izvješću vlade.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Klubu navijača Partizana.

Je li još netko primijetio na Korzu prosjake koji prose na Engleskom? Kleče, mole krunicu.

Zanimljiv fenomen.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

05.04.2024, 11:43 #281 Last Edit: 05.04.2024, 11:45 by Fornax
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Jako dobro. Znači u opticaj ponovno ide vraćena roba samo tako, bez pregleda je li netko po piću nešto petljao.
Trebalo bi tu malo više ljudi biti privedeno i kasnije osuđeno.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

06.04.2024, 10:32 #283 Last Edit: 06.04.2024, 10:33 by Silvio Dante
Ova bitanga je i u Gradu Rijeci uvijek imala širom otorena vrata https://www.vecernji.hr/kultura/dalibor-matanic-zbog-uznemiravanja-zena-izgubio-sve-poslove-1759529
Kako ono rekoše, promicatelj i baštinik pravih vrijednosti. Je ono isti režirao i promo spot za EPK?

Ako ništa, barem iz dana u dan maske padaju. Woke revolucija će poput svake druge revolucije da pojede svoju djecu i spasi nas svih skupa te presije. Takve kvarnjake i licemjere svijet nije vidio.

Sere mi se od woke BSa. Alergija mi izbija.