Sve što nije gradilište ;)

Started by D2, 15.09.2023, 20:58

Previous topic - Next topic

kauzalni neksus and 3 Guests are viewing this topic.

G
Meni samo nije jasno kako i kada uspiju se potpisati na tako nepristupačnim mjestima, a zbilja ih ima. Ukoliko tko zna cijenio bi hipotetski opis. Šteta materijalna svakako, ali fasciniran sam sposobnosti i stealthom.

💩 🥄
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 21.05.2026, 20:35https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/hdz-s-veseljem-podrzao-ivu-rincic-poslat-cemo-sdp-u-ropotarnicu-povijesti/

Bio sam naivan, zaljubljen i mlad; glas'o sam za Ivu, neću više nikad..

Zasto nitko ne spominje da je lista bivseg grad marka fil podrzala prijedlog

Jedino mi je malo sumLJivo što se diže buka, a i bez HDZ-ovih ruku prolaze obje odluke :nisamja: Jedino ako bi i ekipa suzdržanih promijenila glas u ne, zajedno s HDZ-om.

Inače Austrija je odmah nakon 2. svjetskog rata imala više od 20 godina vlada velike koalicije, jer su skužili koliko im dobro može poslužiti.
#navodninavijač

Ostrogovićevo likovanje bode oči.

Ako je to neki "cunning plan" da se našteti Rinčićki, mora se reći da djeluje.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

24.05.2026, 16:13 #1762 Last Edit: 24.05.2026, 16:15 by Fornax
Bacanje novca na Kanal Ri se nastavlja: Pogledajte amaterski filmić koji im je PGŽ papreno platio

Kladio bih se da većina ljudi u Rijeci uopće nema pojma da Kanal Ri još uvijek (tobože) emitira program.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Da li se kosi trava u bilo kojem kvartu u Rijeci trenutačno? :)
#navodninavijač

..da..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: TIR on 26.05.2026, 08:48Da li se kosi trava u bilo kojem kvartu u Rijeci trenutačno? :)
Pitaš za komunalno košenje ili misliš općenito?
Ja moram priznati da sam propustio (objektivna spriječenost) dovesti svoj mini travnjak u red i sad ću imati većeg posla nego inače pa je samim time i moj odgovor ne.
 8)   ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mislim više na razini mjesnih odbora, jer tu na Zametu je koma situacija, a 6. mjesec.

https://www.rijeka.hr/kd-cistoca-plan-kosnje-od-4-do-15-svibnja/

Tako da su očito neke kvartove skroz zaobišli nakon kiša početkom svibnja, i zaboravili ih skroz očito.
#navodninavijač

Što nije to održavanje travnatih površina i cijela hortikultura u komi od kad su nestali Parkovi i nasadi i sve prebačeno na Čistoću?
Ovo što se inače radi s travnatim površinama i nije neka sreća.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: TIR on 26.05.2026, 08:48Da li se kosi trava u bilo kojem kvartu u Rijeci trenutačno? :)

Trsat i Vojak.

Na Kantridi situacija s košenjem okej.

Nažalost, situacija sa smećem je kritična.

U nekom trenutku ljudi moraju puknut i reć dosta. Sustav ne funkcionira i nema nikakve, ali apsolutno nikakve šanse da će profunkcionirati tako kako su to oni zamislili.

*neki dan gledam ženu kako prislanja karticu na zeleni kontejner koji se ne otvara. Ostavlja vrećicu pored baje i čujem ju kako komentira "šta, da nosim smeće nazad doma?"
#degenerik
~TIR, 03/06/2026