SHNL 9. kolo: Slaven - Rijeka, nedjelja 24.09.2023, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 19.09.2023, 20:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
A sta reci,kompleksna i izazovna utakmica u kojoj cemo, nadam se,osvojiti sva 3 boda i opravdat ulogu favorita.

Zelio bi opet nogomet na "visokim okretajima" kojim ce slomiti protivnika,a nebi se niti cudio niti zalio na neki moment inspiracije,ne samo najvece zvijezde Marka Pjace,nego i "Young Gunsa" koji cekaju svoj moment slave.
Isto tako mislim da ako zabijemo prvi da ce se onda otvoriti i pobjedjujemo sa vecom razlikom ala 3 gola.

Z
Samo da se Selahi i Jankovič očiste od kartona , pogotovo Selahi.

Znaš šta Maleru, Sopic je toliko lud, sezona je drugačija od svih, neka dobije Selahi žuti, zaigrajmo sa dva stopera, Smolom i 7 igrača koji mogu utrpati im gol. I 7800 luđaka.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

D
Quote from: Vado Magnar on 20.09.2023, 09:32
Quote from: Bobic on 19.09.2023, 23:40Franjo ne zabija ali mora igrati...koliko prostora napada, pritisak, veze igrace na sebe i sve dobro sta radi uzima mu danak u golovima..fali koncentracije malo

Slažem se. Pokušavam naći prostor za svih ali baš i ne ide. Pa se zato igram s idejom da se Franju malo odmori. Nekako mi je suludo puštat Hodžu na klupi.

Ne vidim da itko spominje Bandu u bilo kojim kombinacijama iako se vratio i u punom je treningu. Citirao sam gore post, jer da, koliko god suludo bilo mislim da bi mi prvi pick bio Selahi - Banda, Hodza na klupi.

Jednostavno sa Bandom smo prema naprijed dimenzija vise.

Ali onda ti ne treba Selahi koji u posjedu i tranziciji pruža barem upola manje nego Hožda. Ja bi njega ostavio na klupi sutra.

To i mislim da je Selahiju najveći problem. Odličan defenzivac, ali jednostavno nedovoljno konkretan na tuđoj polovici da bi bio u klubu Rijekinog statusa, ali razinu jačeg. Dakle u nekakvom Ludogorecu, Zvezdi, Sparti on nema svrhu jer ga ne mogu koristiti ispravno većinu sezone kad igraju protiv bunkera.
S druge strane za njega bi bili savršeni klubovi sa sredine tablice jačih liga (Portugal, Belgija, Nizozemska) ili oni sa dna Liga 5. Problem kod takvih je što vjerojatno nisu zaluđeni plaćati 2-3 milijuna za razbijača.
#navodninavijač

Imamo u tjedan dana Slaven, Libertas, Rudeš.

Smiješno za reći, ali to su nam nepoznanice jer mi smo masu igrali na domaćem terenu. Vani iako derbiji i to usred europskih utakmica i to ekstra podređen sastav, smo bili očaj i koma u svih 180 minuta. B36 i Dukagjini ne brojim, to su realno drugoligaške ekipe.

Šampionski gard se stvara u ovim malim utakmicama koje moramo rješavati u prvom poluvremenu, bez potrebe za pet stopera u 85. minuti i bez da opet primimo gol iz jednog udarca protivnika. Nadam se prvoj takvoj sutra.
#navodninavijač

J
Sutra ako bude rutinski bit ce vrhunski, ako bude mucenje imat ce lose znacenje

M
Ti decki su mladi,imaju zelju zanos snagu,ali tek trebaju dobit tu rutinu pobjednika,cak i ako se budu mucili to nista ne znaci,tako se stvaraju pobjednici,ako iz bitke izadjes s 3 boda.

Z
Opa, vidim nisu dovoljna tri boda i pobjeda ? Traži se i umjetnički dojam na visokoj razini...ono navijački, da igra bude zaokružena i tečna... :neretljak:
Mučenje nije dozvoljeno, moramo se prošetati...ah ah ah :neretljak:
Edit: može i muzička želja...

Pink Floyd High hopes :kava
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
malo golova ovaj vikend, vrijeme je hladno, neugodan vjetar, neće biti previše ljudi. Slaven doma je uvijek neugodan, da dobijemo 0-1 golom Obregona s kurcem u 95. minuti,a da prije toga niti jedanput ne puknemo na gol ja zadovoljan. Dojam će biti u nekim idućim utakmicama. Ovo danas i Kranjču idući vikend treba makijavelistički uzeti 6 bodova.

Quote from: waf on 24.09.2023, 10:32Pink Floyd High hopes :kava

:svakacast:

ja bi Sharbi uvijek kada bi ga vidio na terenu rekao; Shine on you crazy diamond
 :)

Dečki molim Vas nemojte zaj. ovo
Forza Fiume ale!

Bez omalovazavanja, ovo treba rijesiti do poluvremena......

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje