Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: Monarh on 13.05.2024, 14:37Od danas u prodaji ulaznice za uzvrat Kupa.

Pretplatnicima se čuva do subote, cijena... simbolična, Istok 17 eurića, Sjever 9...

Da li ima online? Gledam na ulaznice.hr i ne vidim?

Quote from: Basso on 13.05.2024, 17:06Polufinale sudi elitni sudac a finale domaće govno i trebaju nas jebati kad je Miško lupio pečat.

Samo sam dvije utakmice propustio ove sezone a bome i kup ću nema šanse da platim 33 eura da gledam kako pišaju po nama.

Miško skupi muda!!

Kako ovo bode u oči  ;D. Ono kad HNS nakupinu govana naziva elitnom skupinom  :neretljak:.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

13.05.2024, 18:54 #363 Last Edit: 13.05.2024, 18:55 by Snjesko
Zanimljivo kako i u ovom tekstu se podvlaci kako Mađar nije dobro sudio jer nije dao drugi zuti Selahiju, dok istovremeno je Bel na Rujevici sudio korektno, uz jednu sitnicu da nije dao crveni Ristovskom. Ajde ne jebite svi skupa vise.
A i Miskovic umjesto da nagradi sve pretplatnike i clanove besplatnim finalom kupa, on opet nabija cijene. Valjda mu treba za novi pecat, ovaj stari se istrosio.

Quote from: Snjesko on 13.05.2024, 18:54Zanimljivo kako i u ovom tekstu se podvlaci kako Mađar nije dobro sudio jer nije dao drugi zuti Selahiju, dok istovremeno je Bel na Rujevici sudio korektno, uz jednu sitnicu da nije dao crveni Ristovskom. Ajde ne jebite svi skupa vise.
A i Miskovic umjesto da nagradi sve pretplatnike i clanove besplatnim finalom kupa, on opet nabija cijene. Valjda mu treba za novi pecat, ovaj stari se istrosio.

Pa najavio je između redaka da će cijene ići gore, jedva čekam vidjet cijene pretplate za sljedeću sezonu.

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: ričan on 13.05.2024, 12:56Bel glavni Strukan var na Maksimiru,,,,,

Da se mi od ovog nismo zaštitili.. nejde mi u glavu

Sramota i ruglo. Ovog nema ni u Mozambiku..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Neka se ponovi 2014. kad se isto igralo na dvije utakmice i osvojili smo prvi trofej u Miško-eri s pobjedama 1:0 na Maksimiru i 2:0 doma u uzvratu pred punom Kantridom. I tad su nas izmasakrirali, završili smo prvu utakmicu s 9 igrača..
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: goginho on 13.05.2024, 20:00
Quote from: ričan on 13.05.2024, 12:56Bel glavni Strukan var na Maksimiru,,,,,

Da se mi od ovog nismo zaštitili.. nejde mi u glavu

Kako je napisao @TIR, malo ću sačekat sa kupnjom ulaznice, ionako je zaštićena do subote, ali nisam fan kad me netko jebe u glavu. Bedbitara je ionako savršeno opisao moje razmišljanje.

S
Quote from: Snjesko on 13.05.2024, 18:54Zanimljivo kako i u ovom tekstu se podvlaci kako Mađar nije dobro sudio jer nije dao drugi zuti Selahiju, dok istovremeno je Bel na Rujevici sudio korektno, uz jednu sitnicu da nije dao crveni Ristovskom. Ajde ne jebite svi skupa vise.

Moglo se pretplatnike nagraditi gratis ulaznicom za njihovo mjesto na uzvratu, ako pokažu ulaznicu za prvu utakmicu finala kupa u Zagrebu.
Imalo bi se vremena, pogotovo u ovom režimu kupnje "do ponedjeljka" za Maksimir.

E, ali zajeb... tu treba 1) barem minimalno raditi na tome, 2) imati dobru volju i pokazati kako se na djelu cijene naši navijači. Jebeš ti ono "naježim se kad ih čujem".

Svašta se moglo da se htjelo, ali lako je pričati i ispričavati se po novinama i televizijama, ali napraviti konkretnu gestu je već malo.....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mnogi od vas imaju pravo u puno stvari ali ja moram reci svoje misljenje, s gustom cu kupit kartu za finale kupa i na taj nacin financijski pomoc klubu kojeg obozavam, na kraju krajeva iz slicnog motiva se kupuje i merch, a posto je isti vrlo oskudan, pa i ne znam sta bi kupio, onda najbolje ulaznicu pa sam na miru  :neretljak:

M
Kako se cijene navijači bi pokazao, više od bilo kakve geste besplatnih karata, da je reagirao javno i otvoreno na izbor Bela za finale i da je rekao da povlači pečat famozni.

Quote from: moreplovac on 14.05.2024, 08:09Kako se cijene navijači bi pokazao, više od bilo kakve geste besplatnih karata, da je reagirao javno i otvoreno na izbor Bela za finale i da je rekao da povlači pečat famozni.
Da postoji puno načina.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo