Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nitko ne spominje bitnu razliku u odnosu na valjda sve tekme na ruglomiru.
Igra se sudačka nadoknada, MI smo ti koji stiscemo, MI smo ti koji zakuhamo situaciju u zadnjoj minuti, ONI su ti koji paničare.
Jbt došli smo u situaciju gdje ono njihovo smeće od trenera izjavljuje da je zadovoljan što nisu primili gol.

Daleko smo još od kupa, ali ovo gore jučer je bilo dobro. Nažalost, tko i koliko puta ove sezone, nedovoljno dobro.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

16.05.2024, 11:32 #451 Last Edit: 16.05.2024, 11:33 by goginho
Quote from: Arci1984 on 16.05.2024, 11:19
Quote from: Fornax on 15.05.2024, 21:08Totalno drugačija priča kad imaš sigurnog golmana na golu. Zlomislić bez greške večeras.

Radeljić na mahove sjajan, onda par bizarnih kikseva. Mitar doktorski.

Selahi strašan.
Ja nemogu vjerovat da nakon svega ima vas par koji tako napadate Labrovica. Čovjek je kriv za slabo postavljen živi zid protiv Dinama i par loše ispucanih lopti, drugo mu se nemoze predbaciti. Isti Zlomislic je imao par odličnih utakmica kad je počeo a kasnije jako loših, sjetite se BSK-a. Ako se Labrovic proda ja se nadam Majkicu ili nekom golmanu boljem od Zlomislica.

Labroviću zamjeram i tekmu u Kranjči, na ona nabacivanja svaki put je ostao na crti, kapetan i prvi golman je morao tu biti dominantan.. možda griješim, ali evo pogledat ću još jednom golove..

U svakom slučaju kod njega je vidljiv pad forme kad je bio najpotrebniji, nadam se da nije i nešto 'teže' od toga, nije mi takav lik.. 
Za dobit dinamo ti moraš skinut i neka čudesa a on primi 2 gola od 3 udarca.. krivo postavljen zid, odlični udarci Petkovića i Hoxhe, sve stoji, ali trebali smo više dobiti od njega u tim tekmama.. vidi se i po ispucavanjima koja idu povremeno nisko i meprecizno da nije pravi.. navodno je na Kranjču došao i Handanovič (u službi Intera gledat Čavlinu ili Labru, nezz?), jel to imalo veze da se ruke i noge malo 'skrate', nezz.

E
Quote from: Fornax on 15.05.2024, 21:08Totalno drugačija priča kad imaš sigurnog golmana na golu. Zlomislić bez greške večeras.

Selahi strašan.
Ja nemogu vjerovat da nakon svega ima vas par koji tako napadate Labrovica. Čovjek je kriv za slabo postavljen živi zid protiv Dinama i par loše ispucanih lopti, drugo mu se nemoze predbaciti. Isti Zlomislic je imao par odličnih utakmica kad je počeo a kasnije jako loših, sjetite se BSK-a. Ako se Labrovic proda ja se nadam Majkicu ili nekom golmanu boljem od Zlomislica.

Ne samo to, Zlomislića sam također smatrao krajnje nesigurnim. Sa svakom visokom loptom odisao je neodlučnošću.

A
Quote from: goginho on 16.05.2024, 11:32

Selahi strašan.

Labroviću zamjeram i tekmu u Kranjči, na ona nabacivanja svaki put je ostao na crti, kapetan i prvi golman je morao tu biti dominantan.. možda griješim, ali evo pogledat ću još jednom golove..

U svakom slučaju kod njega je vidljiv pad forme kad je bio najpotrebniji, nadam se da nije i nešto 'teže' od toga, nije mi takav lik.. 
Za dobit dinamo ti moraš skinut i neka čudesa a on primi 2 gola od 3 udarca.. krivo postavljen zid, odlični udarci Petkovića i Hoxhe, sve stoji, ali trebali smo više dobiti od njega u tim tekmama.. vidi se i po ispucavanjima koja idu povremeno nisko i meprecizno da nije pravi.. navodno je na Kranjču došao i Handanovič (u službi Intera gledat Čavlinu ili Labru, nezz?), jel to imalo veze da se ruke i noge malo 'skrate', nezz.
Jedini igrač u hnl koji ove sezone ima sve minute i koliko mu nesigurnosti možete nabrojati?Daj molim te vidi koliko je to utakmica a koliko mu se toga može zamjerit.

Quote from: Vado Magnar on 16.05.2024, 10:40.....
Puna mi je kapa svakodenvnih prljavšitna, valjda mogu idealizirati. Barem na forumu.
Ne može. Kozmička pravda.
8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Svaki igrač i golman prije ili kasnije ima neku krizicu. Nije Labrović zaboravio braniti, a i nije da je sad ne znam što usro samo on. Kao što nije bio 100% sam zaslužan za one silne nule na svom kontu primljenih golova tako nije ni 100% sam kriv kad mora stavljati recke na primljene golove.
Ekipa je ta koja zajedno napada i brani se (ovo sigurno čujete prvi put, moja originalna misao, skoro pa mogu staviti autorska prava na to).

Ovakvim preuveličavanjem samo čekam trenutak kad će po novinama krenuti kako je popušio mjesto za Euro i da umjesto njega mora plavi Nevistić kojeg nije bilo cijelu sezonu i krenuo se vraćati nakon ohoho vremena.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

U uzvratu moramo biti čvršći i žešći u duel igri. Imao sam jučer osjećaj da se odbijamo od njih kao mala djeca....jbt pa nisu toliko fizički moćniji od nas....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

E
Quote from: Marin_ri on 16.05.2024, 12:37U uzvratu moramo biti čvršći i žešći u duel igri. Imao sam jučer osjećaj da se odbijamo od njih kao mala djeca....jbt pa nisu toliko fizički moćniji od nas....

Mislim da to nije bio problem. Ali dapače taj Bel je ponekad imao drugačije kriterije.
Primjer: Hoxhinom udarcu na gredu prethodio je čisti faul, slična situacija s Ivanovićem i (mislim) Pašalićem. Opet nema zvižduka. Ali onda Ogiwara prolazi lijevo, pada i zviždi.
Posebno sam to primijetio kod Baturine, koji je napravio 4-5 simulacija. Ponekad se čuo zvižduk, ponekad ne.

Zaista sam osjećao da se kriteriji mijenjaju svakih 10-15 minuta.

Quote from: D2 on 16.05.2024, 11:58Svaki igrač i golman prije ili kasnije ima neku krizicu. Nije Labrović zaboravio braniti, a i nije da je sad ne znam što usro samo on. Kao što nije bio 100% sam zaslužan za one silne nule na svom kontu primljenih golova tako nije ni 100% sam kriv kad mora stavljati recke na primljene golove.
Ekipa je ta koja zajedno napada i brani se (ovo sigurno čujete prvi put, moja originalna misao, skoro pa mogu staviti autorska prava na to).

Ovakvim preuveličavanjem samo čekam trenutak kad će po novinama krenuti kako je popušio mjesto za Euro i da umjesto njega mora plavi Nevistić kojeg nije bilo cijelu sezonu i krenuo se vraćati nakon ohoho vremena.

Nije Labro ni krivac jedini niti čudesa usrao, ali mogao/morao je biti bolji u završnici sezone..

Jbg, Prskalo nije talentom niti kvalitetom jači od Labrovića, ali one sezone kad je trebalo, bio je jebeno maestralan. Jednostavno ispratio je ekipu i ambicije i bio zapravo iznad svog nivoa. Labro je bio top cijelu sezonu, pa se počelo pričati o rekordu bez primljenoh golova i jbg otišla titula u dve tekme nakon 5 golova

S
Dakle...

Familijarno na finale kupa. Da se razumijemo, totalno drukčije. Fokus je na kćerkici kojoj sam na benzinskoj morao kupovati čokoladu, sve i da se ne stignem popišat na tom stajanju.

U kombiju lagana nervoza zbog izglednog kašnjenja, ja prednjačim i pred mojima glumim mangu. Dvaput sam se izderao na ekipu kojoj je u 18:40 još uvijek zanimljiviji alkohol od utakmice i pravovremenog ulaska na tribine. Žao mi djece... sin Armadaš lud, a ne smije pisnut, a malena pred Maksimirom pita mamu "jesmo li došli u Zagreb?" i "koliko još do utakmice?".

Nekako se ubadamo na početak i sve pratim. Znam od prijašnjih iskustava, a i predsjednik nam je zaključio da se na drugi gol s južne tribine ništa ne vidi. Frukova stativa za mene je bila gol, počeo sam skakat. Kad sam vidio da se naši ne vesele, mislio sam - svirao je offfside. Zatim je Smolčić ubacio svoj aut, pa mi nije bilo jasno, kako ofsajd, a mi ubacujemo aut?

Najvažnije je što sam, koliko sam uspio vidjeti, bio prilično zadovoljan našim postavljanjem i našom predstavom. Pizdio sam, naravno, zašto igramo na 80 m terena, točno do njihovog šesnaesterca. Zašto se svaki put moramo spetljati, zašto nema nikog (pa ni Pjace) koji će riješiti neki "1 na 1". Pizdio jesam, ali u sebi bio zadovoljan i ponosan kako smo očito počeli tjerati strah u kosti protivnicima. Dinamo nije krenuo. Da je krenuo... razmišljao sam kako bi nam dobro došli Ampem i Abbas.

Ali zbog čega sam bio najzadovoljniji? Morao sam biti sa ženom i malenom, a one na Ruju idu na sjever navijat. Prcaju me iz utakmice u utakmicu "a vi na zapadnoj tribini ne navijate?!?". Sin je u svom filmu, on je svoje odmutirao, bas-bariton nabrijanim glasom pjeva, plješće i sretan je kad mu netko uvali zastavu kojom će malo mahat. Pored žene i miće nisam mogao sjedit, a glupo je stajat i gledat utakmicu, pa još ne vidjeti najbolje izdaleka. Navijao sam, pjevao i pljeskao u ritmu... koji put dobrom, koji put raspalom. Sve u svemu navijanje je bilo OK.

Na kraju balade shvatio sam da mi je bilo posebno... malenoj upriličili prvo gostovanje, ja sretan k'o guzica, svi moji će ovo finale pamtiti cijeli život. To su trenuci koji vas "prebace", kad shvatiš da nije pobjeda uvijek najvažnija u životu. Nama je ispao doživljaj kojeg ćemo pamtiti kao najveću pobjedu. Na povratku dva sata gužve u McDonaldsu, mala je u školi glavna, legla je skoro u dva ujutro.

Netko je napisao, s razglasa su nakon utakmice pustili pjesmu kolege forumaša. Tu istu pjesmu prihvatili su i BBB, pjevaju je u svojoj verziji kao "Daj mi samo pobjede". O tome nikad ne pišem, nit' ću pisati, ali zanimalo me sinoć ima li i u tome neke kurčeve simbolike. Puno toga mi se u glavi prije toga vrtilo oko pobjede. Nama treba pobjeda, nemamo još protiv ovih likova pobjedu, a BBB pjeva moju pjesmu prigodnoga naslova "Daj mi samo pobjede". Tek toliko da mi začini poseban dan i neko nadnaravno raspoloženje. I da ga jebeš... koji put nije najvažnija pobjeda.

Sretan i ispunjen, totalno. Sjetio sam se kako znam pizditi i kritizirat, ne samo na igru i na struku... pizdio bih i na dvije kapi kiše, proklinjao nebo i sreću, pa i nesigurnu prognozu, ali jučer samo što nisam dozivao kišu, da još i pošteno pokisnemo i napravimo provod do jaja.

Quote from: efx on 16.05.2024, 12:46
Quote from: Marin_ri on 16.05.2024, 12:37U uzvratu moramo biti čvršći i žešći u duel igri. Imao sam jučer osjećaj da se odbijamo od njih kao mala djeca....jbt pa nisu toliko fizički moćniji od nas....

Mislim da to nije bio problem. Ali dapače taj Bel je ponekad imao drugačije kriterije.
Primjer: Hoxhinom udarcu na gredu prethodio je čisti faul, slična situacija s Ivanovićem i (mislim) Pašalićem. Opet nema zvižduka. Ali onda Ogiwara prolazi lijevo, pada i zviždi.
Posebno sam to primijetio kod Baturine, koji je napravio 4-5 simulacija. Ponekad se čuo zvižduk, ponekad ne.

Zaista sam osjećao da se kriteriji mijenjaju svakih 10-15 minuta.

ovaj Bel od jučer je proračunati Bel, da se pokaže kako može bez grešaka i repova....
pravi Bel od prije par mjeseci bi svako ono bacanje baturine svirao kao faul...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Quote from: Gnjusna Izdajica on 16.05.2024, 11:27Nitko ne spominje bitnu razliku u odnosu na valjda sve tekme na ruglomiru.
Igra se sudačka nadoknada, MI smo ti koji stiscemo, MI smo ti koji zakuhamo situaciju u zadnjoj minuti, ONI su ti koji paničare.
Jbt došli smo u situaciju gdje ono njihovo smeće od trenera izjavljuje da je zadovoljan što nisu primili gol.

Daleko smo još od kupa, ali ovo gore jučer je bilo dobro. Nažalost, tko i koliko puta ove sezone, nedovoljno dobro.
Drugo poluvrijeme je bilo bas to
..ali opet je li Dinamo kao onda 16/17 nasi pred tekmu slavio malo ? Vidjet ćemo...uglavnom nasa igra njimq ne pase a gubimo samo radi njihove individualne kvalitete .. nama se Pjaca iskljucio prije Lokomotive i samo odraduje po meni a on nam je kao najbolji igrac ...

Quote from: SandroB on 16.05.2024, 12:50...
Fenomenalan tekst i emocija @SandroB
@TIR a da stavimo na portal? (uz dozvolu autora naravno)
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Bravo @SandroB , baš iz srca napisano.

Nego, jučer se nisam osjećao ni sretan ni nesretan nakon utakmice i onda sam shvatio - pa ovo nam je prvi neodlučeni rezultat u cijeloj 2024.?!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: toñito on 15.05.2024, 23:34Fun fact utakmice je: da Dinamo poslije utakmice pušta glazbu našeg aktivnog forumaša, ne znam od kuda su izvukli riječke hitove.

To mi se ne svidja, iskreno. Pokusavaju se umilit ili sto?

Quote from: Marin_ri on 16.05.2024, 12:59ovaj Bel od jučer je proračunati Bel, da se pokaže kako može bez grešaka i repova....
pravi Bel od prije par mjeseci bi svako ono bacanje baturine svirao kao faul...

Govnari su za sefove odradili svoje u prvenstvu. Tako da nema se sto govorit o sudjenju, da je rezultat bio ne znam kako dobar on je kod nas izgubio sav kredibilitet. Neka mi nitko ne komentira za doticnog da je sudio normalno ili da je bio "prihvatljiv". U normalnoj zemlji taj bi se hladio do kraja sezone, jos od onog divljanja na ruglu pred par mjeseci. Ili bi ga degradirali u drugu ligu.

Quote from: Vado Magnar on 16.05.2024, 09:45Neobično je kako ih ne uspijevamo pobjediti. Čak i kada smo osjetno bolji na terenu.

Sjecate se svi nacina na koji je Grcka osvojila EURO 2004? Na terenu su bili osjetno bolji i Ceska i francuska i Portugal. Pa su opet svi spusili.

prebjeg forsira Rehhagelovski stil igre, izuzetno grd uz iscrpljivanje protivnika i cekanje greske, a onda na kontre, prekide i individualno, jebe se njemu za igru. Nema tu duse, cista suprotnost od nas ove sezone. Jebe se njemu i za publiku. Kad su u Zagrebu nekog trenera malogradjanskog docekali kao Sopica na Grobniku?
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert