Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

27.02.2024, 21:14 #75 Last Edit: 27.02.2024, 22:46 by Snjesko
Quote from: Monarh on 27.02.2024, 19:23
Quote from: Snjesko on 27.02.2024, 18:54Ima li tko i gdje se moze vidjeti koliko smo puta igrali kup u gostima odkako se zdrijeba domacin? Tovari su se stalno zalili, ali mislim da smo ih vec pretekli, mi nikad ne igramo doma taj kup
Zaboravio si Osijek, Yatekea i poslije Grezda - Čolak?

Nisam. I Dinamo je jedne godine bio doma, ali trebalo bi izvuc sva zdrijebanja ako tko ima taj podatak, a bilo ih je i vidjet koliko smo puta izvukli biti gosti, a koliko domacini, jer ovo vise nije normalno.

EDIT
Malo sam gledao i ispada da od 13 utakmica gdje smo bili u zdrijebu igrali smo 10 u gostima. Znaci 10-3 omjer. Ne znam ako je to tocno. Ali ako je, to je stvarno previse da bi bilo slucajno

Nije li bilo pravilo da je nositelj uvijek gost do pred malo? S obzirom da smo imali najbolji koeficijent, logično je da smo gosti? Ili su se u međuvremenu promijenila pravila?

Z
Igramo na Rudešovom stadionu koji nema licencu za HNL 🤡 znači moguće je malo u Kranjči malo u Rudešu...kako nam paše 🤡

Nema ni mogućnost za VAR.

Po kakvim se sve poljanama igra u kupu, očito je (jedino moguce) da tereni koji se koriste u HK nisu podložni licenciranju za SSHNL.

Ne treba nas to čuditi jer je stvarno to jedino moguće.

Z
28.02.2024, 10:29 #79 Last Edit: 28.02.2024, 10:32 by ZZZZ7777
Quote from: Zaf on 28.02.2024, 10:20Nema ni mogućnost za VAR.

Po kakvim se sve poljanama igra u kupu, očito je (jedino moguce) da tereni koji se koriste u HK nisu podložni licenciranju za SSHNL.

Ne treba nas to čuditi jer je stvarno to jedino moguće.

Ovdje prvoligaš ne igra na terenu koji ima licencu za HNL nego bira ovu utakmicu igrati ne terenu bez licence na kojem inače ne igra 🤡 ako ovo nije sprdnja i ruganje sa regularnosti onda ne znam što jest 🤡 zamisliti da Rijeka odluči igrati na Omladinskom igralištu...jer to je kup pa se može bilo gdje 🤡

28.02.2024, 10:41 #80 Last Edit: 28.02.2024, 10:42 by Zaf
Igraju na svojem stadionu, a ne na njima gostujućem, jer im propozicije natjecanja to omogućavaju. Ja ne vidim nikakav problem u tome.

Osim toga, s obzirom na stanje Kranjčevićeve, nisam siguran da je to losa odluka. Vidjet ćemo tijekom prijenosa kakvo je stanje travnjaka od Rudesa.

Z
Quote from: Zaf on 28.02.2024, 10:41Igraju na svojem stadionu, a ne na njima gostujućem. Ja ne vidim nikakav problem u tome.

Osim toga, s obzirom na stanje Kranjčevićeve, nisam siguran da je to losa odluka. Vidjet ćemo tijekom prijenosa kakvo je stanje travnjaka od Rudesa.

Super onda mi možemo na Campetu, a ajduk na starom placu... nema niki problema...alo alo to je klub koji igra prvu ligu...

K
Quote from: Zaf on 28.02.2024, 10:41Igraju na svojem stadionu, a ne na njima gostujućem, jer im propozicije natjecanja to omogućavaju. Ja ne vidim nikakav problem u tome.

Quote from: ZZZZ7777 on 28.02.2024, 10:43
Quote from: Zaf on 28.02.2024, 10:41Igraju na svojem stadionu, a ne na njima gostujućem. Ja ne vidim nikakav problem u tome.

Super onda mi možemo na Campetu, a ajduk na starom placu... nema niki problema...alo alo to je klub koji igra prvu ligu...
daj se sredi

to je kup. normalno da su kriteriji za lincencu stadiona minimalni
ono 2 gola, crte ako je moguce + - pol metra, 2 i po svlacione

28.02.2024, 11:07 #83 Last Edit: 28.02.2024, 11:08 by Zaf
Quote from: ZZZZ7777 on 28.02.2024, 10:43Super onda mi možemo na Campetu, a ajduk na starom placu... nema niki problema...alo alo to je klub koji igra prvu ligu...
Ne možemo, pretpostavljam jer je nas stadion na Ruji. Da igramo na novoj Kantridi, vjerojatno bismo mogli na Ruji igrati, ali ne znam za to 100%. 

To sto je on prvoligaš koji igra na tudjem stadionu jer njihov stadion ne zadovoljava propozicijama 1. Lige ne znaci da natjecanje u kojem njihov stadion zadovoljava moraju igrati na istom stadionu.

Logika kojom se vodiš je stabilna jednako kao kad bi očekivao da ekipa koja Europske utakmice igra na stadionu C jer njihov stafion B ne zadovoljava uvjetima UEFE mora ligu igrati na istom stadionu C. Nije bas logično, šta ne?

Ako smo preživjeli Konavljanin, preživjet ćemo i Rudeš.
#degenerik

Z
Rudeš je prvoligaš...ne može prije podne biti prvoligaš a poslije podne četvrtoligaš 🤡...jesmo Hrvatska...ali ipak što je previše je previše i za nas

Kao da razgovaram sa zidom, bokte.

Šta ti imas 12 godina i ne kuzis osnove ili samo namjerno trolas?

Z
Normalno da karikiram da bi lakše shvatili...ali vidim ne pomaže...

28.02.2024, 12:51 #88 Last Edit: 28.02.2024, 13:31 by vMario87
Zlomislić
Veiga Galešić Dilaver Goda
Banda Hodža
Grgić Fruk Ivanović
Marić
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Valjda Zlomislić, a ne Marić. Tipfeler?

Uglavnom opako je zarotirao Sopić. Čak šest izmjena u odnosu na Dinamo. Rudeš bi trebali moći proći i s takvom postavom. Pitanje je samo uigranosti.