Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: toñito on 28.02.2024, 18:23Vezano za ždrijeb;

Imam veliku želju, Dinamo na Rujevici. Ali ok je i u Maksimiru.

Sad je red da ih mi ugostimo.

Prolaz na mišiće, ja zadovoljan. Drugo poluvrijeme smo bili bitno bolji i samo da se nitko novi nije ozlijedio (zna li se što je s Pašalićem?)

Nego, kakvu smo mi kolekciju golova skupili ove sezone. Svi Pašalićevi, Galešićev u Koprivnici, Obregon na Poljudu, Selahi na Poljudu, Hodža protiv Lokomotive i sad još ovaj Galešićev protiv Rudeša  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B

Quote from: TIR on 28.02.2024, 16:35Ma volim ga ja zbog svega toga, i znam da ima dečko 20 godina.

Al jebote ne da nije prvi ili peti, nego nije čak ni deseti put ove godine da mu suigrač sam ko duh stoji na metar, dva, tri i to vrlo jasno nekad ni u perifernom vidu nego direkt ispred njega.

Previše je njegovih propuštenih šansi da bi mu se ta napadačka, killer-sebičnost stalno gledala kroz prste. U nekom trenutku postaje samo sebičnost u kojoj nema ništa napadačko, a bome ni killersko. Obregon bi tu dodao loptu triput i izborio dva penala prije nego bi zapucao šansu, bez obzira na dobar udarac i obranu.
Dok ste ga svi dizali u nebesa ja sam ovo konstatirao još prije par mjeseci.
On je po meni osoba koja leti u oblacima i Rijeku shvaća kao usputnu stanicu, priliku da sebi nabilda CV. Al eto, malo se zajebo. A nebi bilo loše ni da malo smanji izlaske i ne misli samo donjom glavom.
Galešić i Hodža, pa i Smola skoro, su mu vršnjaci pa ne lete u oblacima. Njegove igre su meni totalno nepoštivanje kluba i nemam više nikakvog sentimenta za njega.

Dao bi glavu da će ždrijeb biti ovakav:

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

I to s ovakvim domaćinstvom !

29.02.2024, 11:06 #125 Last Edit: 29.02.2024, 11:08 by D2
Quote from: T.T.N.Y. on 29.02.2024, 07:20Dao bi glavu da će ždrijeb biti ovakav:

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

Ja pak tipujem na
Hajduk - Rijeka
Dinamo - Lokomotiva

Nekako mi se zadnjim događajima ipak Dinamo profilira kao onaj koji ništa neće prepustiti slučaju. Iako imamo samo još par kombinacija i objašnjenja istih i netko će sigurno ubosti "pravu teoriju zavjere".  ;D  ;D  ;D  ;D

BTW Nevezano na sam post. I'm back, tko zna zašto ovo, zna. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
29.02.2024, 11:09 #126 Last Edit: 29.02.2024, 11:23 by ZZZZ7777
Quote from: D2 on 29.02.2024, 11:06
Quote from: T.T.N.Y. on 29.02.2024, 07:20Dao bi glavu da će ždrijeb biti ovakav:

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

Ja pak tipujem na
Hajduk - Rijeka
Dinamo - Lokomotiva

Nekako mi se zadnjim događajima ipak Dinamo profilira kao onaj koji ništa neće prepustiti slučaju. Iako imamo samo još par kombinacija i objašnjenja istih i netko će sigurno ubosti "pravu teoriju zavjere".  ;D  ;D  ;D  ;D

Evo može ovako... siguran sam da neće biti par Rijeka Lokomotiva na Rujevici...

Ajduka opet moraju nagraditi...🤡

Žao mi je, ali meni smrdi na Loksu ili Dinamo u gostima...

Moram se ispraviti... parovi su već poznati, a izvlačenje će biti u ponedjeljak 🤡

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

Ja pak tipujem na
Hajduk - Rijeka
Dinamo - Lokomotiva

Ja bi da izvucemo fritulu ali da se igra na Ruji.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.02.2024, 11:15

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

Ja pak tipujem na
Hajduk - Rijeka
Dinamo - Lokomotiva

Ja bi da izvucemo fritulu ali da se igra na Ruji.

Ne pratiš na satu... parovi su već poznati a izvlačenje će biti u ponedjeljak... mogu ti šapnuti... Rijeka neće biti domaćin 😂

T
Ajmo malo sreće u ždrijebu, dajte nam Dinamo na Rujevici, neka sudi i Bel ako treba. ********* ***** ****** *****

O
Quote from: ZZZZ7777 on 29.02.2024, 11:09

Hajduk - Lokomotiva
Dinamo - Rijeka

Ja pak tipujem na
Hajduk - Rijeka
Dinamo - Lokomotiva

Evo može ovako... siguran sam da neće biti par Rijeka Lokomotiva na Rujevici...

Ajduka opet moraju nagraditi...🤡

Žao mi je, ali meni smrdi na Loksu ili Dinamo u gostima...

Moram se ispraviti... parovi su već poznati, a izvlačenje će biti u ponedjeljak 🤡

Misliš da je to istina što si rekao? Ne vjerujem Vidjet ćemo, sad baš Ajduka neće nagradit, i šta ustvari znači nagrada da nekog izvućeš u polufinalu kupa, jedino da igra doma, a i to im ne jamči ulazak u finale.

Quote from: toñito on 29.02.2024, 11:41Ajmo malo sreće u ždrijebu, dajte nam Dinamo na Rujevici, neka sudi i Bel ako treba. ********* ***** ****** *****

Hahahahahaha, zar stvarno netko misli da će biti ždrijeba?  :svakacast:

Rijeka igra sigurno sa Lokomotivom i to u tjednu kada igramo prvenstvo s njima da im bude lakše nam otkinuti bodove.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

B
Inace, u Coppi sam odigrao da ce Yansane zapoceti kup...
Ali lik ne da se nije dobio nakon priprema nego potpuno nestao iz svih kombinacija. Jedan od rijetkih ali zaista tezak promasaj proslog mercata

S
Protiv tovara doma