Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A dobro svatko gleda na svoj nacin. Ja ne kuzim sad te pretjerane mudrolije od jedne obicne besplatne plasticne kartice. Pa ne tjeras ih u nista, niti im ista nameces.
Ja sam svoje uclanio cim su se rodili i meni je drago da klub ima sto vise clanova. No, kako tko misli tako nek napravi.

Te brojke su bitne i u marketinškom smislu a i za danas-sutra ulazak investitora. Dosta lijepo zvuči "15 tisuća članova i rasprodan stadion zadnjih 10 utakmica".

Stvarno ne vidim minus toga da djecu učlaniš u klub koji ti je u srcu, i k tome još besplatno. Kad napune 16 i članska istekne ne moraju produživati ako nisu u tom điru ali dotad, zašto ne.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

F
Quote from: ispod stijena on 21.03.2024, 20:27Meni je smisao odgoja da sami biraju, neću ih natjeravati na ništa osim da obavljaju svoje obaveze, budu odgovorni, pošteni i da poštuju koga moraju poštovati.
Kad smo kod toga, jel Šuputica ove godine malom Bloomu platila članarinu, se zna šta?   ;D

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

I
Quote from: Fornax on 21.03.2024, 22:54
Quote from: ispod stijena on 21.03.2024, 20:27Meni je smisao odgoja da sami biraju, neću ih natjeravati na ništa osim da obavljaju svoje obaveze, budu odgovorni, pošteni i da poštuju koga moraju poštovati.
Kad smo kod toga, jel Šuputica ove godine malom Bloomu platila članarinu, se zna šta?   ;D

E sad... to vise ide u marketinske svrhe koje su spominjane.
Možda nas na osnovu toga kupi neki bogati decko os Grubnića  ;D

M
Ja sam uclanio svoje, nije im nametnuto ali cisto da znaju gdje pripadaju. Mozda ih zivot nanese i odnese u drugom smjeru, uvijek ce imat da su bili clanovi Rijeke. A sto se tice ostavljanja djeci da biraju i to, ja sam shvatio da kod njih vazi ono da nece napraviti ono sto im kazes, nego ono sto im pokazes primjerom. Tako da ako ides na tekme i to te iskreno raduje,mislim da nema greske da ce prije ili kasnije izrodit neku ljubav ili privrzenost klubu ,vecu ili manju,ovisno i o individualnom karakteru, a s druge strane ne vidim nista lose u uclanjivanju. Kako moj mudri kum uvijek kaze za djecu:"oni ce odabrat a ja cu ih usmjeriti".

A propaganda juznih prijatelja (kako ih zove bitara) ne traje od jucer ili prekjucer nego jos od "Malog mista" pa nadalje, tu se vec poceo radit kult,jer nisi pravi dalmos ako ne navijas za ajduka.

Apropo vodjenju djece na utakmicu,taman je mali imao 5 ili 6 godina,poceo je kuziti stvari,kontam sad je vrijeme da ga vodim na utakmicu jer ono prije nije mi imalo smisla. A taman je bilo vrijeme Scorijinog prvog mandata i dobro mu je islo, ali je tu i tamo znao onako ziheraski doma zatvorit sve prilaze i cekat neku priliku. I ja uzmem malog na Rijeka - Slaven. Zavrsilo je 0-0 i to je valjda bila najdosadnija utakmica na Kantridi ikad, sporadicni urlici sa tribine i jebanje matere Tadicu radi 100tog dodavanja unazad. A moj mali je isao na tu tekmu s entuzijazmom ko da idemo gledat valjda finale Lige prvaka. U jednom trenutku utakmice se okrenuo se prema meni i pitao : "sta je to taj nogomet",ko da me htio pitat da se nisi zajebo i negdje krivo skrenuo. Tokom godina sam mislio ako ga to nije odvratilo od Rijeke nece nista ,i evo dan danas, dok sam na brodu, ne prodje utakmica Rijeke da se ne cujemo i da malo prokomentiramo prije i nakon,da se veselimo ili tugujemo zbog naseg kluba.

Morski, jako mi je poznato.   ;)
Ja sam sa svojim starim samo o nogometu i znao pričati, ostalo nam baš i nije bila neka velika konverzacija. Utakmice su nam bile naš redovni ritual, a pogotovo nakon što sam se oženio i odselio iz kuće. On je volio doći uvijek ranije pa bi nam čuvao "naša mjesta" na D2.
Bio je takav uvijek je na sve dolazio ranije, npr. na posao je svaki dan dolazio skoro pa sat ranije. Stara škola.

BTW to nema nikakve veze s članstvom na papiru o kojem se načela mala rasprava koju sam namjerno zakuhao.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Nemojte samo da vam djeca odaberu hajduk ili dinamo  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.03.2024, 17:05Nemojte samo da vam djeca odaberu hajduk ili dinamo  8).
Spriječila bi ih u tome plastična kartica na njihovo ime koje im je napravio roditelj?  ;)

Realno teško da djeca krenu navijati za neki klub različito od roditelja koji je zagrižen i ako su k tome u istom mjestu od kud je taj klub.
Da se kojim slučajem preselim s familijom daleko od Rijeke ne bi mi bilo čudno, ni nenormalno kad bi mi (pra)unučad navijala za neki drugi lokalni klub.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 22.03.2024, 17:11
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.03.2024, 17:05Nemojte samo da vam djeca odaberu hajduk ili dinamo  8).
Spriječila bi ih u tome plastična kartica na njihovo ime koje im je napravio roditelj?  ;)

Realno teško da djeca krenu navijati za neki klub različito od roditelja koji je zagrižen i ako su k tome u istom mjestu od kud je taj klub.
Da se kojim slučajem preselim s familijom daleko od Rijeke ne bi mi bilo čudno, ni nenormalno kad bi mi (pra)unučad navijala za neki drugi lokalni klub.

Niti sam to rekao niti je članska okupirala moje misli  :). Nego kad je ispod stijena rekao da je njemu smisao odgoja da sami biraju (s čime se slažem) prvo što mi je palo na pamet jbt zamisli da si toliki baksuz da ti dijete odluči navijat za jednog ili drugog blizanca  :o.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Može biti transrodni gay pastafarijanac, HDZ-ovac, mučiti životinje i tako dalje. Što god ga veseli. Neka nosi rajf i studira umjetnost.

Ali član Rijeke će biti dok sam ja živ. Nema izbora.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 22.03.2024, 17:56Može biti transrodni gay pastafarijanac, HDZ-ovac, mučiti životinje i tako dalje. Što god ga veseli. Neka nosi rajf i studira umjetnost.
Ne vjerujem ti.  8)

Quote from: D2 on 22.03.2024, 21:29
Quote from: Projeto on 22.03.2024, 17:56Može biti transrodni gay pastafarijanac, HDZ-ovac, mučiti životinje i tako dalje. Što god ga veseli. Neka nosi rajf i studira umjetnost.
Ne vjerujem ti.  8)

Rajf je bila kap koja je prelila vodu iz čaše? Je li?

S
Meni je zena purgerka,upoznali smo se u Rijeci unatrag 15 godina. Prvi poklon od mene koji je dobila bila je zastavica za auto od Rijeka. Podkcerka Sada vec ima 22 godine i iako je odrasla U Zg,neprati nogomet Ako je se pita koji klub joj je najblize reci ce Rijeka. 7 godina zivim U Irskoj I po stanu su mi uokvireni dresovi od Rijeke I stari svake godine kupuje nove I donosi. Kcerka takodjer zivi U Irskoj I ima na zidu potpisan dres od Krame U svom stanu. Rijeka je nacin zivota

U 16h pocinje prodaja za Hajduk. Na istoku je manje od 50 karata slobodno. Sve ostalo je otislo u pretplatama. A tko zna do 16h mozda i sve ode u pretplatama.
Na sjeveru jos malo vise od 600 karata.
Zapad je jos prije Miskovic zatvorio i uzeo sve preostale karte.

Ivusic u sportskim: "Bude li Rijeka prvak Hrvatske, moje Viškovo će zasigurno gorjeti."
Rijeka u srcu, Armada do groba!