Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

J
Quote from: Zaf on 28.09.2023, 10:40
Quote from: Johnson on 28.09.2023, 09:38Jedino razumno i pošteno bi bilo da se pretplata treba potvrditi dan prije utakmice, u suprotnom mjesto ide na bubanj na dan utakmice. Kod takve "potvrde" se može onda prepuštat kartu rodbini i sl. Ako bi se postupak pojednostavnio u skladu s vremenom u kojem živimo, priča s kartama bi bila pičkin dim.
😳 još najbolje. To nema šanse da se desi, i bolje.
Pa jbt ko da treba kopat. Otvoriš app i klikneš confirm. 

Quote from: TIR on 28.09.2023, 10:50Bacanje čaša mi je abnormalno glupo. Doslovno ne mogu razumjeti nijedan razlog zašto bi to netko napravio.

Osim što ćeš zaliti sve redom između tebe i lokacije pada čaše, taman da je to par kapi nebitno. Riskiraš konflikt jer nikom nije svejedno bit zaliven pivom. Igrača pogoditi nećeš, a i da pogodiš ništa mu neće biti, vjerojatno zgužvani papir od koreografije ima jači učinak. Osim ako ga tipa ne pogodiš i razrežeš, a onda si napravio epsko sranje. Bacaš pivu koju si platio koliko i nekad kartu za ulaznicu, a klub ima sve pokriveno kamerama i ako želi može ti sutra doživotno zabraniti pristup stadionu.

Toliko je idiotski, seljački, nepotrebno da ne mogu razumjeti ni 1% motiva za takvo nešto.

Iskreno ne znam zašto klub to ne stisne malo jače.

Nije isto kad netko baci pivu iz 18og reda koja neće doletit ni blizu terenu i kad je neko baci iz petog reda ( ja protiv Lillea kad smo zabili gol ) koja se ukamuflirala sa ostalih 100 koje su letile. Naravno, nemam naviku to radit ali u tom trenutku euforije je "sama poletila".  ;D

S druge strane ono šta me jako smeta je hukanje tamnoputim igračima. To su zadnji put bili J. David i Umtiti ali toga je bilo i u HNL utakmicama puno puta i stvarno mi je to odvratno.

Jedan lik na I4 je 2 reda udaljen od mene išo pljuvat (!) na Umtitija i pljunuo direkt na glavu našem čovjeku na ogradi. Isto na utakmici protiv Lillea mi je netko iz gornjih redova pljunuo ili bacio žvaku direktno u pivu.

Seljakluk totalni, te stvari treba kažnjavat puno strože nego ulijetanje u teren radi žicanja dresa.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Johnson on 28.09.2023, 11:45
Quote from: Johnson on 28.09.2023, 09:38Jedino razumno i pošteno bi bilo da se pretplata treba potvrditi dan prije utakmice, u suprotnom mjesto ide na bubanj na dan utakmice. Kod takve "potvrde" se može onda prepuštat kartu rodbini i sl. Ako bi se postupak pojednostavnio u skladu s vremenom u kojem živimo, priča s kartama bi bila pičkin dim.
Onda se nešto "poženi" i problemi za uć. Iako ima jedna danska firma koja to napravi kako spada tiktak.  8)

Najjednostavnije bi bilo da se pretplata može ustupiti bilo kome tko dođe s pretplatom, ali zbog zakona o navijačima to je nemoguće samo tako jer karta mora biti personalizirana.
Tu bi pomoglo u odnosu na sada kad bi se moglo samostalno preko web aplikacije isprintati zamjensku kartu s podacima osobe koja ulazi na stadion. Vuče li to neke druge propise koji tako nešto ne dozvoljavaju ne znam, seruckam nalakćen na obližnji kvartovski dućan s pivkanom u ruci.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 28.09.2023, 13:41Tu bi pomoglo u odnosu na sada kad bi se moglo samostalno preko web aplikacije isprintati zamjensku kartu s podacima osobe koja ulazi na stadion. Vuče li to neke druge propise koji tako nešto ne dozvoljavaju ne znam, seruckam nalakćen na obližnji kvartovski dućan s pivkanom u ruci.
Ma to nije problem. Ja sam ustupio svoju preplatu već 3 puta ove godine. Frend dođe na šalter 10 minuta prije utakmice s slikom moje preplate i OI na mobu, da svoje podatke i dobije personaliziranu ulaznicu. Ono, 3 minute posla, 0 problema. Dodaj tu pivu vamo....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

R
Quote from: Johnson on 28.09.2023, 11:45

Je, velik je problem. Ionako smo sve više robovi tehnologije, još mi samo i to fali.

Nekoliko je problema s tim prijedlogom:
- Ajd pokaži kako se korisiti tim aplikacijama nonićima koji pohode stadion. Uvedi i kaos je zagarantiran.
- Nemaju svi smatrphone i/ili kompjutere. Opet stara garda pada na pamet.
- Zašto bih ja morao dan prije znati hoću li ići na utakmicu ili ne? Koji puta se dogodi da (ne) mogu na utkamicu iz nekog last-minute razloga.
- Zašto bih ja trebao dojavljivati nešto? Ako sam kupio - moje je pravo to iskoristii ako hoću, a ne da moram još i potvrđivati da ću to koristiti.
- Zašto bih ja morao činiti nešto da klub još više zaradi?

Uglavnom - nespretno je.

Treba samo uvesti mogućnost da se i online vrši prebacivanje pretplate na drugog člana i to je sve.

T
Quote from: Vado Magnar on 28.09.2023, 14:36- Zašto bih ja morao činiti nešto da klub još više zaradi?

Gasi formum, motaj kablove. 

najbolje da ni ne dođeš na utakmicu  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Ma suludo je "tjerati" pretplatnike da još i potvrđuju dolazak. To je norma, anomalija su ovi koji ne dođu tako da bi oni trebali imati poseban tretman, ne obratno ;) Ilitiga kao što je sad.

Kada tj. ako budemo jednog dana imali rasprodan stadion u pretplatama, onda možemo fore Dortmunda i drugih velikana koji imaju minimum utakmica na koje moraš doći kao pretplatnik ili gubiš mjesto, a tu onda u priču ulazi i ova preprodaja karata.

A na blagajnama se sve da riješiti, vjerujem da neke stvari koje tehnički ne mogu biti odrađene preko neta prolaze uživo.
#navodninavijač

J
Nisam ja sugerirao da se nešto tako napravi, jasno je da smo tehnološki miljama od toga, samo mislim da bi to bilo pravedno. Bilo bi u redu i da možeš birat rezervaciju ili klasičnu pretplatu.

M
Ja sam nekoliko puta svoju pretplatu prepustio zbog prirode posla.
Poslao mail u klub s podacima pretplate,plus podaci na koga je prebacujem. Oni poslali kartu,personaliziranu na mail.
Cas posla.

Quote from: moreplovac on 28.09.2023, 15:47Ja sam nekoliko puta svoju pretplatu prepustio zbog prirode posla.
Poslao mail u klub s podacima pretplate,plus podaci na koga je prebacujem. Oni poslali kartu,personaliziranu na mail.
Cas posla.

Ove sezone? Jer ako se ne varam ove sezone se to ne može raditi.

M
Mislim prosle,vise puta.

Ja sam svoju ove sezone par puta tako kad sam bio van RH za posao ili na g.o. vani.

Svaki put bez frke i bez doplate.  :bo:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Meni frend redovito ode na blagajnu i zamjeni neciju pretplatu za svoju kartu...i to bez naknade...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Koliko unaprijed se može zamijeniti pretplata na blagajni?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo