Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Boy1da on 17.08.2026, 11:15Nisam procitao cijeli tekst nakon prve recenice.
Tocna dijagnoza bi bila "nekad su se navijacke skupine borile protiv sistema, danas (barem njihovi dijelovi) rade za sistem".
I sada TIR pažljivo u analizi i ocjeni pojedinih upisa, molim

Nekad ili oduvijek? Razne grupe, razno podrijetlo i ideali. Ne bih bio isključiv.

Vezano na sam tekst. Ne bih baš rekao kako nisu politički aktivni ili smo zaboravili nedavne događaje pa i u našem gradu. Je li i tada bilo samo do "adrenalina" ili je ipak bilo u svemu tome i politike?
Ja bih samo rekao da u HR danas sve grupe imaju primarno desnu opciju dok su prije mijenjale "ideologije" kontra vladajućima i nije bilo toliko "jednoumno". Pa na Kantridi se pjevala Bandiera rosa, ali i dizala desnica ovisno o momentu i kontra vlasti. BTW tekst je isto malo pojednostavljen i okrljašten što se tiče kontriranju Franji, Boysima itd, ali u kontekstu napisanog ne bih cjepidlačio u tom detalju.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Rossa a ne rosa 😘
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Kostrena on 17.08.2026, 12:06Livade se odbiju jer to onda ne izađe u novinama i na hooligan stranicama

Jel to riječ o mužjačkom ispucavanju testosterona ili o šepurenju po socijalnim mrežama? Po ovome ispada da su to hrpe instagramuša koji bi dali guzice za 2 klika na nekom portalu.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.08.2026, 12:14Rossa a ne rosa 😘
E sad me i ti zbog običnog tipfelera. Namjerno sad neću ić ispravljati.  :novine:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Kostrena on 17.08.2026, 12:06
Quote from: sthlm1987 on 17.08.2026, 11:02Vrijeme je za livade. Isti broj, bez oruzja, bez kolateralnih zrtava, bez policije.
Vrijeme je da normalni ljudi mogu funkcionirat bez straha.
Livade se odbiju jer to onda ne izađe u novinama i na hooligan stranicama

Zna se zasto tovari nece na livadu protiv nas

Zbog alergije na pelud?  :bo:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
skupljali bi ovaj put oni zube , da nisu stali 10km dalje od odmorišta i snimali kako trče na frku za Instagram , proračunati doperi  :neretljak: