Navijači

Started by tomyrijeka, 27.09.2023, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 17.06.2024, 11:23Ne znam kakve veze imaju ultrasi s ovom raspravom i zašto bi član Armade trebao drukčije gledat na taj grb u odnosu na nekog forumaša ovdje.

Oni kojima smeta taj grb su isti oni kojima smeta kad Armada obilježava Bljesak, Oluju i ostalo a također su i velikim dijelom oni koje "boli k za repkicu" pa mi ne preostaje ništa nego konstatirat da su jučer oko 21:00 bili dosta napeti dok je trajala određena utakmica.

https://narod.hr/hrvatska/foto-video-hrvatski-grb-i-zastava-kroz-povijest-evo-zasto-gideon-greif-nije-u-pravu-kad-optuzuje-hrvatsku-zbog-povijesnog-grba

I dobro šta da ja sad radim kad ti nakon par jasnih postova gdje vam ukazujem koliko je takva rasprava nepotrebna ideš linkati zašto je hrvatski grb s prvim bijelim poljem zapravo dobar, i da su (parafraziram te) svi kojima on smeta zapravo Srbi. :sta: Gdje ti predstavljaš da ultras skupine bijelo polje koriste kao simbol neke Hrvatske koju je zamislio austrijski car u 15. stoljeću (jer eto to je danas relevantno), a ne kako bi time prikazali svoja desničarska stajališta?

Čije ćeš ti mišljenje tim člankom promijeniti? Ničije, jer je pitanje društveno-političkih uvjerenja, koja ljudi nikad ne mijenjaju niti žele mijenjati.

I šta da ja radim s tim postom i njegovom potrebom, evo reci mi.

Ljudi molim vas prestanite s tim glupim raspravama i shvatite da ste različiti. Ne bi na pivi išli objašnjavat sugovorniku zašto je njegovo političko uvjerenje pogrešno, pa stvarno to ne morate raditi ni (anonimno) preko interneta na nekom forumu.
#navodninavijač

V
Quote from: TIR on 17.06.2024, 12:18
Quote from: vMario87 on 17.06.2024, 11:23Ne znam kakve veze imaju ultrasi s ovom raspravom i zašto bi član Armade trebao drukčije gledat na taj grb u odnosu na nekog forumaša ovdje.

Oni kojima smeta taj grb su isti oni kojima smeta kad Armada obilježava Bljesak, Oluju i ostalo a također su i velikim dijelom oni koje "boli k za repkicu" pa mi ne preostaje ništa nego konstatirat da su jučer oko 21:00 bili dosta napeti dok je trajala određena utakmica.

https://narod.hr/hrvatska/foto-video-hrvatski-grb-i-zastava-kroz-povijest-evo-zasto-gideon-greif-nije-u-pravu-kad-optuzuje-hrvatsku-zbog-povijesnog-grba

I dobro šta da ja sad radim kad ti nakon par jasnih postova gdje vam ukazujem koliko je takva rasprava nepotrebna ideš linkati zašto je hrvatski grb s prvim bijelim poljem zapravo dobar, i da su (parafraziram te) svi kojima on smeta zapravo Srbi. :sta: Gdje ti predstavljaš da ultras skupine bijelo polje koriste kao simbol neke Hrvatske koju je zamislio austrijski car u 15. stoljeću (jer eto to je danas relevantno), a ne kako bi time prikazali svoja desničarska stajališta?

Čije ćeš ti mišljenje tim člankom promijeniti? Ničije, jer je pitanje društveno-političkih uvjerenja, koja ljudi nikad ne mijenjaju niti žele mijenjati.

I šta da ja radim s tim postom i njegovom potrebom, evo reci mi.

Ljudi molim vas prestanite s tim glupim raspravama i shvatite da ste različiti. Ne bi na pivi išli objašnjavat sugovorniku zašto je njegovo političko uvjerenje pogrešno, pa stvarno to ne morate raditi ni (anonimno) preko interneta na nekom forumu.

Pa mene prvog briga za ovu raspravu.. To mi je prvi, a ovo zadnji post na tu temu.

Samo me živcira kako određeni forumaši stalno imaju potrebu ponižavat i Armadu i ostale normalne navijače Hrvatske reprezentacije. Nitko im nije kriv ako se prepoznaju u određenim postovima gore.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Stvarno nikad nisam dobio dojam da se ovdje nekoga popnižava, pogotovo ne Armadu. Ima neslaganja (Bogu hvala), tu i tamo netko plane i to je sve. Ako se omakne koja teška riječ... easy come, easy go.

ha ha,kakva autoprana mozga
nazivati navijače kluba za kojeg i sam navijaš mrziteljima svega hrvatskog;
Quote from: vMario87 on 17.06.2024, 11:23Oni kojima smeta taj grb su isti oni kojima smeta kad Armada obilježava Bljesak, Oluju i ostalo a također su i velikim dijelom oni koje "boli k za repkicu"
i to ne običnim mrziteljima svega hrvatskog nego srpskim mrziteljima svega hrvatskog
Quote from: vMario87 on 17.06.2024, 11:23konstatirat da su jučer oko 21:00 bili dosta napeti dok je trajala određena utakmica
na forumu kluba za koji svi navijamo, valjda
ludo

F
30.09.2024, 21:07 #184 Last Edit: 30.09.2024, 21:08 by Fornax
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Odličan odgovor. Mulcima svaka čast.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Mulci respekt. Treba im par pizza naručit. I kolu.

Ma treba ih pozvat na Rujevicu i neka sami biraju na koju će tribinu. U kavez ili neka ih Armada ugosti na S. ;) :neretljak:

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Quote from: D2 on 01.10.2024, 00:08Ma treba ih pozvat na Rujevicu i neka sami biraju na koju će tribinu. U kavez ili neka ih Armada ugosti na S. ;) :neretljak:

Ne smiju među Armadu, to bi im ubilo cred na ultras sceni. Nek idu u kavez i slušaju kako im vičemo "štuke, štuke, tresu vam se ruke!" Il šta već.  ;D
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Bilo bi lijepo kad bi se skupile glave u marketingu...

Samo šta ako jedna od štuka pljune reprezentativca BiH Martina Zlomislića?

Pretila štuka?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Letu štuke?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Da naši genijalci u klubu misle riješili bi jedan bus za štukice. U zloglasni kavez i poslije utakmice pizze i cocte.

F
"Štuke, štuke, bojite se buke!"

"Štuke, štuke, čekaju vas muke!"

"Štuke, štuke, šaka... Žbuke?
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

"Podravske štuke članske paraju od muke"

Ali to tamo na 0:3  ;D
SPORTSKI ODLAZI!