Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Čuj, ne znam dali imaš djece ali ja imam 2 i ne mogu na utakmicu onako kako sam ja mogao.
Ali ne brinem dok je ovakvih bogataša, valjda ću imat od koga posudit

I
Ne znam da li se meni obraćaš @Kostrena, ali nisi na tragu.
Prije svega ako imaš djecu, moraš se brinuti da ih nahranis.
Smisao mog posta je da se treba lajati prioritetno.
Nažalost, odlazak na utkamicu je luksuz kao i jesti u restoranu.
Ponavljam, nažalost.
Evo ja sam tako isto uzeo djete , otišao na Orijent i puf. 8€.
Toliko mi je bio sjever Europa ako se ne varam za klub koji volim.
I cijene sada uspoređivati sa cijenama dok je stolovao neki drugi predsjednik pred 15 godina nije isto.
Kako utakmica tako bilo čega.
Da su cijene ulaznica abnormalno skupe i besmislene smo mislim svi već davno prozvakali, bez obzira na uzroke

R
Quote from: ispod stijena on 22.01.2025, 17:33Ne znam da li se meni obraćaš @Kostrena, ali nisi na tragu.
Prije svega ako imaš djecu, moraš se brinuti da ih nahranis.
Smisao mog posta je da se treba lajati prioritetno.
Nažalost, odlazak na utkamicu je luksuz kao i jesti u restoranu.
Ponavljam, nažalost.
Evo ja sam tako isto uzeo djete , otišao na Orijent i puf. 8€.
Toliko mi je bio sjever Europa ako se ne varam za klub koji volim.
I cijene sada uspoređivati sa cijenama dok je stolovao neki drugi predsjednik pred 15 godina nije isto.
Kako utakmica tako bilo čega.
Da su cijene ulaznica abnormalno skupe i besmislene smo mislim svi već davno prozvakali, bez obzira na uzroke

Kolega ne mozes to usporedivati , na krimeji si sjedio na centralki i mozda pod krovom, za £8 moras ici na Sjever  Ruje ili se varam

S
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 22.01.2025, 13:59Krivo gledaš jer postoji razlika. Ovi su bili nesposobni i podobni te kao takvi nebitni. Dok je paška prevara imao sve i bio obožavan,a kad je netko obožavan i voljen onda je i rastanak puno gori te lako postane najomraženiji. Meni osobno je

Ne mogu prihvatiti da krivo gledam, jer ne gledam nikako. Niti ne sudim. Čini mi se samo da objektivne okolnosti i svi parametri koji se trebaju ubaciti u jednadžbu teško mogu Miškovića smjestiti na dno "omiljenosti".

Što ne znači da sve ono što si napisao nakon "Ovi su bili nesposobni..." nije dobro odmjereno. Mogu se složiti da od voljenog vođe do bolnog otrežnjenja i razočarenja postoji često jako mali put.

R
22.01.2025, 20:01 #1159 Last Edit: 22.01.2025, 20:08 by R13KA
Mislim da ću malo od svega odmoriti. Nije čak ni do debila Milkovića, nego me je strah FB otvoriti da mi ne iskoči da je Menalo potpisao i njego slika.
Odvratno je sve ovo postalo.
Bolje se malo povući. Ne mogu suditi dok nije sve službeno. Nadati ću se do zadnjeg dana prijelaznog roka da će se složiti konkurentna ekipa, otići ću na utakmicu u nedjelju i čekati rasplet. Stresno mi je ovo postalo, možda je i do godina pa se smanjuje prag tolerancije jer realno je Mišković odavno nam svima pokazao srednji prst, još tamo pred 10 godina. Ali nemam više želuca. Neću biti licemjeran sam prema sebi i napisati da ako Menalo potpiše da više neću na stadion, navika je to od ranog djetinjstva, ali ozbiljno mislim da će mi svaki idući odlazak na utakmicu biti teret, ne užitak i da ću s vremenom odjebati sve to.

R
Quote from: R13KA on 22.01.2025, 20:01Mislim da ću malo od svega odmoriti. Nije čak ni do debila Milkovića, nego me je strah FB otvoriti da mi ne iskoči da je Menalo potpisao i njego slika.
Bolje se malo povući. Ne mogu suditi dok nije sve službeno. Nadati ću se do zadnjeg dana prijelaznog roka da će se složiti konkurentna ekipa, otići ću na utakmicu u nedjelju i čekati rasplet. Stresno mi je ovo postalo, možda je i do godina pa se smanjuje prag tolerancije jer realno je Mišković odavno nam svima pokazao srednji prst, još tamo pred 10 godina. Ali nemam više želuca. Neću biti licemjeran sam prema sebi i napisati da ako Menalo potpiše da više neću na stadion, navika je to od ranog djetinjstva, ali ozbiljno mislim da će mi svaki idući odlazak na utakmicu biti teret, ne užitak i da ću s vremenom odjebati sve to.

Pa covjek vodi svoju firmu kako najbolje zna i drzi je profitablnom,  jos najbolje da nas pita koga da dovede i za kakve pare ili koga da.proda ......onoga trenutka kada rezultat bude patio dvije sezone za redom i ako kliznemo prema sredini mozemo se zaliti a do tada bolje da sutimo i da se ne pravimo pametnima , lakse ce nam biti svima skupa

Ajde nemojte nogometni klub zvati firmom, molim vas.

H
Ta priča o superuspješnom klubu svaki dan sve manje drži vodu.

Suhe činjenice govore slijedeće:

Od 2017.godine na ovamo, osvojen je jedan kup.
Nakon 2017/2018 i EL, igrana je još jednom skupina EL u korona sezoni (bez daljnjeg komentara o plasmanu te godine).

U prvenstvu stagnacija - svake godine sve slabije, uz prošlogodišnji uzlet i borbu za prvenstvo i kup.
Prelazni rok pred kvalifikacijeć- bez pojačanja, nakon sramote u Ljubljani, stigla 3 kifameno centarfora u roku od tri dana (besplatna naravno).
Oporavak u prvenstvu bez obzira na čitavu tu katastrofu i prvi potez prelaznog roka prodaja Galešića u Dinamo.

Za primjer Rijeka iz 99. koja nije imala za marendu, na polusezoni nije prodala ni Musu ni Balabana ni Stipanovića, iako je vjerovatno mogla za novce da barem režije plati.

Nažalost, teško je to priznati- ali ovu Rijeku je stvorio uglavnom Jakirović (Fruk, Janković, Franjo, Pašalić, Dilaver itd), uz Selahija kojeg je doveo Palikuća. Ovo ostalo je realno teški prosjek HNL-a, igrači kakvih ima u Lokomotivi, Gorici, Belupu, Varaždinu).

Toliko o uspješnom predsjedniku ! Nakon 2017. sve u svemu- malo. Ako ćemo bit skromni i stalno se vraćati na godine prije MIškovića, onda OK.
Financijsko vođenje kluba- Volpijevo ulaganja i Kekove i Miškovićeve žalopojke da moraju svaki euro pravdati. Predstava za javnost- hepening na Rujevici oko financijskog poslovanja kluba upravo u toku razlaza s Volpijem). Mamić/HNS- sve poznato.

I još jedna mantra da ne daj Bože da dođe vlasnik kojeg će jedino financije zanimati, a ne sportski rezultat.
Ni sada nije drugačije. Ulaganja nikakva, prodaja svega sad i odmah, bez obzira na tablicu, navijače i sve.

I priča kako nema kupaca za klub >:( u koju valjda više nitko ozbiljan ne vjeruje ! Klub koji troši na plaće igrača maksimalno 3,5 mil eura godišnje, stalno priča o budžetu od 12-14 mil. Na šta odlaze minimalno dvije trećine ?

K
Nogometni klub Rijeka je jedino šta imamo od ovog zaostalog grada, jedina stvar koja budi emociju lokalpatriotizma. Ako nam to uzmu uzet će nam grad, uzet će veliki dio naših osjećaja
Nijedna firma to ne može
Mišković nema pravo na to, nit itko drugi

K
Onda oko 2016, 2017.bili smo na dalekom gostovanju sa Bojsima. Rekao je jedan od viđenijih njihovih : Miškovića ćete kao i mi Mamića tjerati bakljama i topovskim udarima, uništiti će vam klub.
Sjećam se ko sad, smijali smo se,kakav Mamić pa Mišković je super uspješan poslovni čovjek, nije on kokošar.

Prognoziram za nekoliko godina, Miškovića u nekoj od zemalja koja ne izručuje HR

S
Quote from: Ro-Ro on 22.01.2025, 20:19
Quote from: R13KA on 22.01.2025, 20:01Mislim da ću malo od svega odmoriti. Nije čak ni do debila Milkovića, nego me je strah FB otvoriti da mi ne iskoči da je Menalo potpisao i njego slika.

Pa covjek vodi svoju firmu kako najbolje zna i drzi je profitablnom,  jos najbolje da nas pita koga da dovede i za kakve pare ili koga da.proda ......onoga trenutka kada rezultat bude patio dvije sezone za redom i ako kliznemo prema sredini mozemo se zaliti a do tada bolje da sutimo i da se ne pravimo pametnima , lakse ce nam biti svima skupa

Da, ali problemi ne počinju danas, da bismo im mogli dati dvije godine fore. Taj famozni rezultat... čitaj gore što je kolega pisao. Ti uspjesi su relativni. Jednom Belupu ti naši plasmani od 2018. naovamo bili bi super, mi to ne možemo nazivati velikim uspjesima.

B
Ro-Ro kakve ti gluposti pišeš NKRI nije nikakva firma već nogometni klub u 30% vlasništvu grada nije mišković osnovao svoj klub svojim privatnim kapitalom on je tu igrom slučaja.

Kad bi se trebali početi buniti kad rasproda sve što može digne lovu pobjegne iz države a nas ostavi da se grcamo u dugovima?

Ako je to tako sve pošteno neka puste navijačima 5% ili se Ivaniš sa razlogom toga boji?

Jbt razmišljaš kao prosječan glasač hdza...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

R
Quote from: SandroB on 22.01.2025, 20:59
Quote from: Ro-Ro on 22.01.2025, 20:19

Da, ali problemi ne počinju danas, da bismo im mogli dati dvije godine fore. Taj famozni rezultat... čitaj gore što je kolega pisao. Ti uspjesi su relativni. Jednom Belupu ti naši plasmani od 2018. naovamo bili bi super, mi to ne možemo nazivati velikim uspjesima.

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 22.01.2025, 20:37Ajde nemojte nogometni klub zvati firmom, molim vas.

A oprosti,  nije firme nego privatan klub , 70%
I lik je jedini odgovoran za financije , znaci mora ga voditi kao firmu..trosis koliko imas inace kljuc u bravu...

R
Quote from: Basso on 22.01.2025, 21:32Ro-Ro kakve ti gluposti pišeš NKRI nije nikakva firma već nogometni klub u 30% vlasništvu grada nije mišković osnovao svoj klub svojim privatnim kapitalom on je tu igrom slučaja.

Kad bi se trebali početi buniti kad rasproda sve što može digne lovu pobjegne iz države a nas ostavi da se grcamo u dugovima?

Ako je to tako sve pošteno neka puste navijačima 5% ili se Ivaniš sa razlogom toga boji?

Odgovorio iznad...stvarno se hvatate za svaku rijec

A
Quote from: Basso on 22.01.2025, 21:32Ro-Ro kakve ti gluposti pišeš NKRI nije nikakva firma već nogometni klub u 30% vlasništvu grada nije mišković osnovao svoj klub svojim privatnim kapitalom on je tu igrom slučaja.

Tog uhljeba Ivaniša isto treba maknut i stavit nekog tko voli klub da predstavlja tih naših 30%.