Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Budala1 on 02.02.2025, 13:48Nejerojatna je doza kretenizma koje ovdje covjek moze cuti, znaci ovdje ljudi u zrelin godinama seru Misku sta ne trosi pare na pojacanja I sta prodaje najbolje igrace usred sezone, a nemaju NI 100 iljada eura na bankovnoj knjizici I tesko I'm je izdvojit 160 eura za pretplatu...neko tu usporedjuje i Olimpiju I Rijeku, Olimpija je trenutno prva u slovenskoj lizi koja je kvalitetom sisnula HNL ima vec koju godinu I koju bi Dinamo tesko izbacio u doigravanju..to je jedna sredjena liga I drzava gdje nema vjecitog prvaka I zato ni place ni transferi nisu napuhani,
kao kod nas, uostalom dovoljno je ono sudjenje jucer I danasnje poslje u Osijeku da bude svakom normalno jasno sta se  radi u HNL kad treba pogurat vjecitog...
Onom kome nije jasno sta ce biti s Rijekom kad paski skrtac ode u zasluzenu mirovinu, neka pogleda 50m dalje od Kantride, gdje je Primorje i moze vidjeti sta nas ceka...

eto ga, nasao si se ti da bi procjenjivao druge koliko imaju ili nemaju, daju ili nedaju, ali zamjeras njima kad procjenjuju nekog treceg tko za razliku od njih je javna osoba te se svojim djelovanjem namjerno dovodi u situaciju da ga javnost procjenjuje
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: Uzaludni on 02.02.2025, 12:46https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/novi-veliki-posao-rijeke-kapetan-napustio-klub-na-rujevicu-stiglo-ukupno-10-milijuna-eura-15548943

Pazi ovaj dio:
"Rijeka je s prodajom Smolčića završila prijelazni rok kad pričamo o izlaznim transferima, jer posljednjih je dana na stolu imala ponude za Tonija Fruka i Niku Jankovića. Međutim, Mišković je te ponude stopirao, procijenivši da bi momčad bila previše oslabljena kada bi netko od stožernih veznjaka napustio klub."

Miško je procijenio da bi momčad bila previše oslabljena! Pazi ti to! Previše oslabljena! Kao, prodat ću tri nositelja igre ekipi koja se protivno mojim uputama bori za prvaka pa će bit umjereno oslabljena, ali pet je ipak previše! Moramo ić u evropu, to je nagrada! A čeka nas ljuti troboj s Os i Vž.

Grande Miško! Što reći nego - hvala 🤣🤣🤣🤣
Opet placen članak za opravdanja i veličanje Kim Jong Miskovica. Kakve glupe fore stopirao transfere, isto kao za Petrovića. Prodat će on i Jankovića i Fruka kao i bilo koga ako dođe ponuda.

A
Quote from: LenRi on 02.02.2025, 13:18
Quote from: Bobic on 02.02.2025, 12:59Da se krivo ne shvati moj post malo prije- nece naravno Rijeka propasti ako ode Miskovic, biti ce vjerojatniji scenariji kao sto je @TIR opisao, a mozda bude i bolje.

Vise sam se osvrnuo na to da nije bilo sanse da bi propali te davne 2012e...mozda nebi, no nije nemoguce jer nismo dinhaj. A navedeni Orijent i Pomorac su sredinom 2000ih gaseni zbog dugova od par desetaka tisuca eura sve skupa.
Vjeruj mi, te 2012 godine bi se klub ugasio da nije bilo Volpija.
Ti znaš šta bi bilo? Pred malo si nešto bio provalio jer nemaš pojma jer si mulac koji pratiš klub u ovo doba Miskovica tako da ajde pusti te tovarske fore koje su oni prodavali da smo platili Dugopolju da ostanemo u prvoj ligi Itd.

L
02.02.2025, 15:35 #1263 Last Edit: 02.02.2025, 15:41 by LenRi
Quote from: Arci1984 on 02.02.2025, 15:32
Quote from: Bobic on 02.02.2025, 12:59Da se krivo ne shvati moj post malo prije- nece naravno Rijeka propasti ako ode Miskovic, biti ce vjerojatniji scenariji kao sto je @TIR opisao, a mozda bude i bolje.

Vise sam se osvrnuo na to da nije bilo sanse da bi propali te davne 2012e...mozda nebi, no nije nemoguce jer nismo dinhaj. A navedeni Orijent i Pomorac su sredinom 2000ih gaseni zbog dugova od par desetaka tisuca eura sve skupa.
Ti znaš šta bi bilo? Pred malo si nešto bio provalio jer nemaš pojma jer si mulac koji pratiš klub u ovo doba Miskovica tako da ajde pusti te tovarske fore koje su oni prodavali da smo platili Dugopolju da ostanemo u prvoj ligi Itd.
Alo, ne obraćaj mi se s visoka, vjerojatno ti mogu biti otac. Prvu utakmicu na Kantridi sam gledao početkom osamdesetih.

B
Quote from: T.T.N.Y. on 02.02.2025, 14:23
Quote from: Budala1 on 02.02.2025, 13:48Nejerojatna je doza kretenizma koje ovdje covjek moze cuti, znaci ovdje ljudi u zrelin godinama seru Misku sta ne trosi pare na pojacanja I sta prodaje najbolje igrace usred sezone, a nemaju NI 100 iljada eura na bankovnoj knjizici I tesko I'm je izdvojit 160 eura za pretplatu...neko tu usporedjuje i Olimpiju I Rijeku, Olimpija je trenutno prva u slovenskoj lizi koja je kvalitetom sisnula HNL ima vec koju godinu I koju bi Dinamo tesko izbacio u doigravanju..to je jedna sredjena liga I drzava gdje nema vjecitog prvaka I zato ni place ni transferi nisu napuhani,
kao kod nas, uostalom dovoljno je ono sudjenje jucer I danasnje poslje u Osijeku da bude svakom normalno jasno sta se  radi u HNL kad treba pogurat vjecitog...
Onom kome nije jasno sta ce biti s Rijekom kad paski skrtac ode u zasluzenu mirovinu, neka pogleda 50m dalje od Kantride, gdje je Primorje i moze vidjeti sta nas ceka...

Ovu Budalu netko treba podsjetiti da je Miško ove sezone uzeo oko 30mil€ što od transfera, što od ostalih prihoda...

Ako može budalu raditi od tebe, od mene neće.

Sta reci, uzeo je prihoda, ne mozes prihoda uzet jer imas  i  rashode glupo je uopce raspravljat s nekim na ovoj razini, ajde stavi na papire rashode I koliko kosta jedna npr. Cosmijeva sezona ovakav klub...
Dajte malo realnosti klub je prije dve godine bio 5 mil u minusu, s troskovima od preko 10mil eura svake godine...prodavat SE mora nema druge, grad nema I neda, privreda ne postoji, navijaci su navodno sirotinja koja isto ne da, a velika vecina ide na skijanje po Italiji I Austriji to nije skupo ..dakle sta...
Problem je kao sta sam vec rekao zbog Mamica I reprezentacije napuhana vrijednost hrvatskih igraca I lige kojima kvalitetom nisu iznad slovenske a kostaju nekoliko puta vise.....

J
Narcistički poremećaj ličnosti (eng. Narcissistic Personality Disorder - NPD; također megalomanija[1]) je psihički poremećaj ličnosti u kojem postoji dugoročan uzorak ponašanja koje karakteriziraju osjećaj samovažnosti (grandioznost), duboka potreba za pažnjom i divljenjem, pretjerana samouvjerenost i nedostatak razumijevanja za osjećaje drugih (empatije).[1][2][3] Osobe koje boluju od tog poremećaja često pretjerano razmišljaju o stjecanju slave, moći, ili o svom fizičkom izgledu. Često iskorištavaju ljude oko sebe.[4] Javlja se kod otprilike 6% odraslih osoba, češće kod muškaraca nego kod žena, i češće se manifestira kod mladih ljudi.[1][3][5] Kao i ostale vrste mentalnih poremećaja, narcistički poremećaj ličnosti može uzrokovati poteškoće u razvoju.[5]

Uzrok poremećaja je nepoznat,[6] iako se smatra da postoje biološki, psihološki i okolišni faktori rizika koji utječu na razvoj pojedinca i poremećaja.[7] Neka istraživanja su pokazala da mogu imati manji dio mozga koji je odgovoran za empatiju.[5] Dijagnoza se uspostavlja razgovorom s pojedincem. Većina ljudi s ovim poremećajem ne traži pomoć jer vjeruju kako nemaju problem, te kako je njihova okolina u krivu.[1]

K
Šta nas briga za napuhanu vrijednost igrača kad mi dovodimo samo besplatne igrače?
Navijači nisu sirotinja ali nisu ni budale

L
Quote from: Budala1 on 02.02.2025, 15:58

Ovu Budalu netko treba podsjetiti da je Miško ove sezone uzeo oko 30mil€ što od transfera, što od ostalih prihoda...

Sta reci, uzeo je prihoda, ne mozes prihoda uzet jer imas  i  rashode glupo je uopce raspravljat s nekim na ovoj razini, ajde stavi na papire rashode I koliko kosta jedna npr. Cosmijeva sezona ovakav klub...
Dajte malo realnosti klub je prije dve godine bio 5 mil u minusu, s troskovima od preko 10mil eura svake godine...prodavat SE mora nema druge, grad nema I neda, privreda ne postoji, navijaci su navodno sirotinja koja isto ne da, a velika vecina ide na skijanje po Italiji I Austriji to nije skupo ..dakle sta...
Problem je kao sta sam vec rekao zbog Mamica I reprezentacije napuhana vrijednost hrvatskih igraca I lige kojima kvalitetom nisu iznad slovenske a kostaju nekoliko puta vise.....
Svatko od nas ima prioritete, ako će netko dat za skijanje a ne za pretplatu to je njegova stvar. Nije u redu da ti odnosno mi uopće raspravljamo kako će netko baratati svojim zarađenim novcem.

A
02.02.2025, 16:05 #1268 Last Edit: 02.02.2025, 16:06 by Arci1984
Quote from: LenRi on 02.02.2025, 15:35
Quote from: Arci1984 on 02.02.2025, 15:32

Alo, ne obraćaj mi se s visoka, vjerojatno ti mogu biti otac. Prvu utakmicu na Kantridi sam gledao početkom osamdesetih.
Smiješan si! Mozes mi dida bit😂

Quote from: Budala1 on 02.02.2025, 15:58Sta reci, uzeo je prihoda, ne mozes prihoda uzet jer imas  i  rashode glupo je uopce raspravljat s nekim na ovoj razini, ajde stavi na papire rashode I koliko kosta jedna npr. Cosmijeva sezona ovakav klub...

Lako je biti uspješan dok je s tuđom lovom kupovao ugled. Kako su Volpijeve pare presušile, tako ni rezultati nisu više bajni.
Šta bi mene trebao boliti rac što ima takve rashode.
Da me zanima bilanca poduzeća, pratio bi burzovna izvješća, a ne nogometni klub.

Vrli poduzetnik je u 13 godina našao jednog generalnog sponzora. Možda i ne žele imati previše posla s njim.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Kada je zadnji put misko dao neki intervju? Meni se cini da je proslo bas puno vremena da ga nema ni cut ni vidjet. Mozda najduze ikad od kad je u Ri

Pa dao je nedavno, mislim u 12.mj. Kmečanje po stoti put.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da isao sam sad izguglat, 24.12.24. ali mislio sam bas na Video intervju ne klasični članak koji se prepravi 50 puta prije nego bude izdan.

Kaze google 12. lip 2024. dakle prošlo je skoro 7 mj

B
Quote from: LenRi on 02.02.2025, 16:01
Quote from: Budala1 on 02.02.2025, 15:58

Svatko od nas ima prioritete, ako će netko dat za skijanje a ne za pretplatu to je njegova stvar. Nije u redu da ti odnosno mi uopće raspravljamo kako će netko baratati svojim zarađenim novcem.
Pa eto imas pravo zasto onda koji kurac ti I drugi na isti nacin serete Misku....It is easy with another dick koprive to kick ...
I btw.ako ti je prioritet skijanje umjesto pretplate onda si ti skijas a ne navijac...

02.02.2025, 18:43 #1274 Last Edit: 02.02.2025, 18:49 by TIR
Počeo si generalizirati prozivati, kolega Budalo, to ti je brzi recept za ban na forumu, bio ti pro-Miško, kontra Miška ili bilo koja od sto razina između.

Sad dosta, opet gluposti na mercato temi koje se ne tiču prijelaznog roka.

Edit: premješteno u temu Mišković.
#navodninavijač