Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
Quote from: Arci1984 on 30.05.2024, 11:47Koliko ja čujem Sopic je bio na sastanku 3 sata sa Miškom i Sopic bi trebao ostat jer bas taj potencijalni novi vlasnik inzistira da on ostane.

Iste stvari sam i ja čuo.

T
Gle imaš činjenice koje su provjerljive, imaš 3 firme u Rijeci nisu uspjeli kupit. A te firme su bile poprilično zainteresirane za prodaju, nećemo sada ulaziti zašto, i zašto ne.

Biti likvidan nije nužno povezano sa iznosom kojim si ti spreman dati za nešto.
Ti možeš biti vrlo likvidan, ali za mog Caddya nećeš dati više od 2 soma, jer si možeš priuštit takvu poziciju.

Također, pogledaj na koji način se upljavlja LRH nakon kuporodaje, pogledaj cijenu dionice pa će ti bit sve jasno. Peti, šesti mjesec sezona kreće, cijena dionice u bunaru.

Također to sve se ne mora aplicirati na slučaj kupoprodaje kluba za kojeg navijamo.

Quote from: Boy1da on 30.05.2024, 11:47
Quote from: toñito on 30.05.2024, 11:44Problem je uvijek jedan i jedini: novac, odnosno kapital kojeg imas ili nemas.

Quote from: Boy1da on 30.05.2024, 11:23
Quote from: toñito on 30.05.2024, 11:19Postoje razlozi zašto su tom istom potencijalnom kupcu (koji se ovdje spominje), propale tri do cetiri akvizicije u ovom gradu. Odnosno riječke tvrtke su izasle iz tog deala, koji kao trebao biti "vrhunski".

Postoji valjan razlog i zasto to nije napravljeno i na zimu. Pametnom dosta.
Volio bi da su se stvari sada promijenile, ali tesko moguće.

A to je...?

Valjan razlog, jel.

Znaci kupac/investitor koji je, nota bene, kupio pol grada - nije bas likvidan?

Nekako mi se to ne slaze. Logicki.

Koji je razloga, ali i koji je to potencijalni kupac sad?  :bo:

Z
Najbolje da to forumaši preuzmu da se više ne mučimo...😂

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 30.05.2024, 12:35Najbolje da to forumaši preuzmu da se više ne mučimo...😂

evo klasičnog tvojeg komentara. Pa forum je da se komentira.

Lurssen koliko ja znam nema nikakve planove ulazit sad u klub. Prica je bila ozbiljna na pocetku kad su dolazili, ali sad...

Uostalom, u LRH nisu ulozili nista, dapace, zele se toga rijesit, pokusali su prodat Turcima pa je propalo.
ACI-Gitone marina nije krenula kako je planirano, a pitanje je kada ce i hoce li uopce krenut jer problemi se samo gomilaju.
Kupili su brdo nekretnina, bilo je velikih planova o ulaganjima, ali zasad je sve jedna velika nula.
A kako sam davno i pisao, to sto su kupili nekretnine je u biti za nas samo lose ako nema pravih ulaganja, a zasad ih nema.

Quote from: Zelko Maler on 30.05.2024, 12:42
Quote from: ZZZZ7777 on 30.05.2024, 12:35Najbolje da to forumaši preuzmu da se više ne mučimo...😂

evo klasičnog tvojeg komentara. Pa forum je da se komentira.
Čovjek se registrira na diskusijski forum da bi srao drugima što diskutiraju.   ;D

Ako te to tješi, svaki forum na svijetu ima barem jednog takvog.
#degenerik

T
Upravo tako.

Quote from: Snjesko on 30.05.2024, 12:47Lurssen koliko ja znam nema nikakve planove ulazit sad u klub. Prica je bila ozbiljna na pocetku kad su dolazili, ali sad...

Uostalom, u LRH nisu ulozili nista, dapace, zele se toga rijesit, pokusali su prodat Turcima pa je propalo.
ACI-Gitone marina nije krenula kako je planirano, a pitanje je kada ce i hoce li uopce krenut jer problemi se samo gomilaju.
Kupili su brdo nekretnina, bilo je velikih planova o ulaganjima, ali zasad je sve jedna velika nula.
A kako sam davno i pisao, to sto su kupili nekretnine je u biti za nas samo lose ako nema pravih ulaganja, a zasad ih nema.

B
Mozda je to sto se sad kuha ono sto se kuhalo ove zime kad su i Misko i Sopic najavljivali nesto veliko..

Hoće li se Rijeka još i pojačati u zimskom prijelaznom roku?

"Vidjet ćemo. Kroz par dana ćemo vidjeti. Neke stvari se u klubu događaju. Vidjet ćemo. Znamo da živimo u vrijeme gdje naši klubovi jako teško nabavljaju sredstva, živi se od prodaje igrača. Nije to ništa novo. Tog je bilo prije i poslije mene i bit će. Malo pametniji ćemo biti tamo malo prije Nove godine. Radimo na svim poljima. I predsjednik Mišković i sportski direktor Darko Raić Sudar. Kroz nekoliko dana ćemo biti pametniji".

Quote from: Snjesko on 30.05.2024, 12:47A kako sam davno i pisao, to sto su kupili nekretnine je u biti za nas samo lose ako nema pravih ulaganja, a zasad ih nema.

Možda sad kreće investicijski ciklus ;D

M
Quote from: Snjesko on 30.05.2024, 12:47Lurssen koliko ja znam nema nikakve planove ulazit sad u klub. Prica je bila ozbiljna na pocetku kad su dolazili, ali sad...

Porto Baros vise niti ne ovisi o Lurssenu, sad je to iskljucivo projekt ACI-a, odnosno drzave, odnosno hdz-a kojem je taj projekt glavna uzdanica za lokalne izbore 2025. Koliko sam cuo, sve dozvole su dobivene osim gradevinske koja bi trebala uskoro. Previse je marketinga ulozeno u projekt i previse je hdz taj projekt najavljivao kao svoj da bi se sada odustalo od toga, pogotovo u sredini kao Rijeka gdje nemaju pravo na pogresku jer im stanovnistvo ionako nije naklonjeno.

Glava me boli od svih tih potencijalnih vlasnika, ulagaca i sponzora. Sad ce, evo samo sto nije, a na kraju jedno veliko nista. I tako vec par godina svako malo krece prica kako je netko ozbiljno zagrizao. Dao Bog ali nekako mislim da ce i dalje sve biti isto 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Jučer sam pričao s prijateljem i natukne on u priči o Rijeci kako je Mišković otplatio kredu za Ruju. Nadam se da je istina.

A
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 01.06.2024, 13:46https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/ozbiljna-prica-zakotrljala-se-hrvatskom-miskovic-nikada-nije-bio-blizi-prodaji-rijeke-pitanje-je-trenutka-15466974

⏳⏳⏳⏳⏳
Govori se da je sve dogovoreno i blizu realizacije a novinar piše znat će se za nekoliko tjedana najkasnije nekoliko mjeseci🤷🏻�♂️. Ako bude išta od toga to bi trebalo riješit ubrzo da se može posvetit prijelaznom roku