Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: sthlm1987 on 07.02.2025, 16:12Ovaj forum je idealan za anketu jer ima dosta ljudi koji nisu ultrasi, tj. nisu hardcore pa mozemo opipat bilo navijaca Rijeke.
Ne bu mene niki opipaval.  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Najbolje kad kaže...pa u Njemačkoj su skupe karte? Ali su bolji igrači i nogomet u Njemačkoj. I uz to imaju ambicije, jer za to se i igra nogomet.
Ri Or Die

Quote from: sthlm1987 on 07.02.2025, 16:12Ovaj forum je idealan za anketu jer ima dosta ljudi koji nisu ultrasi, tj. nisu hardcore pa mozemo opipat bilo navijaca Rijeke.

Tko god traži navijački forum za rasprave je hardcore.
#navodninavijač

A
Quote from: specter on 07.02.2025, 15:24Ne bih previše predlagao te benefite jer ćemo ispast kao purgeri da idemo na utakmice radi kobasica.
Naravno da je lijepo da te klub nekad iznenadi nekom sitnicom ali da to treba uvjetovat ne bih se složio.

Sjećam se tamo 2008. kad nismo za papar imali meni kao klincu članu je za Božić uredno dolazila koverta sa čestitkom, mirisom, kemijskom i kalendarićem, i to čuvam dan danas, takva sitnica ali puno znači, i meni bi to bilo sasvim dovoljno.
Zbog inflacije poskupili ti pokloncici pa ih zato nema vise. I Misko je slao one zahvale u početku al ih nema vise

A
Quote from: vMario87 on 07.02.2025, 15:38
Quote from: Fornax on 07.02.2025, 15:29
Quote from: vMario87 on 07.02.2025, 15:11Jako me živciraju komentari da je Sopić prodao prvenstvo.. ako ga je itko prodao to su Pjaca i Miško
Da je Mišković barem *prodao* prvenstvo, to bi značilo da smo nešto dobili zauzvrat.

To znači da je sebi nešto uštedio.
I milijun od lige prvaka

https://nk-rijeka.hr/wp-content/uploads/2024/06/HNK-Rijeka-izvjesce-2023.pdf

Stranica 20, na dnu. Pozajmice od Miškovića s 31.12.2023. bile su 11.2 milijuna eura. Nula posto kamate. Ako ga nakon ovoga netko stavi u istu rečenicu s Mamićem, u najmanju ruku je neupućen a vjerojatnije zlonamjeran. Dok je Dinamo Mamiću služio kao bankomat, Mišković je svoje novce pozajmio klubu kad je zaškripilo, vjerojatno najviše u korona sezonama i u Tadić-Budicin-Cosmi polusezoni. Tako radi odgovoran vlasnik. To ne mijenja moje mišljenje da je s vraćanjem pozajmica trebao pričekati još ovu polusezonu kad se opet borimo za naslov, ali činjenica da je on tu i kad stvari ne idu po planu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

07.02.2025, 19:23 #1791 Last Edit: 07.02.2025, 20:14 by Buranorth
Quote from: m on 07.02.2025, 18:56https://nk-rijeka.hr/wp-content/uploads/2024/06/HNK-Rijeka-izvjesce-2023.pdf

Stranica 20, na dnu. Pozajmice od Miškovića s 31.12.2023. bile su 11.2 milijuna eura. Nula posto kamate. Ako ga nakon ovoga netko stavi u istu rečenicu s Mamićem, u najmanju ruku je neupućen a vjerojatnije zlonamjeran. Dok je Dinamo Mamiću služio kao bankomat, Mišković je svoje novce pozajmio klubu kad je zaškripilo, vjerojatno najviše u korona sezonama i u Tadić-Budicin-Cosmi polusezoni. Tako radi odgovoran vlasnik. To ne mijenja moje mišljenje da je s vraćanjem pozajmica trebao pričekati još ovu polusezonu kad se opet borimo za naslov, ali činjenica da je on tu i kad stvari ne idu po planu.

Mišković je pozajmio 4,5 mil eura, tj. Teanna. Ostali iznos je pitanje od koga su pozajmice/krediti i dali ima kamata.

Ne moze tolike kamate stavit da pokrije inflaciju...

A
07.02.2025, 20:24 #1793 Last Edit: 07.02.2025, 20:26 by armada
Quote from: m on 07.02.2025, 18:56https://nk-rijeka.hr/wp-content/uploads/2024/06/HNK-Rijeka-izvjesce-2023.pdf

Dragi Lastane, molim te da mi ukažeš na grešku u mom razmišljanju. Nema par dana da je DM izjavio kako za funkcioniranje kluba treba u prosjeku cca 1,3M mjesečno. Budući da je nedavno izjavljen, vjerujem da je taj podatak "svjež" i da govori o troškovima funkcioniranja kluba za 2024. godinu, te da je shodno tome uključen i poneki postotak inflacije u odnosu na 2023. godinu. Naravno, ne mora nužno značiti da je mjesečni trošak funkcioniranja kluba u 2024. onako paušalno uvećan za inflaciju u odnosu na 2023. jer ima Rijeka "unutarnjih rezervi" pa je mjesečni trošak unatoč inflaciji zadržala na istom nivou. No, to je nebitno. Bitno je da 12x1,3M čini 15,6M, što je čak i manje nego rashodi iskazani u 2023. pri čemu sam čak i zanemario amortizaciju.

I sad pogledam ovo izvješće iz 2023. godine gdje je na 22. stranici lijepo vidljivo kako je Rijeka bez prihoda od prodaje igrača imala ostale prihode u iznosu cca 8,69M...zaključujem kako godišnji jaz od cca 6,9M treba pokriti prodajom igrača...i zamisli, on je u 2023. bio i pokriven upravo tako. Ako pojednostavim i pretpostavim da će taj jaz biti isti takav i za 2024. i pritom primijetim kako smo u 2024. godini prodali redom Ivanovića, Labrovića, Hodžu, Pjacu, Obregona i Krešića što je trebalo rezultirati prihodima od prodaje igrača u iznosu cca 10M, Rijeka je u ovu godinu, u odnosu na lanjsku ušla sa preko 3M plusa. Ako ja to dobro čitam, način prodaje govna od galešića mi se sad još više zgadio. Ima netko da mi objasni kako ja zapravo krivo čitam te brojke, pa da mi bar malo bude lakše :(

K
I Mamić je spasio Dinamo, plaćao igrače svojom lovom i posuđivao svoju lovu
Barem je tako govorio

Mislim, stvarno. Sad je to stvarno ključno. Neka čovjek ima.

Btw, jesi li siguran da je AP? Da nije PF Nautilus? Ipak je PF nivoić vise od AP.

TIR makni ovaj post, pliz. Opasan je.

N
Quote from: Zaf on 07.02.2025, 23:10Mislim, stvarno. Sad je to stvarno ključno. Neka čovjek ima.

Btw, jesi li siguran da je AP? Da nije PF Nautilus? Ipak je PF nivoić vise od AP.

TIR makni ovaj post, pliz. Opasan je.
Eto maknut post. Da ti duša bude na miru.

Ali sit gladnom ne vjeruje. I to se pokazuje sve više.

Uživajte u narednim sranjima koje vam bude priredio, ja sam odustao od ovakvog kluba.

Nemojmo se sad pravit da je Miškovićev prezir prema "malom čovjeku" nešto novo.

#degenerik

Zamisli čovjek koji vozi Lamboa ima skup sat :nisamja:
#navodninavijač

Zamisli, čovjek koji ima sat koji košta kao stan od... 32 kvadrata... Vozi auto koji košta kao stan od 38 kvadrata...
#degenerik