Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Miskovicu ostani gdje jesi i nemoj se nikad vratiti.

@Ro-Ro
Šta se uopće javljaš kada istovremeno braniš da isto čine "veliki strucnjaci , scouti itd" s kojima se ne slažeš, a koji iz iste ljubavi prema klubu kao i ti, uvijek samo žele što bolji rezultat i što veći uspjeh?

Čime si ti kompetentan prozivati nekog drugog ako ti je rješenje uvijek prihvatiti svaku odluku bez pokušaja kritičkog razmišljanja o istoj? Kakav je to prije svega bespotreban potez da nakon 4:0 pišeš ne pohvale igračima, utakmici, navijačima nego triput zaredom ideš poklapat druge forumaše koji su bili kritični prema potezima ove godine?

I pridružujem se željama, nadam se da prezidente ovog proljeća neće imati potrebu isticati u nekom intervjuu Šoli kako su svi na prodaju i kako grca u dugovima nego pustit situaciju da se mirno i prirodno privede kraju.
#navodninavijač

K
Bit će prilike opet pisat o Miškoviću, ali večeras ne, čovjek se samo zajebavao.
Mišković nije Rijeka, što prije shvatimo to bolje, Rijeka je ovo večeras, bez Miškovića u blizini

R
Quote from: TIR on 22.02.2025, 22:06@Ro-Ro
Šta se uopće javljaš kada istovremeno braniš da isto čine "veliki strucnjaci , scouti itd" s kojima se ne slažeš, a koji iz iste ljubavi prema klubu kao i ti, uvijek samo žele što bolji rezultat i što veći uspjeh?

Čime si ti kompetentan prozivati nekog drugog ako ti je rješenje uvijek prihvatiti svaku odluku bez pokušaja kritičkog razmišljanja o istoj? Kakav je to prije svega bespotreban potez da nakon 4:0 pišeš ne pohvale igračima, utakmici, navijačima nego triput zaredom ideš poklapat druge forumaše koji su bili kritični prema potezima ove godine?

I pridružujem se željama, nadam se da prezidente ovog proljeća neće imati potrebu isticati u nekom intervjuu Šoli kako su svi na prodaju i kako grca u dugovima nego pustit situaciju da se mirno i prirodno privede kraju.

A cime si ti kompetrntan braniti uvijek one za koje ja recimo smatram da nisu u pravu , je li ovo forum gdje svi imamo pravo na svije misljenje ili samo forum gdje je vama sve dozvoljeno..covjek nakon ovakve igre ekipe prvo sto mu padne na pamet proziva Miska,  ovaj se javlja jer je kao neki strucnjak a ti se nasao meni spustati,  tko sam ja ......ja sam I na sebe mislio u onom postu a ti ako ne znas citati izmedu redova nisam ti ja kriv ..ti cekaj prvi kiks I skupljaj motivaciju jer znam.da nije lako pohvaliti ..vidio samsta si napisao o tekmi...ako ti je ovo danas slicilo Rijeci pod Sopicem onda mi stvarno nemamo sta raspravljati ...prezivot ces ti i doci na svoje ..imas ces materiala za pametovanje nemoj biti nervozan

Ma kome nama-vama, pa svaki najveći kritičar Fruka, Đalovića, Miškovića, Zigmana, Krmpotića, Prodana, ovog onog, ima jednu jedinu želju, a to je da Rijeka osvoji naslov prvaka ove i svake sljedeće godine. Kakvi naši i vaši, to ne postoji i šta prije svi to shvatimo to bolje. Znaš onu "malo nas je, al smo govna"... Zašto netko misli da osoba koja kritikom gleda na neke poteze kluba istom želi samo sve najgore, i da jedva čeka poraz da može doć i još više pljuvat s visoka.

Ja ne branim ove ili one, ja kao admin pokušavam tu držat reda koliko i kako znam i umijem, eto zato se uključujem u rasprave u koje se inače ne bih uključivao nit bi ih vodio. Jer taj koji se javio nakon mjesec dana stagnacije je bar napisao relevantan post u temi koliko god bio bespotreban, al ti si odlučio bit faca i njemu ić odgovarat zašto ovo zašto ono. Jer sam mogao i ja bit pametan pa šutit i onda bi se do ujutra još njih sedmorica nakačila, a to ne želim čitat po stoti put, eto zašto.
#navodninavijač

Ajde pustiimo Miška više, tko ozbiljno misli da on ne bi svršio na Rijeku kao prvaka je bit ću fin neozbiljan.
Ova tema bi večeras ovime trebala biti over and out.

Guštajte ljudi  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ekipa, mislim da stvarno nema potrebe za tenzijama, pustimo sad priče i bedastoće...

Ako je cijena za ovakav show bila izgubiti od VŽ i Istre, ja zadovoljan.

Đale galvanizirao ekipu, idemo jako dalje i dajmo konačno ponoviti 2017. Rijeko moja, dobra budi!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: Ro-Ro on 22.02.2025, 21:11
Quote from: ri je najbolje od svega on 22.02.2025, 19:55Vrijeme je damire za neko gostovanje, Radomir opet nije poslusao.

Bilo bi ti toplo oko srca da se odjednom vrati i da pocnemo gubiti...ajde uzivaj u trenutku bit ce ti lakse

Tebi mozak ne dopusta pomisliti da netko unatoc svom sarkazmu navija za rijeku. Moja krivica sta ocekujem to od drugih i tebe. Moj bed.

nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 23.02.2025, 14:14Tebi mozak ne dopusta pomisliti da netko unatoc svom sarkazmu navija za rijeku. Moja krivica sta ocekujem to od drugih i tebe. Moj bed.
90% foruma ga ima na ignore, nije vrijedan ničijih živaca.
#degenerik

R
Quote from: ri je najbolje od svega on 23.02.2025, 14:14
Quote from: Ro-Ro on 22.02.2025, 21:11
Quote from: ri je najbolje od svega on 22.02.2025, 19:55Vrijeme je damire za neko gostovanje, Radomir opet nije poslusao.

Bilo bi ti toplo oko srca da se odjednom vrati i da pocnemo gubiti...ajde uzivaj u trenutku bit ce ti lakse

Tebi mozak ne dopusta pomisliti da netko unatoc svom sarkazmu navija za rijeku. Moja krivica sta ocekujem to od drugih i tebe. Moj bed.

Pametno nase ...neka si ti meni objasnio.....

@TIR pusti jadnika...vidiš da se ne može veseliti ni ovoj veličanstvenoj pobjedi bez da krene kipati po kontrašima. Niti utakmicu komentira, niti rezultat...samo kontra neistomišljenicima. Ali zato je najslađe bilo da su ga svi izignorirali. To mora boliti.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Quote from: aahzinho on 23.02.2025, 17:01

@TIR pusti jadnika...vidiš da se ne može veseliti ni ovoj veličanstvenoj pobjedi bez da krene kipati po kontrašima. Niti utakmicu komentira, niti rezultat...samo kontra neistomišljenicima. Ali zato je najslađe bilo da su ga svi izignorirali. To mora boliti.  :nisamja:

A jeo...idem sam u kut..sram me je ..ustvari boli ..evo suze same ide 😮�💨😮�💨

S
24.02.2025, 11:20 #1857 Last Edit: 24.02.2025, 11:21 by SandroB
Quote from: Ro-Ro on 23.02.2025, 20:21A jeo...idem sam u kut..sram me je ..ustvari boli ..evo suze same ide 😮�💨😮�💨

Znam i ja biti naporan, ali pokušam nekog kurca shvatiti za svoje dobro, da što manje otrova imam u sebi. Pa se preispitam. Tebi je to očito nepoznato... preispitati sebe i svoja pametovanja. Piliš li ga i piliš. Naporan si.

Preispitat ću se još jednom na kraju dana jesam li trebao reagirati prema tebi, ali stvarno više ne mogu čitati tvoje moralne prodike. Zbog tebi sličnih sam se maknuo nekoliko dana od foruma. Opet ću... jer admin dobro kaže, nema tu "mi i vi". Gadi mi se, pogotovo kad se prozovu "hejteri".

Quote from: SandroB on 24.02.2025, 11:20.... Zbog tebi sličnih sam se maknuo nekoliko dana od foruma. Opet ću... jer admin dobro kaže, nema tu "mi i vi". Gadi mi se, pogotovo kad se prozovu "hejteri".
Sandro "hejteru" stari (šala, šala, nisi star  ;D  ;D  ;D ....) ne pizdi kvake, kakvo pauziranje od foruma, bolje primakni kantridu i okreni virtualnu turu tu na forumu.  :neretljak:
Sad je najbolja atmosfera još od ... ma ni mi "stari" ne pamtimo od kad i ti bi na pauzu, e ne može.  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
'Treba skinuti kapu Đaloviću i igračima. Ne znam jesu li i sami ovako nešto očekivali, ali da su tako konstantno dobri i da se stalno dižu, za mene je ugodno iznenađenje', rekao je Vejić, a Jeličić se u svom stilu nadovezao:

'Dopisivao sam s Miškovićem nakon utakmice. Naravno, bio je sretan i pitao sam ga je li spremio bonuse za trofej. Rekao mi je: 'obećat ćemo.' :neretljak: