Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Današnje novosti? Jesmo li korak bliže  :neretljak:

Z
Quote from: Fiume e basta on 04.06.2024, 17:09Današnje novosti? Jesmo li korak bliže  :neretljak:
Kako ono kažu.. svi portali pišu...😂

Z
Quote from: Fiume e basta on 04.06.2024, 17:09Današnje novosti? Jesmo li korak bliže  :neretljak:

jesmo.Upisao sam tečaj Njemačkog da mogu vlasnicima jebati majku na tribini kad nas u četvrtfinalu Europske lige izbaci Atalanta, a mi ih nadigrali u dvije utakmice i zaslužili proći u polufinale.

Quote from: Zelko Maler on 04.06.2024, 17:17

jesmo.Upisao sam tečaj Njemačkog da mogu vlasnicima jebati majku na tribini kad nas u četvrtfinalu Europske lige izbaci Atalanta, a mi ih nadigrali u dvije utakmice i zaslužili proći u polufinale.
Das ist ok
Volim grad koji teče

Znači li to da moramo promijeniti ime foruma na Unerschöpflich?

Quote from: Vado Magnar on 04.06.2024, 18:47Znači li to da moramo promijeniti ime foruma na Unerschöpflich?
Ja naturlich.
Volim grad koji teče

M
04.06.2024, 19:54 #201 Last Edit: 04.06.2024, 19:55 by moreplovac
Meni gott

I na njemačkom: jabuke vam kisele,  kad budemo htjeli uvrijediti protivnika

Quote from: moreplovac on 04.06.2024, 19:54Meni gott

I na njemačkom: jabuke vam kisele,  kad budemo htjeli uvrijediti protivnika
Das sind dei zeiten.
Volim grad koji teče

F
Sta sad? Koliko putuje ta transakcija?  ;D

S
Quote from: Snowcrash on 07.06.2024, 17:19
Quote from: toñito on 03.06.2024, 15:31Pa vrlo je jednostavno; jer je to jači igrač od MIškovića. I klub bi zaista mogao povećat svoj bađt.

Ali ono, ako je to uopce istina - kazem procitah to ovdje na forumu.

EDIT: https://www.insideworldfootball.com/2017/11/22/german-bank-raising-e200m-fund-invest-football-businesses/
Po ovome voli nekretnine uz more, a ima i para za nogomet. Ima dima ovdje, po mojoj procijeni.

Spomenuti Thomas je prije 3 mjeseca dobio nogu u Donner & Reuschel.
Po čemu je točno Thomas Ronfeld "jači" igrač od Miškovića? Po tome da ima njemačko ime i prezime?

Z
Evo čitam Split ima najviši neboder u Hrvatskoj... što se čeka Miško ? Sagradimo odmah tri...deri Miško...

R
Izjava Zajeca za N1 tv o novom vlasniku samo potvrduje da se izgleda klub prodao ali se ceka da zavrsi Euro za objavu...samo se nadam da Misko ostaje jer smo jebali jeza kao i Osijek ...

D
Quote from: Ro-Ro on 09.06.2024, 18:39Izjava Zajeca za N1 tv o novom vlasniku samo potvrduje da se izgleda klub prodao ali se ceka da zavrsi Euro za objavu...samo se nadam da Misko ostaje jer smo jebali jeza kao i Osijek ...

Mozes staviti link nekako?

R
Da ne gledaš sve motaj na 32.20