Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Naravno da ga je malo posralo, ali to ne umanjuje činjenicu da je njegova ljubav prema Rijeci iskrena. Možemo pizdit po nekim njegovim odlukama, ali dida sigurno nije zaslužio pljuvanje kakvo nerijetko možemo čitati po internetu. Šarinić, Ježić i slični mamojebci mu nisu do koljenja po tome koliko osjećaju klub. U tu priču bi pridodao sve političare koji se ukažu samo kad je to IN.

Bilo je trenutaka kad smo ga optuživali za opstrukciju širenja ljubavi po Kvarneru, za izolaciju iza žice i sl, ali dva bujola su donijela više novih navijača Rijeke nego sve jeftine karte ikad.

I sad će bit njurganja da ne idemo s jakom ekipom po CL. To su promašene priče, sad treba iskoristit moment i početi strpljivo graditi ekipu da za par godina možemo gledat nekog novog Fruka na Ruji. Po mogućnosti, uz neke bivše kojih je sve više po svijetu. I sve to na novoj Kantridi!

Samo strpljivo, ovo je maraton. Sve ćemo ih izjebat na cilju!

K
Sad mogu reći, Mišković je koliko ja imam info isplatio premije za prvaka igračima prije utakmice sa Slavenom.
Fruk je dobio dobru lovu, kako čujem

Quote from: Kostrena on 26.05.2025, 14:50Sad mogu reći, Mišković je koliko ja imam info isplatio premije za prvaka igračima prije utakmice sa Slavenom.
Fruk je dobio dobru lovu, kako čujem
Kako te informacije procure, točno?
#degenerik

K
Od dnovinara ;D

M
Quote from: Johnson on 26.05.2025, 14:11Naravno da ga je malo posralo, ali to ne umanjuje činjenicu da je njegova ljubav prema Rijeci iskrena. Možemo pizdit po nekim njegovim odlukama, ali dida sigurno nije zaslužio pljuvanje kakvo nerijetko možemo čitati po internetu. Šarinić, Ježić i slični mamojebci mu nisu do koljenja po tome koliko osjećaju klub. U tu priču bi pridodao sve političare koji se ukažu samo kad je to IN.

Bilo je trenutaka kad smo ga optuživali za opstrukciju širenja ljubavi po Kvarneru, za izolaciju iza žice i sl, ali dva bujola su donijela više novih navijača Rijeke nego sve jeftine karte ikad.

I sad će bit njurganja da ne idemo s jakom ekipom po CL. To su promašene priče, sad treba iskoristit moment i početi strpljivo graditi ekipu da za par godina možemo gledat nekog novog Fruka na Ruji. Po mogućnosti, uz neke bivše kojih je sve više po svijetu. I sve to na novoj Kantridi!

Samo strpljivo, ovo je maraton. Sve ćemo ih izjebat na cilju!

Jel to zato sto ce oni doci umorni a mi cemo se stici odmoriti pa nam nece pruziti otpor. Devil is in the details.

A
Moj najveći problem je bio da Mišković ne želi naslov i hvala Bogu ovaj sam put bio u krivu. Isprike i hvala Miško😊

S
Miško je kralj. Sve ono što sam pisao nekad bilo je čisto preseravanje. Miško, kapa do poda.

Oprosti mi Dida sve te ruzne rici  ;D

M
Ispod tamnih naocala ide samo blagi pogled oprosta i ostri za dusmana.
Misko voli svoju djecu i zna da su nestasna, zato je i plakao kad se orio "Boem u dusi"
A Snjeska, njegova lavica , pokraj njega i drzi mu ledja.
On razumije da prosti puk ne razumije niti osjeca visoke frekvencije na kojima on djeluje
Ali ga svejedno rijeci kritike povrijede ali milosti nadje za svakoga.

M
Miškov način

https://www.index.hr/sport/clanak/miskov-nacin/2674391.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Za kraj sezone, vrlo neobično za navijačke proslave, naručio je opernu ariju Nessun dorma Giacoma Puccinija, koju je izveo Bože Jurić Pešić, pjevač opere HNK Ivan pl. Zajec.

Gle iscudjavanja jer nije bilo orgijanja nekih pevaljki.

Hvala presidente da ste ponovno onaj iz pocetne zlatne ere Rijeke :svakacast:  :svakacast:
Forza Fiume ale!

H
Čestitke igračima na ogromnom trudu i energiji, navijačima na preživljenoj frustraciji, Đaletu da je izvukao maksimum iz onog što ima.

A što se Miška tiče koji je sad potpuno rehabilitiran, hvala što je načinio prvenstvo napetim do zadnjeg kola !
Pametni razumiju !

Svi bi sad malo u šator pobjednika, pa čak i Marko Filipović.

Dobro da nije donio plakat na kojem piše da je "Ipak sagradio Kantridu"  ;D

27.05.2025, 08:18 #1977 Last Edit: 27.05.2025, 08:22 by D2
Puhač u drugi rog.
Kao što nisam bio prost i bezobrazan pred godinu dana neću ni sada zaboraviti da je ova sezona mogla biti bez trzavica i možda uz pomoć publike i prije riješena da nije bilo onako loše iskomuniciranog povećanja pretplata. Damiru čestitke na prvenstvu, valjda su i ovakvi upisi barem malo ublažili svu onu šporkicu koja se pisala. Neki postovi su bili degutantni. Želim da se ubuduće što manje piše o Mišku jer to znači da se dobro plovi i da on radi dobar posao.
Oko prodaja i kupnje igrača se nisam nikad previše uzbuđivao, jer ionako se po forumu piše bez kvalitetnih informacija i pitanje je bi li mi bili još radikalniji da smo u poziciji odlučivanja. Napisao sam pomirljivo tada i kad se prodao Galešić da ćemo tek na kraju prvenstva vidjeti koliko je bilo ispravno. Rekao sam da je prodaja opravdana, ako budemo ispred Dinama, a ne samo da smo bili ispred nego se još i kanta osvojila. Tako da neki put dečki moji dragi ne treba brzati sa zaključcima i skakati na svaku odluku kao ofureni.
Ono što želim da Miško (klub) popravi je komunikacija s navijačima koja mora biti otvorena i bez "muljanja" nikome nije trebao onakav način komunikacije kad se objavila cijena pretplata. Sve se moglo napraviti puno "normalnije" bez plaćenih članaka s netočnim informacijama, navodnih navijača, ... ma da ne ponavljamo. Da je klub (a ne prvo objava u NL?!?) samo napisao "Dragi navijači ove godine u poziciji smo u kojoj moramo značajno dignuti cijene pretplata. Nadamo se da će ovaj potez naići na razumijevanje te će te i dalje bez obzira na sve biti uz nas kao i svih ovih godina. FoF." Ovako nešto da je izašlo na stranici kluba, nitko ne bi ni A rekao i garantiram da bi Rujevica bila punija. Miško se može u guzicu lupati od sreće kakve navijače ima, jer ono kako se u Rijeci prati klub je za poželjeti. Navijači koji su uz klub, ali i jako svjesni što se može i ne može. Navijači koji ne traže kruha preko pogače, ali samo i jedino ako ih se ne tretira kao "malu djecu".

Mislim da sam polako počeo drobiti pa da završim. Damire guštaj, ovo je s potpunim pravom ponovo "tvojih 5 minuta slave". Prigrli svaku sekundu, zapamti je, jer znaš i sam da će opet biti svega. Želim nam svima skupa da čim prije doživiš (doživimo) takvih novih pet minuta.
I homo sad po taj važ, nisi bez veze brisao prašinu s police kad se pravilo mjesto za pokal. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Damir Mišković.

Nije savršen. I zna to.
Napravi grešku? Naravno.
Ali kad povučeš crtu – jedno je jasno:

Bez njega – ovog kluba ne bi bilo.

Ušao je kad je Rijeka bila bez kune, bez igrača, bez ikakve budućnosti.
Platio dugove. Doveo igrače. Dignuo stadion.
Doveo trofeje. I – dva puta – prvaka.

Bez zaleđa. Bez pomoći. Bez ikakve zahvalnosti.

A sada... sad kad Rijeka ponovno piše povijest...
Gdje je Grad? Gdje je politika? Gdje je to tzv. "riječko gospodarstvo"?

Nigdje. Kao i uvijek.

Nisu nikad donijeli sponzora. Nikad platili teren. Nikad podržali projekt.
Ali su uvijek prvi u redu kad treba žicat kartu za ložu.
Za kuma. Za šogora. Za rođakinju iz Njemačke.
I svi se smješkaju u loži kao da su nešto stvorili.

Stvorili ste kurac.
Rijeka ne postoji zbog vas – nego usprkos vama.

Mišković je podmetnuo leđa tamo gdje ste vi slali dopise, obećanja i – tišinu.
I sad, kad imamo klub, kad imamo naslov, kad imamo identitet –
vrijeme je da se to jasno kaže.

Rijeka je postala velika jer je netko vjerovao – dok ste vi šutjeli.
I jedino što vam je ostalo je – besramno uletavat s ispruženom rukom po besplatnu kartu.

Zato hvala Damiru Miškoviću.
Jer je nosio klub kad nitko drugi nije htio ni pitati za njega.
Jer je ostao kad je bilo lakše otići.
Jer nije slika na zidu – nego ime koje stoji iza svega što je danas Rijeka.

I da...
Vi iz Grada, Vi iz politike, Vi iz "gospodarstva" – slobodno ostanite u loži.
Ali bar jednom – platite jebenu kartu.