Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Ako mene pitaš, bez nekih inside info, radi se o prevelikom projektu na jebenoj lokaciji i teško to može proć u našoj državi bez neke vrste reketa. Ovo što se događa miškoviću sa stadionom puno puta je već viđeno. Sigurno da ne pomaže činjenica da nismo umreženi sa centralom, ali dovoljno je pogledat kako ACI napreduje sa lursenovom marinom da bi bilo jasno kako je kantrida financirana iz vana sanak pusti.

M
Cisto za one koji spocitavaju Misku kako nema ambiciju jer stalno tvrdi da je cilj vrh Hr nogometa, tj prva 3, a ako se pruzi sansa za nesto vise da ce je iskoristiti. Ovako prica trener Borussie Dortmund:

https://www.index.hr/sport/clanak/nijemci-nahvalili-kovaca-i-istaknuli-kljuc-uspjeha-borussije-dortmund/2758085.aspx?index_ref=naslovnica_izdvojeno_d

Unatoč sjajnim rezultatima i prilici da pobjedom protiv Wolfsburga u subotu smanje zaostatak za Bayernom na samo tri boda, barem na jednu noć, Kovač ostaje oprezan. Naglasio je kako s drugog mjesta gleda "prvo unatrag" kako bi osigurao plasman u Ligu prvaka. "Ako na kraju ostane prostora za nešto više, možete biti sigurni da ćemo pokušati sve", zaključio je Kovač.

Pa to ga je Miško naučio na druženju u kampu rpstacije

M
Kakav utjecaj, velik je Miško

S
Quote from: MoloLongo on 09.02.2026, 09:54Miško o svemu pomalo...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/miskovic-rijeka-biti-treca-golovi-i-pobjede-stizu-fruk-ostaje-15670098?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

Neviđeni optimizam koji me nekad iritirao jer je svaki put izostala objektivna kritika, ali u zadnje vrijeme sve više mi se sviđa. Puno, puno produktivnije razmišljanje od nekakve šizofrenije i prijetnji a la Mamić.

Najbolji dio mi je ovaj: "... Međutim, kad vidiš kako Barišić igra nogomet, odmah ti je jasno da smo ponovno pronašli igrača koji će vrlo brzo biti dio Vatrenih...".

Hvala kurcu na udarcu! Napokon netko naš radi p.r. za reprezentaciju! To je oduvijek bio privilegij samo za Dinamove i Hajdukove igrače.

Ovaj dio mi se manje sviđa: "... Raić-Sudar, Čulina i Juričić stalno rade odličan posao...".

Ali jbg, bez toga valjda ne bi bilo optimizma i pozitivnih misli.

Ma koliko god imao on dvojbenih odluka (barem se
Nama to tako čini), opet ispadne da donosi vrlo malo loših poslovnih odluka.

Nitko nije sretniji od mene sto me je napravio magarcem i pokazao da nemam pojma kad sam se pjenio oko Galesica. A na kraju ispada da je bio u pravu i oko cijena ulaznica. Iako je time (nepovratno?) uništio navijanje na Istoku.

Živio ti nama dugo, prezidente.

M
Quote from: Zaf on 09.02.2026, 11:40Ma koliko god imao on dvojbenih odluka (barem se
Nama to tako čini), opet ispadne da donosi vrlo malo loših poslovnih odluka.

Nitko nije sretniji od mene sto me je napravio magarcem i pokazao da nemam pojma kad sam se pjenio oko Galesica. A na kraju ispada da je bio u pravu i oko cijena ulaznica. Iako je time (nepovratno?) uništio navijanje na Istoku.

Živio ti nama dugo, prezidente.

Od progonitelja do sljedbenika u manje od godinu dana. Mocan je Miskov sjaj.

Quote from: moreplovac on 09.02.2026, 18:23Od progonitelja do sljedbenika u manje od godinu dana. Mocan je Miskov sjaj.
Ne, nije samo bitan sjaj, nego ispravnost i konzistentnost.

A ja sam osobno prosao put od vjernika u žestokog kritičara prošle sezone radi poskupljenja i transakcije Galeta i opet nazad u vjernika. Jbg, čovjek nam je pokazao da nismo u pravu i da nikada ne radi protiv interesa kluba. I godinu i pol kasnije je Ruja opet puna.

R
Ne znam baš kad je bila puna...........

Quote from: robil on 10.02.2026, 04:59Ne znam baš kad je bila puna...........

Prije tri dana je bila rasprodana. Nije isto, ali kartu nisi mogao kupiti.

F
Evo i Miško govori da jedva čeka jake utakmice (kada ćemo pobjediti op.a.) , pa da se vidi da su rotacije imale smisla.
Pa šta mi imamo stvarno takvog genijalca od trenera koji zna kada treba izgubiti, kada igrati nerješeno, a kada pobjediti ?!?!
Ako mu uspije pobjediti i izbaciti Omoniju, izbaciti Hajduka iz kupa i biti treći na kraju, onda mu stvarno svaka čast.
I opet će nam morati govoriti: Šta ste paničarili, znali smo jako dobro što radimo.

Ćemo videt...

Realno mi svi prečesto skačemo i promatramo mikro razinu umjesto gledanja čitave slike. Previše toga se odradi i isplanira u sezoni da ti imaš beskonačno mogućnosti u pripremi određene utakmice. U smislu da, biraš ti 10 igrača u polju, sustav, stil igre i sve, ali si u tome ograničen kadrom kojeg imaš i individualnim situacijama svakog od igrača (trajanje ugovora, projekt-igrači, nezadovoljne zamjene itd itd itd).

Teoretski gledano, samo veći rezultatski posrtaj zahtjeva intervenciju u vidu smjene trenera. Sve drugo se odradi na kraju sezone, i to Miško pametno odrađuje, sa svakakvim istupima tijekom sezone koji u pravilu osiguravaju trenerov status.

Skočić, Scoria i Rožman su jedini treneri u povijesti Miškovića koji su otišli na proljeće. Prvi je trajao 7-8 kola odmah po dolasku Miška, a Scorija je otvorio mjesto Keku. Rožman je u trenutku odlaska imao 2 pobjede u posljednjih 10 utakmica (i 2 domaća poraza od Hajduka) i vidjelo se da je izgorio. Ostali dočekaju lipanj (Tomić), ili dobiju još jednu šansu na pripremema pa odpedaliraju na jesen (Kek, Bišćan, Jakirović, Sopić, Đalović). Sanchez je daleko od Rožmana i Miško tu s pravom staje na loptu kroz optimizam.
#navodninavijač

Quote from: robil on 10.02.2026, 04:59Ne znam baš kad je bila puna...........
Pa rasprodana je bila protiv šumara, tako se govorilo.