Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobro nam ide trenutno ali NE DAJ BOŽE par ozljeda da se posloži istovremeno i bit ćemo sretni sa 4.

I
09.12.2024, 21:47 #991 Last Edit: 09.12.2024, 21:49 by ispod stijena
Nije  se Gracanu, nije se Keku nitko ozljedio pa se neće ni Radomiru... ;)

Quote from: Arci1984 on 08.12.2024, 18:08
Quote from: Marabunt Campetto on 08.12.2024, 16:22Nova Kantrida?
Zar postoji netko tko nakon vise od 10 godina i tko zna vise kojeg pokušaja vjeruje u novu Kantridu?

Da!
Ri Or Die

R

R
Mislim da bi Miško potjerao Đaleta jer ga je uvalio u govna s prvim mjestom ali nema nikakvo normalno objašnjenje za taj čin.

Quote from: robil on 31.12.2024, 15:51Mislim da bi Miško potjerao Đaleta jer ga je uvalio u govna s prvim mjestom ali nema nikakvo normalno objašnjenje za taj čin.

Uvijek ima: "Struka je odlučila da je to najbolje za klub ali i Đaleta"

K
I stavio čistačicu na part time ugovor za 800e za trenera, licencu i tako rješavamo u hodu

B
Quote from: robil on 31.12.2024, 15:51Mislim da bi Miško potjerao Đaleta jer ga je uvalio u govna s prvim mjestom ali nema nikakvo normalno objašnjenje za taj čin.

Ako Đale i ekipu budu i dalje ovako tvrdoglavi i cackali oko prvog mjesta eto dide opet nama nazad krajem sezone da objasni..

A
Miskovicu se pomalo događa kao Mamicu u Dinamu pritom ne mislim kriminalnim radnjama( nadam se da ih nema) nego mislim na to da je i Mamic bio omiljen u Zg pa je došao do toga da ga gotovo svi mrze.

Quote from: Arci1984 on 31.12.2024, 17:40kriminalnim radnjama (nadam se da ih nema)

I ja isto.
#degenerik

I
Stasao je u Nigeriji...

Ja Misku želim zdravlja i da sto duže pozivi na predsjedničkoj funkciji i nadje nekog naivca da tu i tamo svake godine počasti klub sa 5 M €

Isto vjerojatno jedan od mnogobrojnih mitova koji su se godinama primili. Što i ulupa privatnim dotacijama, i izvuče. To su ti one famozne "pozajmice", ali nisam ti ja rekao.
Taj ne časti nikoga, osim sebe i svojih. K tome, u konačnici, radi se o njegovoj imovini i privatnom vlasništvu njegove familije, može se skrbiti o tome na pravi način, ili može to prepustiti nekom drugom. Trećeg nema.

H
Malo pozajmice s kamaticama, malo putni troškovi, malo kombinacije s menadžerima oko transfera ispod stola.

Milju-dvije godišnje, dovoljno za čovjeka koji nema drugi biznis, nego živi od Rijeke i malo financijskih špekulacija.

I vrhunac priče, stalno prodaje klub, ali nema pravog kupca. Jel postoji stvarno netko tko još u to vjeruje ? Ja recimo više vjerujem da Sveti Nikola postoji.

A
01.01.2025, 16:39 #1004 Last Edit: 01.01.2025, 16:40 by armada
Dida, što je slijedeće? Prodaja naslova iz 2017. godine? Za koliko si spreman izbrisati taj naslov iz klupskih knjiga i prodati ga bečkim konjušarima? Bi bilo 3M i brisanje klauzule Rukavini možda dovoljno? Ili prije prodaje toga najprije da krenemo prodavati osvojene Kupove, pa tek onda i tu 2017. godinu?