Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: Boy1da on 28.07.2024, 20:28
Quote from: armada on 28.07.2024, 20:23Zanimaju me kante, prva mjesta i europske lige. Sve bi dao da budemo prvaci iduće godine, ali ne da mi nismo prvaci već godinama, nego niti kup i euro skupine nismo godinama vidjeli...jel to pad? Ja mislim da jest.

A jbt, ajmo ne bit ko magarad sad. Cuj, "ne samo da nismo osvojili naslov vec...". Kao da smo ih inace svakih 5 gidina dizali jbt. Tako i oni doli briju da je i dalje 1967. i da znace nesta van Hrvatske. Oni, Nottingham Forrest i Carl Zriss Jena.

Razumijem što želiš reći. Poanta je da smo u padu unatrag nekoliko godina, a koji ubrzava, koje god se "početne točke" uhvatili. Tvoj komentar je na mjestu, ali činjenica jest da smo od vrhunca na ovamo jednostavno u padu, te da smo i u tom padu ponekad nešto osvojili, ali zadnjih godina niti to. Tebi to stvarno ne izgleda kao ubrzano padanje?

D
Nije uopće pad problem, para nema i ok je. Navijali smo i kad smo bili predzadnji pretprošle sezone..problem je što su usrali sve sa pretplatama, što će biti 4 tisuće ljudi sad na Rumunjima a sa Lokomotivom ako bude preko 4 biti će super...to je problem, udaljavanje od ljudi...sve drugo je prolazno, ali rad sa navijačkoj bazom bi trebao biti temelj

A
Quote from: deo123 on 28.07.2024, 20:39Nije uopće pad problem, para nema i ok je. Navijali smo i kad smo bili predzadnji pretprošle sezone..problem je što su usrali sve sa pretplatama, što će biti 4 tisuće ljudi sad na Rumunjima a sa Lokomotivom ako bude preko 4 biti će super...to je problem, udaljavanje od ljudi...sve drugo je prolazno, ali rad sa navijačkoj bazom bi trebao biti temelj
Točno. Znaci uopće nebi bio problem ovaj prijelazni rok i da ostane ovakav, da prodaju još nekog i ubace još kojeg mulca. Kažu moramo prodat i pojeftinit kadar jer nemamo para. I sve bi to bilo ok da se nisu ovako ponijeli sa pretplatama. Platili smo toliko vise pretplate e pa želimo pojacanja. Nisi nam dao neki veći komfor na stadionu- hoćemo onda pojacanja. Imaš fore kako je sve poskupilo i moraš dignut cijene a s druge strane igračima smanjuješ plače, bit će njima nije sve poskupilo.

Ajmo smećaru, dosta je bilo. Sviraj kraj.
#degenerik

Šta radi ovaj čovjek sa našim klubom?
MAGICA FIUME

K
Bože, uzmi ga ksebi

O
2 dana pred vaznu utakmicu , dosta neozbiljno i samo nakon dvakola bez poraza. Jako neozbiljno.

Miskovicu prodaj klub, napravio si puno, jako puno dobrih stvari, stani i odi dok sve nisi vratio na pocetak.

Z
Miško vrijeme je da se ide ća.

Svašta bi sad napisao i provjereno i neprovjereno, ali neću

Idem se ohladiti od foruma na 24 sata pa ću onda
MAGICA FIUME

Samo nek zalizana tovarčina odjebe od kluba..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Sta je sad ovo?Pa sta se nije na drugoj temi zazivala smjena? Pa evo vam je....

Tko je zazivao smjenu Sopica?

Uostalom, Sopic sigurno nije smjenjen nakon 5 utakmica, gol razliku 6:1 i gdje nijednu nije izgubio, prosao u 3 pretkolo i s realnim sansama za proci i u 4 pretkolo Europa lige.

A ako netko misli da ovi igraci vrijede vise od ovog sto su prikazivali od Lilla nadalje, neka mi pokaze koje su to ponude stigle za njih i otkud.

Ca ti je? Ca ti je? Ca ti je?
Nis mi ni. Nis mi ni. Nis mi ni. :sta:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: Kostrena on 13.08.2024, 12:21Bože, uzmi ga ksebi

No comment... 24h hlađenje.

Suzdržite se od ovako debilnih komentara molim vas.
#navodninavijač