Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da se razumijemo i ovakav je Mišković i dalje naš najuspješniji precjednik i trebat će dosta palente da ga netko nadmaši.
Ovih godina je radio dosta gluposti, u zadnje vrijeme još i više, a vjerujem da je to zbog pomankanja novaca. Zato i Juncaj, zato i lude pretplate, jeftini igrači, jeftina rješenja.
Meni ae čini da se ili mora vratiti na staru pamet ili mora pronaći novo vodstvo (prodati klub). Kako sada ide, nisam baš uvjeren da dobro ide.

Quote from: 18orvat on 17.08.2024, 17:16Vidim bespogovorno se vjeruje evanđelju po Lesićkom a to što je sam Krpa govorio po podcastima da se njemu nitko ne miješa u posao jer svi unaprijed znaju kakav je frajer se ne uzima u obzir.

Govorio je i Gazda po podcastima da Pjaca nema klauzulu, pa eto vidim da se u njegovo evanđelje po Ižaku i Antoliću vjeruje.
Zašto bi ovo njegovo bilo laganje, a svo kipanje po njemu zadnjih dana bila sveta, presveta istina?

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Zato što ću uvijek prije vjerovati navijaču Rijeke nego Dinama. Ne znam kak je kod tebe.

Quote from: 18orvat on 17.08.2024, 22:49Zato što ću uvijek prije vjerovati navijaču Rijeke nego Dinama. Ne znam kak je kod tebe.

Pa makar i taj navijač Rijeke laže i u toj istoj laži je ulovljen. Lažov je lažov, za koga god navijao.

A za prve priče bi trebali vjerovati novinaru koji širi PR agendu kluba i forumskom anonimcu koji kipa po treneru otkad je došao u klub, a kad treba neke od tih "priča" dokazati bježi na neke moralne uzvisine?

U ovoj priči nema nevinih i nemam neke namjere filigranski vagati jel kraj prošle i početak ove sezone zasrao više Sopić ili Mišković. Nek je Sopić nesposoban i nek je otišao iz kluba. I kad se Gazda tako junački israo po njemu preko njegovih piskarala sa smeđom tintom, dajem pravo i Sopiću da uzvrati. Jer se nije posrao po klubu za koji navijam nego po Gazdi i njegovim uguzima. A Gazda = Klub. Ne znam kak je kod tebe.

D
Ne znam više šta gdje napisati. Dobio sam informaciju da je Selahi preskočio Elfsborg jer je imao oveći ispad nakon otkaza Sopicu. On i Fruk da su izrazili veliko nezadovoljstvo smjenom...

Quote from: deo123 on 17.08.2024, 23:13Ne znam više šta gdje napisati. Dobio sam informaciju da je Selahi preskočio Elfsborg jer je imao oveći ispad nakon otkaza Sopicu. On i Fruk da su izrazili veliko nezadovoljstvo smjenom...

Me nemoguće...eto gore te svi uvjeravaju da ih je zločesti Sopa tukao po treninzima i verbalno općio s njihovim majkama. Sigurno ih je i nakon otkaza našamarao i rekao da ne smiju igrati protiv šveđana. Mućko đubre izvana ruši klub i maltretira igrače. Bit će da ga Mamići plaćaju iz Međugorja za to.

Quote from: aahzinho on 17.08.2024, 23:07Nek je Sopić nesposoban i nek je otišao iz kluba.

Glavno da se u ovome slažemo. Kasnije ćemo se složiti da je od svih navedenih Lesićki osoba kojoj je najmanje stalo do stabilnosti Rijeke. A poslije njega Sopić.

K
Quote from: 18orvat on 17.08.2024, 22:49Zato što ću uvijek prije vjerovati navijaču Rijeke nego Dinama. Ne znam kak je kod tebe.

Miško jesi to ti?

K
Quote from: deo123 on 17.08.2024, 23:13Ne znam više šta gdje napisati. Dobio sam informaciju da je Selahi preskočio Elfsborg jer je imao oveći ispad nakon otkaza Sopicu. On i Fruk da su izrazili veliko nezadovoljstvo smjenom...

To ti je točno, i još 2 igrača, zatražili su transfer od Miškovića osobno

Quote from: 18orvat on 17.08.2024, 23:24Glavno da se u ovome slažemo. Kasnije ćemo se složiti da je od svih navedenih Lesićki osoba kojoj je najmanje stalo do stabilnosti Rijeke. A poslije njega Sopić.

Čovjek je otišao iz kluba i prosuli su kišu govana po njemu. Jel trebao šutiti? S time da ponavljam, nije se posrao po klubu. Nađi jednu rečenicu u članku u kojoj se posrao po klubu, a ne po Gazdi.
Meni su trenutno veći problem ovi koji su ostali i koji vuku klub na dno. Ali neka, Sopa je otišao, ti si sretan i zadovoljan i sad će sve biti super i u prvenstvu i KL. Mašala

'preskočio' je isto koliko je preskočio i prvu sa Elfsborgom (obje ušao sa klupe), ne vidim neku razliku..

A
Quote from: Kostrena on 17.08.2024, 23:46

To ti je točno, i još 2 igrača, zatražili su transfer od Miškovića osobno
Koja još dva? Ovo kad se piše al necu napisat tko

K
Nais Đuahra 😆pisao sam na drugom forumu o tome, i ljudi i dalje imaju svoje teorije, tako da vidjet će se do kraja 8.mjeseca sve

Jel to ovaj navijač koji je govorio da Pjaca nema klauzulu i da se pretplate nisu dizale zadnje dvije godine?