Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

18.08.2024, 09:03 #660 Last Edit: 18.08.2024, 09:23 by 18orvat
Quote from: T.T.N.Y. on 18.08.2024, 06:48Jel to ovaj navijač koji je govorio da Pjaca nema klauzulu i da se pretplate nisu dizale zadnje dvije godine?

Razumijem da se preostali Krpini poklonici u "interesu hrvatskog nogometa" drže za Lesičkog kao za zadnju slamku jer to vam je jedino preostalo pa sam samo letimice preletio po Sučićevim tekstovima i odmah naletio na ovo

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/u-klubu-su-odlucili-biti-sami-protiv-svih-cak-i-protiv-svojih-nista-neka-gledaju-utakmicu-u-novinama/131796

Za Pjacu sam već govorio kako ga samo Jakirovićeve dvojbe dijele od Dinama  :bo:

Krpa je loš trener i sad kad nas je doveo tamo gdje sam upozoravao da ćemo završiti - opet sam kriv ;D

Najviše je kriv zalizani jer je doveo i držao Sopića a nakon njega svi koji su na bilo koji način ikad podržali Sopića a ne Močo i Čagalj.

Krpini poklonici  > Miškovi poklonici

A Bifkanofci?
#degenerik

Kakva sezona  :svakacast:

Naša djeca VS Zadarska djeca

Pretplatnici VS Nenavijači & Hejteri

Sopić Team VS Miško Team

I slutim da nije kraj...

Z
Quote from: Monarh on 18.08.2024, 11:01Kakva sezona  :svakacast:

Naša djeca VS Zadarska djeca

Pretplatnici VS Nenavijači & Hejteri

Sopić Team VS Miško Team

I slutim da nije kraj...

OvAj rOsTeR jE dRžAo LiLle nA kOnOpCiMa  VS objektivno nedovoljan širok roster + nekvalitetni igrači aka odron

Z
Đale hvala i sretno dalje. Svaka čast zalizanom što te potrošio.

Quote from: T.T.N.Y. on 18.08.2024, 09:53Krpini poklonici  > Miškovi poklonici
Smijem li biti samo poklonik Rijeke ili se baš moram opredijeliti? 8)

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 18.08.2024, 11:18

Moraš u nečiji rov, sad bi ti glumatao i brao tratinčice, Peace fore, stop bikiniju na izboru za Miss...

Da, baš je ružna količina polarizacije i etiketiranja u zadnje vrijeme, nekad mi se gadi otvorit vlastiti forum jbt... A fora je u tome šta nije to jedinstveno kod nas nego je toliko teških tema izašlo u kratko vrijeme da je nemoguće ostati neutralan.

A i nekako kao da nema "mira" u klubu nego je uvijek nešto s mjesec-dva pauze, i tako već godinama takorekuć.

kolovoz: Sopić i stožer
srpanj: Pjaca Dinamo
lipanj: pretplate
svibanj: propušten Kup, spušena liga
travanj:
ožujak:
veljača:
siječanj: nije ni bilo nogometa...
prosinac: Selahi suspenzija zbog ugovora, poraz od Slavena
studeni:
listopad:
rujan:
kolovoz: Jakir

Šta sam propustio? Ako je miran period u pravilu je zbog dobrih rezultata.
#navodninavijač

D
Uvijek je polarizacija u ovakvim slučajevima. Ovdje je najgore što je u startu polarizaciju odradio sam klub sa podjelom na navijače i navodne navijače. Ovo dalje je išlo inercijom.

Sopic zasigurno nije model savršenog trenera daleko od toga, prvi sam zazivao smjenu nakon kupa jer su na vidjelo izašle sve njegove mane i tvrdoglavost ali.. e taj ali je problem. Klub koji napravi presicu u 9 a u 10 čovjeku koji je vodio presicu daje otkaz ne može nikako biti pozitivan u tom filmu. Da je najbolja odluka na svijetu, to se tako ne radi. To je pokazalo da se radi o sudaru ega i da je okidač bio dan dva prije. Tek ćemo saznati što je stvarna priča..puštanje balona u novinama je samo potvrda da se još nešto dogodilo i da sa tim su pokušali skrenuti pažnju sa trenutka i načina.

Rijeka pred 4-5 godina ovakve stvari ne bi dozvolila, prvi Miskovic ne bi dozvolio da se na ovaj način ruši ugled kluba koji je teško stecen. Nešto se dogodilo toj glavi, ili je pak imao sreće do sad da ga je Srecko, a i Kek u prvoj fazi spuštao na zemlju pa se nije stigao razbahatiti. Slučaj Selahi na zimu je bio prvi pokazatelj da više nemaju kontrolu nad pričom, nakon toga imamo trenera/nemamo trenera na kraju sezone sa onom bahatom izjavom novinarima o glupim pitanjima. Iza toga fantastična priča kulminira sa traženjem Pasalica preko novina !!! i dalje poznata priča o ulaznicama i sad ovo. Previše plivanja, previše tovarije u pristupu a bojim se da bi rezultati mogli pratiti ovaj amaterizam koji se uvukao. Mislim da Damiru treba jaka ličnost i čvrst karakter da ga kontrira u nekim fazama jer ovako kad se razmaše gubit dodir sa stvarnošću a trenutno su oko njega samo "da šefe" uloge.

Dobro si rekao, pravu riječ, tovarija  :svakacast: 
Mi smo Hajduk zapravo. U nastajanju. Na samo malo tiši, decentniji, sjevernjačkiji način reći ćemo. Ali jednako pun zakulisja, mutnih igara i odnosa, interesa i udaraca ispod pojasa. I ormara punih kostura. A u zadnje vrijeme i konstantnih izgovora i opravdanja za nesposobnost.
Ne daj ti Bog da imamo njihovu veličinu, moć i vojsku indijanaca koja sve to prati, bili bi jednak cirkus. Bit će da je nešto ipak i u tom moru, odnosno vodama koje oplakaju naše dvije obale, sjevernu i južnu.

Kako ide ona, pazi da ne postaneš onaj kojeg najviše mrziš...

I
A govorilo se kako je Maminjo zlo ... 😁

Quote from: Monarh on 18.08.2024, 11:24
Quote from: D2 on 18.08.2024, 11:18
Moraš u nečiji rov, sad bi ti glumatao i brao tratinčice, Peace fore, stop bikiniju na izboru za Miss...
Ovime si ipak malo prešao granicu zezancije. Povrijedio si me.  :'(
8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kad pogledaš tri poraza hnl klubova u četvrtak, nameće se zaključak da se kasni sa pripremom ekipe za europu.. te fore svi na prodaju, pa dovest ćemo kad neko ode je teži k.. znači tebi već u klubu moraju bit spremne zamjene a ne da gledaš Pašalića, Fruka i Selahija koji izgledaju lo da igraju za kaznu.. obo jebo to, složi ekipi na vrijeme..

Moš mislit kakvi će kapitalci sletit za 2tj kad se poispada..

Z
svakakve konstrukcije sam pročitao, ali ova je najjača do sad.

"Znači puna priča je da Meszaros prodaje Osijek, navodno Red Bullu a onda kupuje Rijeku od Miškovića.

E sad, meni to zvuči ko neka sapunica ili kafanska priča. Al ajde, sve će se vidjeti.
"