Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Nije se čekalo ni do POČETKA prijelaznog roka, kamoli kraja

L
Quote from: aahzinho on 30.09.2025, 11:14
Quote from: TIR on 30.09.2025, 11:01S financijskog aspekta se ne smije ni na sekundu propitkivati transfer. Sa strane ambicija i reakcije navijača u tom trenutku svakako.

No ne znam zašto smo se opet ulovili Galešića iskreno, bilo pa prošlo...

Jer se opet počelo smatrati Miška nepogrešivim i jedinim pravim i mogućim gazdom kluba. Pa je red podsjetiti koliko je malo trebalo da prošla sezona bude nesretna i koliko je on sam tome kumovao.

Čisto sumnjam da itko miška smatra nepogrešivim, meni više smeta narativ na ovom forumu  po kojem je Miško utjelovljenje nekog velikog zla. Da se razumijemo ja jesam za prodaju kluba i dolaska svježe krvi, ali da sam uvjeren da će biti puno bolje i nisam previše siguran.

K
Quote from: Kostrena on 30.09.2025, 11:30Nije se čekalo ni do POČETKA prijelaznog roka, kamoli kraja

Nakon zadnjeg odigranog kola, počinje prijelazni rok. Znam, nije službeno i nije papirnato, ali tako je u praksi.

K
Quote from: LenRi on 30.09.2025, 11:47
Quote from: TIR on 30.09.2025, 11:01S financijskog aspekta se ne smije ni na sekundu propitkivati transfer. Sa strane ambicija i reakcije navijača u tom trenutku svakako.

Jer se opet počelo smatrati Miška nepogrešivim i jedinim pravim i mogućim gazdom kluba. Pa je red podsjetiti koliko je malo trebalo da prošla sezona bude nesretna i koliko je on sam tome kumovao.

Čisto sumnjam da itko miška smatra nepogrešivim, meni više smeta narativ na ovom forumu  po kojem je Miško utjelovljenje nekog velikog zla. Da se razumijemo ja jesam za prodaju kluba i dolaska svježe krvi, ali da sam uvjeren da će biti puno bolje i nisam previše siguran.

a gore može biti. Puno gore.
Eh, da zaboravih jučer... što ako se ,nakon 1,2,3 godine , Škurima ovdje ne svidi i odluče prodati klub ... ?
Bolje bilo kome , samo da nije Mišković ovdje?

Quote from: Krkan on 30.09.2025, 11:52
Quote from: LenRi on 30.09.2025, 11:47

a gore može biti. Puno gore.
Eh, da zaboravih jučer... što ako se ,nakon 1,2,3 godine , Škurima ovdje ne svidi i odluče prodati klub ... ?
A jbg sada, pa nece ni gazda biti u klubu dozivotno. I sta onda?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Krkan on 30.09.2025, 11:52a gore može biti. Puno gore.

Što ako sad Miško ne proda ovima i onda nakon 1, 2, 3 godine loših rezultata odluči prodati klub bilo kome? Jer mu je dopizdilo nakon 15 godina...
Može i Miško biti puno gori gazda nego što je sad. Zašto to nije mogućnost?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Quote from: aahzinho on 30.09.2025, 11:25Što se VSDA tiče, nema najsretniji start. Ali dajem mu bar neki benefit jer pokušava promijeniti elemente sustava koji očito više ne funkcionira. Koja bi bila poanta da smo dovukli njega ili bilo kojeg drugog trenera da nastavi drviti po 4-1-4-1 sustavu koji očito više ne funkcionira, jer prvenstveno nemamo više igrače za njega. Ovaj mjesec je kulminacije prethodnih 6 mjeseci i promjene su očito nužne.

A pazi sad ako ostvari sve najviše ciljeve koji su mu tu na forumu nametnuti.
A Misko zagovarao njega, a ovi drugi Parmezania.
Onda će opet Misko biti the King!

Quote from: aahzinho on 30.09.2025, 11:59

Što ako sad Miško ne proda ovima i onda nakon 1, 2, 3 godine loših rezultata odluči prodati klub bilo kome? Jer mu je dopizdilo nakon 15 godina...
Neki misle da je covjek besmrtan i da ce zivjet do 150. 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne znam koji dio ljudima nije jasan. Miskovicu se vise neda i on trazi izlaz iz kluba. To nije na forumu napisao Pero ni Đuro, nego je to Miskovic jasno i nedvosmisleno rekao puno puta javno.
I to je apsolutno logicno i normalno i ocekivano.
Hvala mu na svemu, jos ostaje da ga pr(o)eda u ruke nekom tko ce bit jednak, ako ne i bolji, bilo bi najbolje za svih.

Forum je postao teško čitljivo štivo zadnjih par tjedana. Evo malo se odmaknuo i dođem na forum, čeka me 5 novih stranica pod Damir MIšković. Mislim se "Opaaa!" nešto se desilo i onda 4 strane čitam o prodaji Galešića pa malo Smolčića i Pašalića. Iskreno divim vam se kako vam se da prežvakavati te stvari koje su se desile pred ohoho mjeseci. Najbolje od svega odrasli ljudi misle jedni druge uvjeriti u suprotan stav, a jednog novog argumenta se nije iznijelo tamo cca dva mjeseca nakon njegove prodaje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Forum je teško čitljivo štivo već cca godinu dana

K
Quote from: Krkan on 30.09.2025, 11:48
Quote from: Kostrena on 30.09.2025, 11:30Nije se čekalo ni do POČETKA prijelaznog roka, kamoli kraja

Nakon zadnjeg odigranog kola, počinje prijelazni rok. Znam, nije službeno i nije papirnato, ali tako je u praksi.
Prijelazni rok u posloženim klubovima traje 365 dana, ne nakon zadnjeg odigranog kola

K
30.09.2025, 12:52 #2337 Last Edit: 30.09.2025, 12:53 by Krkan
Quote from: aahzinho on 30.09.2025, 11:59

Može. Ali još uvijek nije. Moj se komentar odnosi na one kojima je najbitnije da nema "Gazde" u blizini.
Ma najbolje je da ga sad proda bilo kome i ode lijepo u penziju. Ako ne mogu biti oni kolumbijci iz Šibenika ili oni neki što su bili petljali u Istri ili u Cibaliji.
Moj favorit je ipak neki fond ili of shore trvtka usko povezana s braćom u egzilu u Međugorju.

K
30.09.2025, 12:54 #2338 Last Edit: 30.09.2025, 12:55 by Krkan
Quote from: Kostrena on 30.09.2025, 12:48
Quote from: Krkan on 30.09.2025, 11:48

Prijelazni rok u posloženim klubovima traje 365 dana, ne nakon zadnjeg odigranog kola

Slažem se

Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 11:54ako Mišković da izjavu "da je klub na zdravim temeljima i nema nikakvih kostura u ormarima što su pokazale sve dubinske analize do sada"  te da je na to jako ponosan onda sljedeće pitanje novinara treba biti "Zašto onda ne dolazi do prodaje kluba ? Zašto nitko ne želi kupit klub koji je tako posložen?

meni se odgovor sam nameće......
Vidiš, meni se na ovaj post odmah nameće protupitanje tebi: šta je prodaja kluba moguća samo i jedino ako nema kostura? To je jedini kriterij? Ništa drugo nije važno?

Zamisli takav odgovor Miska na ovo tvoje pitanje novinarsko... Nije li to logičan odgovor?

Čovjek priča o jabukama, a ti uzvraćas lubenicom od protupitanja.