SHNL 11. kolo: Rijeka - Hajduk, subota 07.10.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.10.2023, 12:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korak po korak stiže i taj radostan dan,
kada nam je stadion unaprijed rasprodan.

Protivnici? Nek se samo oni sa sto iljadi diče,
'Ovo je Rijeka' ko Leonidas naša grupa viče.

Malo po malo, nas šest tisuća Lexovih luđaka,
počinje da shvaća da smo u utrci za prvaka.

Još samo da i igrači tu novu taktiku usvoje,
da, čudno, osim golova i asistencije se broje.

Radujmo se, jer se ne događa baš prečesto,
da ćemo dobit Hajduk i sjesti na prvo mjesto.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Naš sponzor trenutno najmanje vjeruje u našu pobjedu  :neretljak: .

SuperSport  2.6  3.3  2.6
Germania  2.7  3.3  2.6
Psk  2.75  3.2  2.55
Favbet 2.8  3.4  2.65
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Pa sponzoriraju nas da sa odličnom kvotom na hendikep na nas zaradimo laganu lovu.

Oni su dno igrom, a nama debelo kasni utakmica neka gdje će se odčepiti.

Naravno sve ovisi da li će Sopić ostati Sopić i nastaviti sa hrabrim napadačkim postavama.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Malo je reci kompleksna i izazovna utakmica. Nosi dosta toga uz samu utakmicu.
Ajmo reci utakmica koja ce pobjedom nam dati krila u trci prema tom prvom mjestu, vjetra u ledja i samopouzdanje za dalje bitke koje slijede. 
Na stranu sto Zeljku to nije bitna utakmica, ocekujem da ih nabrije na visu razinu, da izvuce iz sesira sve trikove motivacije,mobilizacije ,galvanizacije jednostavno da istrce mentalno mocni i da ne padnu pod utjecaj medija i ostalih zabokrecina koje sprema juznjacka horda.
Pa mislim da je atmosfera dobra,ko god bude igrao dat ce sve od sebe, onaj koji bude usao dat ce jos postotak vise.

Mislim da ih on treba prije svega smiriti. Više puta su naši izgorjeli od želje.
Utakmica kao i svaka druga. Pa ne igramo s Lilleom ili Torshavenom!  :bo:

Ako ćemo biti na razini kao protiv Lileta onda uspjeh neće izostati. Ali tu na 150% moraju biti i igrači i sve tribine! osim južne naravno... 
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Bez euforije... dobivamo gospodski, hladno, kao prošlu 2:0...

Quote from: Vado Magnar on 03.10.2023, 18:33Mislim da ih on treba prije svega smiriti. Više puta su naši izgorjeli od želje.
Utakmica kao i svaka druga. Pa ne igramo s Lilleom ili Torshavenom!  :bo:

Ovo treba utuviti našima, igračima i navijačima, u glavu za sve derbije. Igramo 4 puta u sezoni, zarađuje se isto 0-1-3 boda kao i svakog vikenda. Ne volim gubiti od hajduka ili dinama, ali treba bit pametniji od toga.

Lille je bio puno bitnija utakmica od Hajduka, ali atmosfera je bila puno zdravija, nepsihotična, pozitivne tribine i igranje na maksimumu.

Z
Kako ne biti živčan i nabrijan kad ti stiže jedna od Dvije kule....tom hebenom odvratnom turskom klubu i njihovim janičarima koji ih bodre treba zapaliti sve i kuću i štalu .Želim da ih naši tuku lome trpaju do iznemoglosti. Zlo treba uništiti i kako neko reče glogov kolac u srce.SMRT

Tema ne gori što je pozitivan znak. Još ako današnji i sutrašnji dan prođu u medijskoj tišini.... Nema euforije, nema straha, samo koncentracija na mrskog rivala. I odbrojavanje, još 3 dana i 10:30h.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Tema gori kad nam dolazi jedan Lille a ne tamo neki klubić 😉.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Nema euforije, sve je kako treba biti. Kad se sjetim prosle godine u ovo doba sad je blagostanje. Iz kola u kolo ici hladne glave, taman nakon dosta vremena shvatio sam da kao i mnogi od vas volim Rijeku najvise na svijetu i taj klub i grad su mi u mislima svakodnevno a pogotovo u mjesecima kada nisam u prilici biti dio tog grada i te nase price,  nece ni to jos dugo. Hocu reci necu ludovati i trcati pred rudo jer kad smo pali protiv HD 3 jebena tjedna sam bio van sebe, ne funkcionalan i ne raspolozen, a prva tri dana kao da mi je netko umro. Utjece previse sve to na mene i na sve vas, ali to Rijeka je nasa ovisnost, zato to utakmice hladne glave biti, mrznja 90 minuta na najjace i onda ponovno drugi tjedan bez euforije odraditi iducu prepreku, to mora Sopic doprjeti do igraca. Vjerujem u pricu ali jos sam skeptican oko izbora trenera, pa mozda se i to s vremenom promjeni.... sori ekipa na dugom postu i do utakmice nek se zna da mrzim ja splitskog hajduka

Z
Još da pročitamo što kažu Brajković i Linić, te Erceg i Katalinić...pa smo ispunili novinarsku kvotu pred derbi...

E zaboravih, Zlatko Vujović...😂 taj uvijek pogodi...🤣