SHNL 11. kolo: Rijeka - Hajduk, subota 07.10.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.10.2023, 12:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Nakon još malo odmaka sjetio sam se kako je Franjo Ivanović dobio gotovo svaki duel protiv dva stopera za koje se tvrdi da su jedni od boljih u ligi.

Još kad se uzme u obzir da je sam naglasio kako mu igra leđima okrenutim golu nije forte...

Mislim, čovjek je stvarno izpritiskao i primio sve lopte koje je trebao primiti.

Crne Kese su malo nervozne  ;D  ;D
I kako je lijepo voljet te, i svaki dan mislim na tebe....

Quote from: D2 on 09.10.2023, 11:22
Quote from: ZZZZ7777 on 09.10.2023, 09:34Ovako to izgleda u tovarskim očima...
https://dalmatinskiportal.hr/sport/video--ovo-je-prevrsilo-svaku-mjeru--tako-klubovi-ne-bi-trebali-uciti-djecu/182750
Za to vrijeme, suza za suzom nam stiže iz naših očiju..  :nisamja:

Ahahahahahahahahah
Ahahahahahahaha
Kraljevi! Bitno je naći krivca 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
A di je onaj Bernard, nema njegovog osvrta?
Rijetko ogavan lik

Tovari i pravednost ko kad objašnjavaš ravnozemljasima da je Zemlja sferoid

_
Quote from: vMario87 on 09.10.2023, 14:20Šta sere ovaj debil kreštavi?

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/morbidni-i-toksicni-odnos-izmedju-rijeke-i-hajduka-jako-sam-razocaran-u-grad-rijeku-i-u-armadu---806442.html

Priča je u ovom trenu malo više promašena jer samo navijanje na utakmici na žalost medija nije bilo ni približno popraćeno krvožednim pokličima riječkih divljaka na jadnog i poštenog Marka, ali budimo realni poanta je pogođena, a uostalom na ovom je topicu prošlog tjedna povedena raspravu u istom stilu i u kojoj se veći broj forumaša priklonio tom razočaranju radi toga što smo se upustili u bitku krkanluka i seljačenja s onima kojima je to u krvi

T
Quote from: _PRX_ on 09.10.2023, 14:37

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/morbidni-i-toksicni-odnos-izmedju-rijeke-i-hajduka-jako-sam-razocaran-u-grad-rijeku-i-u-armadu---806442.html

Priča je u ovom trenu malo više promašena jer samo navijanje na utakmici na žalost medija nije bilo ni približno popraćeno krvožednim pokličima riječkih divljaka na jadnog i poštenog Marka, ali budimo realni poanta je pogođena, a uostalom na ovom je topicu prošlog tjedna povedena raspravu u istom stilu i u kojoj se veći broj forumaša priklonio tom razočaranju radi toga što smo se upustili u bitku krkanluka i seljačenja s onima kojima je to u krvi

Šta je najgore taj mali Pukšar, čita ovaj forum i onda izjavi ovo.
Pukšaru, nije ti na čast ova generalizacija. Također na stadionu je sve proslo u standardnom folkloru, što ti govori koji je stav Armade.

Dapace, kvalitetna prcanja i sa njihove i sa naše strane. Visokokreativne fore.

I da slazem se sa recencom gore, zasto uopce ulazit u bitku sa njima kojima je taj stil u krvi.

A Šimija sa megafonom mu nije za osudu? Jel razocaran torcidom koja je lijepila naljepnice na grafit djece s down sindromom? 

Kakav dvolicni supak.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma razočaran sam s njime otkako me bez ikakvog razloga blokirao na svim mogućim profilima  :bo:
Forza Fiume ale!

Treba biti realan. 2021. smo odigrali s Hajdukom, ispušili 2:3 preokretom, a pijani navijač je utrčao u teren i htio u obračun pa dobio šaku u glavu. Mislim gdje to ima, to je apsolutno maksimalna razina seljačije. Isto vrijedi za gospodina koji je došao na trening reprezentacije s jednim ciljem.

Prvo i osnovno, to nama ne treba. Kao što su jučer svi pričali na terenu, a na tribinama su bila isključivo pozitivna nabijanja i neka u sridu pogođena podjebavanja, ali sve u kulturnoj atmosferi. Dok si s druge strane imao šest minuta pjevanja Šugave Rijeke, takve stvari mi sve govore. Zato ne želim nikakve naljepnice po gradu, nikakvu opsjednutost već što više marginalizacije svega njihovog. Mi nismo regija koja kopa grobove igračima kada igraju loše, koja ih postrojava, grafitima prijeti smrću i slično. To je ispod nas.

Po pitanju samog Livaje sve je već rečeno pa nema smisla dalje. Kurčio se godinama, sad kad je dobio nekakvu reakciju, kad mu klub gostuje u za njih nepokorenoj regiji u kojoj nikad više dovijeka neće imati jači glas i ne uspije prodati bijednih 413 gostujućih ulaznica, kad je pet zaredom nevidljiv i počinje se propitkivati njegova božanska uloga, sad podvija rep. Sa figom u džepu da ispadne mučenik.

Pukšaru ne znam čemu treba ovakvo amatersko kafansko generaliziranje situacije obzirom da bi trebao imati jasno simpatizersko-navijački, ali (donekle) neutralan stav. Ovaj komentar je suludo promašen i narativ je postavljen u zapanjujuće pogrešnom kontekstu.  Svaka čast Ljubiću što ipak poteže razumnu ručnu nakon te izjave.

Pogotovo obzirom da se gotovo NITKO - a pogotovo nijedno od njih četvero u istom izdanju kada je bilo finale Kupa - nije aktivirao ni blizu ovako kada je taj isti igrač nakon utakmice sa megafonom pjevao pogrdno o Šibeniku dok su ispadali u 2. ligu. Dok je bio reprezentativac i njih budi rečeno. Sramotu Torcide koja je zapalila tribinu neutralnog stadiona opisuju kao "i Boysi su Poljud", poderan plakat, naljepnice na mural djece sa Down sindromom se nisu ni spominjale. Kako to da Pukšar tada nije bio razočaran u Torcidu, Splićane i Dalmaciju!?

11:25 o Livaji na videu ispod, Pukšar: "Sve je ispričano, čeka se kazna. Na kraju krajeva svatko odgovara za sebe."

I sad taj isti čovjek biva RAZOČARAN u Rijeku, PGŽ, Armadu, šta sve ne, jer se na isti kurčevit i nepristojan način išlo odgovarati igraču, konstantnom provokatoru na i van terena? Daj nemoj me jebat. Budi dosljedan ili se pokrij ušima.

#navodninavijač

Quote from: _PRX_ on 09.10.2023, 14:37

To šta mi mislimo je druga stvar. Njega more bit sram šta izjavljuje takve gadosti, ko je njega razočaro? Ja nisam vidio objavu KN Armade da će se vršit prodaja naljepnica 'Umri Livaja' na kućicama pa tako to nije službeni stav grupe. Nisu ga razočarali tovari sa vrbama i šugavim gradom? Majstor se dodvorava tovarima nakon šta su ga brutalno izvrijeđali radi utakmice Osijek - dinamo.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

09.10.2023, 15:16 #208 Last Edit: 09.10.2023, 15:20 by Vado Magnar
Što reći? Jednostavno ne možeš ispaliti tako površnu generalizaciju:
QuoteJa sam jako razočaran Rijekom kao gradom, Armadom, tim dijelom riječke navijačke scene kojoj sam se svojevremeno divio jer su uvijek znali stvoriti atmosferu na Rujevici.

Razročaran Rijekom kao gradom? Što to uopće znači? Na koga se to odnosi? Armadu? One koji pohode Rujevicu? Građane Rijeke? Užasno površno i posve nepotrebno. Nije jasno izjednačava li grad s Armadom, ali ispada da to čini kada kaže da je razročaran Rijekom kao gradom. Očajna generalizacija.
Umjesto da smire tenzije oni dodaju kerozin na vatru.

Baš loše.

Možda bi klub trebao i reagirati na ovo. Iako, da budemo iskreni, ovi iz Utakmice po utakmice su većini ljudi potpuno nebitni pa čemu se upuštati u rasprave s osobom/emisijom koja tako nešto kaže, a većini je nebitna.

EDIT: TIR rekao sve.

R
Sve stoji ali kako se svi ti bahati papci sjete bit razočarani Rijekom. Kako nisu razočarani Splitom i Dalmacijom nakon Desinca? Kako nisu razočarani Zagrebom nakon Grčke. Jedino se u našem slučaju generalizira.