SHNL 11. kolo: Rijeka - Hajduk, subota 07.10.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.10.2023, 12:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Marin_ri on 05.10.2023, 14:46Kad se stoka dere ..."pobit ću pola tvoje Armade" onda svi ovi moralisti novinarski šute... to je valjda ok, nije za osudu....
Klub uvijek šuti, Grad uvijek šuti... Generalni dojam je da nas takve stvari ne diraju.
#degenerik

Quote from: robil on 05.10.2023, 16:05https://www.vecernji.hr/sport/hns-o-armadi-osusudujemo-neprihvaljivu-poruku-mrznje-prema-reprezentativcu-marku-livaji-1714372

Slijedi pražnjenje Ruje. Govna dvolična

Tesko jer se do sada nista nije pjevalo na rujevici...
Ako isprazne Rujevicu zbog necega stovse desava u samom gradu onda je sroljud odavno vec trebalo srušit zbog svega sta su oni poručivali.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Ne znam na temelju čega mogu zatvorit stadion ili kazniti klub jer stanovnici grada "šire mržnju". ;)

Mrzim današnje društvo iz dubine duše.
#navodninavijač

B
Ma nemoze nitko zatvoriti stadion jer netko po gradu privatno radi gluposti i lijepi naljepnice- ne nasjedajte...kao kad radili "vijest" da navijaci pjevaju ruzne pjesme o levaji-a to bilo u kaficu..nek onda svaki kafic nakon utakmica gdje pijani ljudi pjevaju u 1 ujutro snimaju pa objavljuju..

No glede naljepnica-glupost, vise narusavaju i nagrduju nas grad nego sta vrijedaju njih, ne volim spustanje na njihovu razinu i valjda se nece prosirit

B
kako bi mene gledali da dodjem na poljud a da sam uredno prije dobio karte na tv marijanu. neki common sense mora postojat.

Vjerojatno ne bi živ izašao. Oni uvijek imaju dvostruka mjerila, oni se smiju prošetavati i iskazivati svoje znakove ali ako neko to napravi kod njih onda je normalno da te prebiju ili da dobiš bocom u glavu jer ih provociraš.

B
Bolje da Armada napravi veliki trasparent preko cijele tribine "Livaja poliži nam jaja" i stave onu njegovu sliku gdje viče sa jajima. Napravio bih crveni u roku 5 minuta.

Koja je poanta s tim naljepnicama, jel netko uopce razmislio sto ce time postic?
Cista glupost.

T
Rijeka nikad nije puštala poruke poput ovih, a utakmicu zvanu "Tko je veća seljačina i nerazumni krkan" Riječani protiv Tovara dobiti neće.

Publika na našoj strani, igra na našoj strani, teren naš, pressing na njima i sad par likova izradi naljepnice i remete nam mir. Malo razuma ipak.
Nije nam omiljen lik, ali ovako nešto nije ni riječki đir. Možda bi to klinci trebali shvatit.

Dal puse ko na hladno il to samo mene jebe stockholmski sindrom?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R
Quote from: Bobic on 05.10.2023, 16:58Ma nemoze nitko zatvoriti stadion jer netko po gradu privatno radi gluposti i lijepi naljepnice- ne nasjedajte...kao kad radili "vijest" da navijaci pjevaju ruzne pjesme o levaji-a to bilo u kaficu..nek onda svaki kafic nakon utakmica gdje pijani ljudi pjevaju u 1 ujutro snimaju pa objavljuju..

No glede naljepnica-glupost, vise narusavaju i nagrduju nas grad nego sta vrijedaju njih, ne volim spustanje na njihovu razinu i valjda se nece prosirit

Neće zbog naljepnica ali bi mogli zbog pjevanja. Njihova mašinerija mora pokazivat druge nakon današnje kazne . Moraju bit oni žrtve.

Jedino ako pjevanje bude na stadionu... a vjerujem da ga neće biti...

Za sva pjevanja van stadiona nemamo o čemu razgovarat......
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje