Fan shop

Started by vMario87, 04.10.2023, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mogla je i broj veća realno   ;D

Trude se u posljednje vrijeme, ne moš im ne priznati. Prilično je to stilski ok i efektno. Shvatili su konačno da je krajnje vrijeme za napraviti odmak od ustaljenog. Da klupski "merch" ne mora nužno biti nosiv samo na utakmicama. Nego ako je prilika, može se ta roba bez po problema navući na sebe i za mnogo ozbiljnije oblike druženja. A priča se time širi i množi, a efekti se multipliciraju. Pohvale.

K
18.09.2025, 19:16 #226 Last Edit: 18.09.2025, 19:17 by Kostrena

Quote from: Silvio Dante on 18.09.2025, 19:05Mogla je i broj veća realno   ;D

Trude se u posljednje vrijeme, ne moš im ne priznati. Prilično je to stilski ok i efektno. Shvatili su konačno da je krajnje vrijeme za napraviti odmak od ustaljenog. Da klupski "merch" ne mora nužno biti nosiv samo na utakmicama. Nego ako je prilika, može se ta roba bez po problema navući na sebe i za mnogo ozbiljnije oblike druženja. A priča se time širi i množi, a efekti se multipliciraju. Pohvale.

nemaš pojma, uskići se nose  :nisamja:

Quote from: ri5gile on 18.09.2025, 19:38nemaš pojma, uskići se nose  :nisamja:
Mili moj, nisu se oni susreli s neviđenom mukom svakog pristojnog sredovječnog Hrvata. Kad si na razdiobi ni manje ni više nego svijetova, L malen i uzak, XL dug i širok. Eee tko to nije doživio, doživjet će  :vijesti:

Mišku je bitno da je fit pa to mora pokazati izborom veličine jakne 8)

19.09.2025, 01:13 #230 Last Edit: 19.09.2025, 01:21 by Zaf
Quote from: Pesimista on 18.09.2025, 18:16Ko kaze da nisu stigli ameri  ;D  ;D

https://shop.nk-rijeka.hr/p/477/
Upravo sam to pomislio i ja kad sam Miska vidio sa tom jaknom. Poslije je još jedan tip prosao s njom po tribini.

Odlična. Prava za home games u US sportsko/školskom sustavu. Ameri su tu! Nema greške.

Očito su u klubu shvatili da je ovaj RI na majica zaživio kod ljudi. I furaju sad taj đir.  Meni su fantastične te majice sa tim motivima,te ne pamtim kad je nešto tako bilo prihvaceno kod navijača.  Baš  brdo ljudi nosi te majice RI

F
Da, baš su dobro zaživile te RI majice.
U biti jako jednostavno.
Sve je rečeno u ta dva slova.
Ponekda je manje , više .