SHNL 12. kolo: Istra - Rijeka, nedjelja 22.10.2023, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 19.10.2023, 09:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Španjolac Sopiću održao malu školu vođenja utakmice.

Ali gledajmo svjetliju stranu, Janković je popravio postotak šuta izvana, sa 0% (0-19) na 4,5% (1-22).
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Šta je ovo bilo 2. poluvrijeme....
Užas...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Prvo poluvrijeme odlicno, drugo  :sta:

Izmjene katastrofalne, nitko nista nije donio.

Obregon, ruzno ga je vidit kako prima loptu ili kako skace u duelu  :o

Prvo poluvrijeme loše, bezidejno ali kad bi se nekako probili do 20-30 metara od njihovog gola bili bi opasni.
Drugo poluvrijeme apsolutno negledljivo, jedno od najlošijih poluvremena koje sam ja ikad gledo.

4-1-4-1 NE FUNKCIONIRA! Hodža mora igrat i moramo preć u 4-2-3-1 ili 4-3-3

Bruno nepoGoda danas nije izgledo dostojno ma ni za trećeligaša. Fruk i Janković apsolutno odsječeni cijelu utakmicu, stoperi su nam prisiljeni nabijat duge lopte na stranu.

Meni je stvarno nejasno kako mi ne možemo zauzet centar terena protiv jebene Istre koja uz dužno poštovanje bez Petrusenka ima drugoligaški vezni red. Čak i u trenutku dok su nam na terenu bili Hodža, Selahi i Janković mi smo bili inferiorni u sredini. U čemu je problem?

Sopiću imaš puno posla.. predlažem novi noćni trening.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Steta. Trebalo je na poluvremenu bit 3:0 i onda je ovo logicno. Bas sam razmisljao da bi nakon ovakvog poluvremena napravio 3 zamjene samo da dobijem energiju i zatvorim sve iza jer je sve vodilo da cemo ga primit.
Sopic nije prepoznao da je upao u zamku da nam stoperi i bekovi vode igru i njih su planski pustali jer su znali da nisu opasni. Ostalo su zatvorili.
Da su usli Hodza i Veiga i Momo na poluvremenu, to bi bila druga prica.
Definitivno je presudilo to sto je Goda odigrao bas horor utakmicu u oba smjera. Pasalic isto nije bio unutra.
Ivanovic je jedini pokazao da moze na Dalicev popis sutra.
Sto je tu je, idemo dalje, i dalje smo tu, ali bojim se da Sopic nije taj.

Zadnjih par tekmi nije išlo ali rezultat nas je mazio. Moralo je stat. Nije neki novitet šta sve ne valja u ovoj postavi ali Sopa ne mijenja ništa iz kola u kolo, možda sad vrati Selahi+Hodža sa Jankom ispred

Nego onaj centarsut Mitra u stilu Anasa 💰

I
Quote from: Riverpool on 22.10.2023, 15:57
Quote from: Igor on 22.10.2023, 14:23
Quote from: Projeto on 21.10.2023, 14:18Ja bi te isto povezao, ali ne poznam te, a statistički je 0,3% sociopata! Ne treba mi da me netko raskomada i pojede u sezoni gdje se borimo za naslov prvaka.
Quote from: Projeto on 21.10.2023, 14:18Ja bi te isto povezao, ali ne poznam te, a statistički je 0,3% sociopata! Ne treba mi da me netko raskomada i pojede u sezoni gdje se borimo za naslov prvaka.
[/quote
 ;) ok slijedeci put saljem fotku cijelog tijela i linkove od firme

Ja san prihajal?
A ti?
Niš doma se nervirao

I
Ništa. I u šampionskoj sezoni smo igrali X u Puli  ;)

Ma...nemoguće je sve dobiti, to je jasno.
Problem je igra nakon primljenog gola. Onih 20 minuta. Ono je znači Goda krivo primio na sredini loptu prije gola? Meni se činio Galešić...

Definitivno trebaju zadnja dva vezna na gostovanjima. OD početka.

IDemo dalje, bolje njih ne dobiti nego recimo dinama doma.

I
Nemam pojma o nogometnoj taktici, ali primjetio sam da pored silnih centarsuteva nakon njihovih odbijanja niti jednom nismo uzeli loptu koja je padala na 20 metara od gola

Moj dojam je da ne možeš igrati s istom taktikom doma i vani i tu trener iskazuje svoje taktičko umijeće.Dobro,prvo poluvrijeme smo ih trebali unerediti ali drugo potpuno obrnuta slika,spori protok lopte.vezni red ne postoji,stoperi nam vode igru,4-1-4-1 će vjerovatno još forsirati doma ali vani je vrijeme da igramo s dva defenzivna vezna jer one dvije pobjede u gostima dobili smo na guz.
Nista idemo dalje a Gorica je jako zajebana ekipa i da smo danas igrali s njom u gostima ne znam kako bi finio rezultat.Bilo bi dobro kad bi šarani iščupali bod Turcima na WC školjci ili ti cenifi.
Volim grad koji teče

Majkić igrač utakmice. Što dovljno govori o odnosu snaga.
U prvom poluvremenu skinuo je dva zicera, a u drugo još jednom je pokazao da je kvalitetan golman.
Prvo poluvrijeme je bilo dobro. Dominirali smo od petnaeste minute nadalje. Ali drugo je baš bilo slabašno. Jednostavno trebalo je pojačati srednji red. Što se pokušalo, ali kasno, s Bandom koji je odigrao vjerojatno najslabiju utakmicu od kada je kod nas. Pitanje: zašto nije omah ušao Hodža koji je ipak odigrao sasvim pošteno.

Nije to očaj, ali ovako se ne osvajaju pravenstva.

Moj komentar utakmice je da je kvaliteta lige u slobodnom padu. Imali smo jedan kvalitetan klub, zahvaljujuci mafijasu, otkad je isti ispario liga nam je na razini Kosova. :neretljak:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Bit ce bolje,sad je najbolje vrijeme za ispravljanje gresaka,i za analizu.
Nemaodustajanja.

Prvo poluvrijeme, Majkić zadnjim snagama vadi Ivanovićev šut iz gola, HRT-ov komentator prosere nešto u stilu "čini se da je Majkić ipak dirao". Također je Franju krstio u "Pašalić" u par navrata. Smrači mi se pred očima kad vidim gdje ide naša lova od pretplate.

Quote from: Vado Magnar on 22.10.2023, 17:55Nije to očaj, ali ovako se ne osvajaju pravenstva.
Sopa će ili naučit iz ovoga, ili nas čeka borba s Goricom i Osijekom za europske pozicije. U šampionskoj sezoni smo imali dva baš jako bolna kiksa (Inter 1-1 kad je Puljić zabio 94' i Cibalia 0-0 kad je Gorgon falio penal u 95'), ali oba su bila praktički na startu i nakon toga je krenulo. Ovdje je drugačija situacija, drugi iritantan kiks (nakon Varaždina), ali pored tih kikseva smo se malo previše puta provukli. Vrijeme je da se skinu roza oćale i zasuku rukavi.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026