SHNL 17. kolo: Osijek - Rijeka, subota 02.12.2023., 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.11.2023, 09:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Moguće da su napravili neke rezove unaprijed.

Mene osobno zanimaju stanja Veige, Obregona, Momota i Ilinkovića. Jer to je kvartet koji uopće ne igra, odnosno kod Kobrea ne daje ništa kad igra.
#navodninavijač

B
Pogledao sam na preskok pola utakmice jer sam bio na vjencanju...ono sta sam gledao- da smo bili bolji....
E sad- nase frustracije remijem dolaze iz toga sta je hadjuk dobio i do dinama ih nema tko zaustaviti..x u osijeku sam po sebi je dobar
Onaj tikvan karoglan je nasao nacin da izvuce maks iz one limitirane bande...
I prije ove dve gostujuce utakmice pricao sam, a i neki drugi- da nam trebaju 4 boda da bismo nastavili sampionske ambicije...mislio sam da necemo ni to ali jesmo glatko. Sada to treba oplemeniti sa dve domace pobjede...
Nema odustajanja- tovari ce doc u krizu kad tad, mi ih cekamo na kiks...i dalje vjerujem u kantu

D
Mislim da nije slucajno da se Hajduk digao povratkom malog Pukstasa. Taj decko je opasan po gol vise nego nasih 5 ofanzivnih vedeta zajedno. Neprestana napast i opasnost, uz veliku razliku - ucinak.
Steta, tesko je bilo sto pametno reci. Lijepo je viditi da dobro igramo, ali, pa i taj Fruk je u svojoj sansi(istina sam si ju je izgradio) imao Ivanovica slobodnog pred praznim golom.
To su sve mladici, ali valjda im treba objasniti da bez ucinka nema karijere. Jako puno igraca je bilo sa potencijalom.
Nije lako Sopu, ne mozes niti kazniti nekoga kad klub zivi od njih i njihove prodaje.
Moram istaknuti pozitivu, Varazdin i Osijek, dva gostovanja na kojima smo stvarno izdominirali. Nadam se da Sop povratkom Pjace nece opet krenut drvit sa taktickim postavkama jer ove dvije utakmice sa veznim vise je to stvarno izgledalo dobro!

I
Mislim da se danas nema sto prigovoriti, ni treneru ni ekipi.
Nije rezultatski, ali igrom je ovo bila najzrelija utakmica Rijeke u gostima u ovoj sezoni.

Čak nije bilo ni zemlja-zrak izjava trenera nakon utakmice.
Sva ova njurganja su isključivo plod trenutne situacije, odnosno da kaskamo 7 bodova za gamadi.

Ako je trbalo prosipati žuč trebalo je nakon Dinama.
Da smo to dobili i u Osijeku izgubili bilo bi nam bolje, ali onda bi opet bil ineambiciozni.
Na kraju krajeva na početku sezone niti jedan današnji general ne vi rekao " bit ćemo prvaci".

Ali jebiga. Najvažnije je skakat i trčati za sucem, to donosi naslov.
Vjerovatno...

M
Išao pogledat onu situaciju Bralić Ivanović, da nema VAR-a nebi riječ rekao ali jebene sudije u sobi valjda samo na određene dresove reagiraju.
Laktom u predio vrata ga izbacuje iz ravnoteže, drugo Ivanović je malo ispred njega, to se vidi na usporenoj, (u VAR sobi).

Čak i to prvo poluvrijeme za koje pričaju kao osijek bolji, mi smo imali odlične šanse.

https://youtu.be/8N5PSpXz36Q?si=Kdtc3QX4STvsVKAX

Quote from: Vado Magnar on 02.12.2023, 20:22vanoviću fale dvije stvari: realizacija i čvrst karakter. Ovo prvo se možda i može donekle popravit, a za ovo drugo mu treba neko teško razročaranje u životu pa da osraste. Jbg.  :bo:
Oukej, ova teorija da teška razočaranja grade karakter... Odakle ti to?

Ono što je meni kod Franje upitnik i još uvijek mi nije jasno je njegova nereakcija kad ga je Ristovski zgrabio za gušu, tu bi se instinktivno trebao javit neki impuls, pogotovo kod mulca kojeg još hormoni pucaju. Ne znam, jako čudno.

#degenerik

Isto glas gore za činjenicu kako je do neki dan Rijeka bez igre na gostovanjima u sedam dana izdominirala i Varaždin i Osijek u 4 poluvremena.

Itekako se kombinira u završnici, vrlo efikasno izlazimo po lijevoj strani povratkom Čabraje koji je ipak za Godu (zasad) avion po pitanju ofenzivnih mogućnosti. Fruk se spušta u sredinu, povlači za sobom čuvara, Janković čini isto, i taj trokut je bio dosta aktivan tijekom utakmice. Fruk je općenito povezao tu četvorku naprijed puno bolje na desetci nego Janković. Nema rupe u sredini jer ne igramo 4-1-4-1 pa imamo veću kontrolu terena, nemam ništa za zamjeriti jer se šanse stvaraju. U obrani je Mitrović ostao previsoko kod dvije šanse Bralić/Prekodravac, odnosno njihovo utrčavanje iz drugog plana nije nitko mogao pokriti ovako napamet ne znam tko je bio odgovoran. Možda Banda koji ima najfiniju mekanu loptu u ligi, ali nije bezveze tu. Nema kod njega defenzive previše, očekujem ga 90' u Vinkovcima.

I pored svega toga opet pričamo o vrhunskoj partiji Malenice koji je imao 5 obrana. Po xG Osijek 0.4 protiv naših 1.04, kao što sam i rekao to u kombinaciji sa crvenim kartonom Braliću u 5. minuti je druga priča u odnosu na nedavna gostovanja gdje bi se igralo po jedno poluvrijeme na razini, a onda protivnik dominira.

Pomaci su vidljivi, i to da "nema igre" više nije istina. A jebiga ova Rijeka nije slagana da u sedam dana uzme i Varaždin i Osijek gdje nije bez razloga bez ligaške pobjede 5 i više godina. A opet remi jučer možeš "zahvaliti" promašaju Pašalića. Da Hajduk nije u brutalno dobroj formi, ne bi se ova nula gledala negativno.
#navodninavijač

R
ja sam davno izjavio da nasi kada dodu  na 20 metara nemaju nikakvu suradnju, kombinatoriku, svi su isti , mozda Fruk doda tu i tamo ali opcenito asistencija je nesto strano, zato i nemamo osim Fruka nikoga za tome dijelu, Franjo u tome prednjaci , rade bi pogodio korner zastavicu nego dodao .... kada ekipa igra za sebe nema kruha ....e sada zasto nam se to dogada treba pitati trenera ...sebicnost je najveca mana ove Rijeke 8

Quote from: Silvio Dante on 02.12.2023, 18:07Ironija je da Pašalić živi na račun Ivanovića, a ne obrnuto. I danas mu je Franjo jednim bijegom po strani sve stvorio i otvorio, za onaj jedan udarac koji mu je Malenica skinuo. Suradnje u drugom smjeru jednostavno nema, Pašalić danas loptu nije dodao. Nikome. Ne samo Ivanoviću.
Čovjek je danas odradio ponovo posao. Radio, zatvarao, trčao, bježao, u šansu, u polušansu ga ekipa nije gurnula. A kakva mu je zamjena/ zamjene imali smo primjer vidjeti u minutama onih crnih nesretnika.

Jedan od zapravo, rijetkih neproblema ove ekipe. Ali ok, ako vi mislite da ima boljih i to koji samo čekaju na poziv Rijeke, izvolite samo.

Quote from: Fornax on 03.12.2023, 09:46
Quote from: Vado Magnar on 02.12.2023, 20:22vanoviću fale dvije stvari: realizacija i čvrst karakter. Ovo prvo se možda i može donekle popravit, a za ovo drugo mu treba neko teško razročaranje u životu pa da osraste. Jbg.  :bo:

Ono što je meni kod Franje upitnik i još uvijek mi nije jasno je njegova nereakcija kad ga je Ristovski zgrabio za gušu, tu bi se instinktivno trebao javit neki impuls, pogotovo kod mulca kojeg još hormoni pucaju. Ne znam, jako čudno.

Lupetanje na forumu. Ništa više. Nema ničeg dubokog. ;D

Lupetanje na forumu 2: Ali poanta priče ja da mu fali nešto. Nešto selahijevskog koji kad te pogleda znaš da će ti ukrasti - sve lopte.   ;D
Manjak testosterona? Boh?  :bo:

R
Onda smo trebali dopeljat Kalika a ne Fruka.

E
Quote from: Fornax on 03.12.2023, 09:46

Mislim da je bio potpuno iznenađen i da nije shvatio što se događa tako brzo.
Poput jelena koji zuri u svjetla automobila i stoji smrznut.

Mene to ne uzbudjuje. Dapače, to mu je djelomični plus kod mene. Da je reagirao, dobio bi najmanje žuti.

Sudac je tu trebao reagirati i zastititi sport i njega.

Ili netko od suigrača kad okruže debila ga nabiti dvaput u rebra da se ne vidi a da njemu zvjezde sijevaju

Ja očito ne znam ništa o nogometu...
#degenerik

Z

Crveni ko kuća! Kao naš muzej suvremene umjetnosti!