SHNL 17. kolo: Osijek - Rijeka, subota 02.12.2023., 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.11.2023, 09:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bit će Momo asistencija Obre gol
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Komično konfuzna utakmica svih na terenu.

Valjda ćemo u 85+ za promjenu mi zabit gol. :nisamja:
#navodninavijač

Nikako da skužim jel Osijek više igra grčko-rimski ili slobodni stil?
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Ali mi je drago sto više ne zatvaramo igru s Radeljićem  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Zato zatvaramo s Obregonom. Ukrao je svojim ležanjem i gestikulacijama brat bratu 3, 4 minute.  Samo kad bi mu netko još i rekao da mi ne vidimo ovdje, tako da je sve skupa džaba krečio...

Užas. Bod u Osijeku je uvijek dobar, ali danas i u ovoj situaciji nije. Nismo momčad šampionskog karaktera, vrlo jednostavno. Jer ako ništa drugo, ne činimo sve što nam je na raspolaganju i što je nužno kako bi nadvisili svih ove sezone. Puno previše nelogičnosti i neiskorištenog potencijala. Šteta.

R
Obregon nam je ukrao 5 minuta igre zakurac. Na tribinu snjim vise

B

Banda nije za ozbiljne utakmice. Super je ta njegova lijeva noga, ali on u ozbiljnim utakmicama ima uvijek iste probleme - obrambeno nikad ne prati igraca, a duel igra je nepostojeca.

I ne kuzim ovo na kraju igru na bod. Jebo vas bod

S
Kome krivo, kome pravo, ali nabijem ih na kurac s tim Obregonom koji je očito ušao da sačuvamo 0:0. Jebote, gazimo ih 2. poluvrijeme, a Obregon uđe čuvati 0:0. Ako nije tako, koji kurac radi na terenu onakvim kriminalnim ponašanjem?!?
Sopiću... jel' i dalje ne vidiš problem dok stvaramo prilike? Mi ih stvaramo, Hajduk ne stvara i ide nam na nedostižnu razliku. A mi ih ajmo ismijavati i dalje i pisati viceve o fritulama.
Pašaliću... nema opravdanja za onu falingu. Mogao si štogod si htio, pa i zaobići golmana. A ti i dalje puni instagram srcem vatrenim, tu si se očito malo preko mjere i potrošio.

B

Quote from: SandroB on 02.12.2023, 17:00Mi ih stvaramo, Hajduk ne stvara
Hajduk jedva dobije Rudeša doma i završi polusezonu s komotnom prednošću na vrhu tablice.

Naš startni centarfor u polusezoni ima manje golova na kontu od Drmića koji ne igra.
#degenerik

Z
glavno da ne gubimo. A ne gubimo sa Sopićem. TO je prednost. Treba biti realan i reći da je ovo najbolja utakmica Rijeke u Osijeku zadnje 3-4 god. Od Keka možda. To su sve činjenice.

tovare je u Osijeku sreća poljubila inače bi i oni gore odigrali 0-0. Jugović im je praktički sam donio gol sa svojom greškom. Jebiga mi nismo imali tu sreću danas da nam protivnički igrač pokloni gol.

Ne pridnosi nam ovo stanjem na ljestvici, ali moral ekipe mora biti na nivou kad nismo izgubili od ljeta.

Ajmo sad proći Cibaliu i uzeti 6 bodova do kraja. TO moramo, MO-RA-MO. Slaven i Rudeš na Rujevici nema uopće nikakve priče za manje od 6 bodova. Nema govora. Te dvije + Ciba su finale lige prvaka. A onda se idemo zbrojiti i presložiti.
Dobro je.
FOF

Morali smo ovo dobit.. Ovaj Osijek je ka-ta-stro-fa. Sad se nadamo kiksu tuge s juga.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A nije išlo. Dosta neraspoloženih uključujući i suca. Hrpa čudnih odluka na terenu, ali opet su sve naše šanse iz smislenih akcija, njihove ubačaji u 16m. Na kraju opet 15 udaraca, penal u 5. minuti valjda.

Banda, Smolčić, Janković izgubljeni većinu utakmice. Zamjene nisu ništa donijele nažalost, a usudit ću se upitati svrhu Obregona i ovog što je on danas radio na terenu, da li je on zdrav?

Fruk liga petice, bolesno dobar igrač. Realno je trebalo biti 1:2, Pašalić mrtvac i još nekoliko udaraca gdje je (opet) samo trebalo dignuti glavu: Fruk 1.p., Ivanović na 11m stoji sam pored njega, i isto tako Ivanović 2.p. kad je Janković lijevo sam ko duh.

2. poluvrijeme Osijek ne pamtim ništa konkretno, Labroviću zasmetao Smolčić nakon jednog kornera i kao bila je konfuzija i to je sve. Trebalo je ovo direktnije pokušati, na kraju Galešić-Petrović-Hodža-Yansane-Obregon beskorisni svih pet. Bod nam nije puno značio, a Osijeka su mnogi gore naguzili na galamu.

Erceg je imao previše smiješnih odluka na obje strane i općenito čudan kriterij.

:svakacast: Armadi i sretan put svima natrag.

Opus na kraju smiješan kao i ostali akteri, natopljen travnjak na 4 mjeseca starom stadionu... :bo: Strah me na što liče Vinkovci, a tamo idemo u utorak...
#navodninavijač