SHNL 17. kolo: Osijek - Rijeka, subota 02.12.2023., 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.11.2023, 09:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Na Indexu Hajdukov plaćeni oglas prije Osijeka...

Ko linka dobije odma 24h ban, iako nemam blage o čemu je članak 8)
#navodninavijač

Debeli gad Silov tvrdi da je Selahi ljetos svim silama htio u hadjuk međutim Mišković mu to nije dopustio jer bi ga prodao "svugdje prije nego u hadjuk" po sličnim uvjetima.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: TIR on 01.12.2023, 19:39Ko linka dobije odma 24h ban, iako nemam blage o čemu je članak 8)

Imbex = ban
Dobar ti je plan

1
Pobjeđujemo sarane sutra, ustvari prizeljkujem onako da ih bas razmontiramo...golijadu...daj boze🟦⬜
🟦⬜

G
Veliki pozdrav trenutno iz Laffayeta, LA.
Gledat ce se Rijeka u 8 ujutro po Central time. i svaki put, svaku utakmicu se stane ( vozim kamion) i gledam sa gustom i mukom jer nisam doma.
Normalno da ocekuje 3 boda kod sarana sutra ili danas, neznam ni sam ;D

M
Ja ću ko i uvijek, bilo koja naša pobjeda je dobrodošla

Z
nema Marka ,ali smo pojačani s Marcom koji sad ima samopouzdanje do neba, samo da ne bude kontraproduktivno s previše soliranja.

Baš me zanima ko će na LW. I općenito sastav. U sredini Selahi ili Hodža će dosta toga reći, a i Banda se nameće

Coppisti očekuju isti sastav kao protiv Vž-a, jedino bauštelac umjesto Momota. A nitko nije htio odigrati diferencijal odnosno riskirati pa umjesto viroznog Jankovića staviti neku drugu opciju  :) . Ili je ipak netko u zadnji čas mijenjao  8) !?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A ono, bez Marka pl. Pjace imas samo Janka na LW i formaciju s 2 nominalna vezna. Pitanje je samo koliko ce Banda ic visoko i da li ce to opet bit neki stepenasti 4141.

Ako stavi Veldina, to bi bio znak da je Sopp ozbiljno shvatio šarane, a svi dobro znamo da kod Soppa nema ozbiljno i strahopoštovanje, samo zemlja zrak i raketiranje iz smjera Skenderovca.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

02.12.2023, 13:14 #42 Last Edit: 02.12.2023, 13:15 by 🔵 D10S ⚪️
Ne znam kad smo zadnji put protiv bezličnih gore  bili favoriti na kladionicama

3,20 3,70 2,40

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
najbrojnije gostovanje u Osijeku zadnjih koliko godina? 20 sigurno. Nadam se da će igrači to valorizirati i nagraditi.

Z
izašla postava, Hodža i Galešić na klupi. Banda, Selahi i Dilaver su unutra. Ostalo standard. Naprijed su Ivanović,Pašalić, Janković, Fruk. stoperi Mitar i Dilaver, Čabraja i Smola bočni.

kod ovih je Zekić ostavio Caktaša i Lovrića na klupi.