HNL suđenje i suci

Started by Zelko Maler, 03.12.2023, 14:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mršnik nije više u SN
MAGICA FIUME

M
Ja uglavnom poslao na hrt, i gif i članak SN, kulturno obrazloženje zašto taj start nije niti prokomentiran niti uvršten u snimku.

Quote from: worm on 04.12.2023, 14:02Mršnik nije više u SN

Otkad to?
Forza Fiume ale!

S
Quote from: tomyrijeka on 05.12.2023, 16:10
Quote from: worm on 04.12.2023, 14:02Mršnik nije više u SN

Otkad to?

Neki dan je sam objavio i pozdravio se s ekipom.

Klub će opet prešutjet novi krvnički start nad najvećim tragičarem hrvatskog nogometa Pjacom kojem je Pllana danas uletio džonom u zglob baš kao i Marić prije nekoliko tjedana. Za svoje startove su i Pllana i Marić dobili žute kartone, a suci utakmica nisu dobili ni priliku za promjenit odluku jer nitko iz VAR sobe iz svih mogućih kuteva nije vidio u tome potencijalni crveni karton.

Danas je nakon utakmice Mario Strahonja potvrdio kako je Pllana trebao bit isključen.

Pičke na terenu - pičke u uredima.

Više mi je puna kapa ovog #ZajednoSmoHrvatska i forsiranja te neke priče simpatičnog kluba koji se nikome ne zamjera pa tako ni ovim "poštenjačinama" od sudaca. "Neki" bi već 10 puta istupili iz lige da ih se krade kao nas.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M

Quote from: moreplovac on 12.12.2023, 00:40https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/predsjednik-turskog-kluba-utrcao-na-teren-i-nokautirao-suca-tukli-ga-i-nogama/2520053.aspx

Bili Miško bio heroj ili seljacina da ovo napravi?
Nemorate klikat na članak.
Generalno to u svijetu funkcionira ovako, seljačina ako sam napravi, gospodin s manirima ako pošalje nekog umjesto njega. Uvijek bilo i bit će. Sljedeće pitanje morski!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
U svijetu u načelu funkcionira na način ako imaš brdo love (moć) angažiraš brdo resursa ( medije,PR stručnjake, advokate) i možeš odalamit sudiju i na kraju će on ispast šupak jer te isprovocirao.
Imaš primjer u svijetu recimo O.J. Simpson, a kod nas Ademi i Ristovski, da su naši radili ono što su oni na utakmici ispali bi klošari i divljaci, a ovako su heroji koji se bore za plavi dres. Ili ako hoćeš Livaja, krezubi debil se uhvati za jaja (plus još masu toga) na Ruji, on je nestašan i simpatičan jer se bori za bile, Ante Erceg daje sve od sebe protiv bilih i igra bez respekta, mediji kažu divljački napada igrače hajduka, dok tog istog čovjeka Šarlija pogodi nogom u glavu i mediji ga pravdaju "slučajno" je, a neki idu toliko daleko da napišu da je Istra krala vrijeme "izlezavanjem " Ercega.

Quote from: moreplovac on 12.12.2023, 12:20U svijetu u načelu funkcionira na način ako imaš brdo love (moć) angažiraš brdo resursa ( medije,PR stručnjake, advokate) i možeš odalamit sudiju i ...
Što zezaš napaćeni narod kad i sam znaš odgovor.  8)  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Inače, od ovi teoretičara zavjere, došlo da Dinamo izričito odbija da sudi s nama talijan ili Švabo a da inzistiraju na Francuzu.
Osobmo, ne vjerujem, ali eto, nek se nađe ovdje pa će da vidimo

Jel to jer imaju 2 francuza, a mi jugošvabe i Pjacu, pa da se mogu pickarat sa sucem?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 29.04.2024, 15:43Jel to jer imaju 2 francuza, a mi jugošvabe i Pjacu, pa da se mogu pickarat sa sucem?
Eee da Sopic nije skartirao Naisa... 😁.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Kaze Germanijak derbi sudi mađar Bognar a finale kupa ipak sude naši, dakle ide se bez rizika.

M
30.04.2024, 12:30 #28 Last Edit: 30.04.2024, 12:36 by moreplovac
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/novi-strani-sudac-stize-za-kljucni-derbi-lude-hnl-utrke-susjedi-izasli-ususret-hns-u-i-salju-svog-covjeka-15455809?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3Gga05oXK8C7vJXQcyOXVg36AKbyCls_UQquggIMrf5RnIFkKDWTR-UPQ_aem_AemAyBXLxEqfk-U6zZTe3xNCP0h_CO5Mjny3nhJuC4t8LAylPCxfbT6DxKKap0oM5WKO0HP5jsB2xT_JqFj_tWFZ

Klubovi i svi u hrvatskom nogometu morat će prestati razmišljati da su strani suci jamstvo poštenja i kvalitete, a naši to nisu jer ako će takav narativ definitivno pobijediti kako će hrvatsko suđenje ići dalje? Zato HNS prije svega mora zauzeti jasan stav što želi sa suđenjem u Hrvatskoj. Činjenica je da se strancima u Hrvatskoj više vjeruje, ali i da bi svi trebali malo spustiti tenzije i pomoći stvaranju normalne atmosfere i za domaće suce.

Takav narativ će pobijediti jer je istinit, a normalna atmosfera za domaće suce će se stvoriti kad počnu sudit normalno. Dok bude perfidnih krađa, očitih navlačenja, dvostrukih kriterija normalne atmosfere za domaće suce neće biti. I to debelo opravdano.

30.04.2024, 13:48 #29 Last Edit: 30.04.2024, 13:50 by Uzaludni
Hahaha, drugim riječima UEFU/FIFU zabole liva jaja za našu HNL močvaru i poručuju nam - svoj problem riješite sami 😁
I imaju pravo. Pa nek udruge, vlasnici i ostali fino skupe muda i nešto naprave ili nek i dalje jedu (sudačka i režimska) govna...

...prslika države u malome - samo da nam izvana dođe riješenje/naredba/novci/bilošta, jer mi sami neznamo nemožemo i nećemo 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku