SHNL 19. kolo: Rijeka - Rudeš, subota 16.12.2023., 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 12.12.2023, 18:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Pravilo je da suci našim protivnicima daju bezbroj drugarskih upozorenja a nama odmah iz prve, žuti !

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
I da, kriv je Sopa što greda i vratnica nisu završili u golu 😂

Pičku materinu kakav očaj od suca. Daj se zapitaj kako najnebitniju utakmicu u povijesti kozmosa, nebitniju od današnje U8 prijateljske Lučki Radnik - Omišalj, uspiješ uništiti i iznervirati 4000 ljudi svojim neznanjem.

I koje su sad posljedice? Nikoje, dajem lijevo jaje da će bit delegiran kao glavni sudac u sljedećem kolu u siječnju.
#navodninavijač

Z
Sopa priželjkuje tri pojačanja i napad na kantu !

Ako ono nije čisti faul (crveni karton) na Ivanoviću ja sam slijepi idiot.
Više ne razumijem nogomet očito.

Z
Quote from: I2 on 16.12.2023, 20:10Ako ono nije čisti faul (crveni karton) na Ivanoviću ja sam slijepi idiot.
Više ne razumijem nogomet očito.

Naravno da je faul...tovar ili ne zna ili neće 🤡

Z
Malo zločestoće još .. što kažu znalci, ne valja Janković 😂

Neki prvi dojam:
- Ivanović iako je dao dva gola je - pomalo razročarao. Problem je što neke sasvim solidne prilike ne uspijeva rješiti. I da... nemojte sada reći - ne bi igrao kod nas da je perfektan, ostaje taj osjećaj da ne može zabiti kada treba.
- Fruk je bog nogometa, a Pjaca mu je stariji brat. Akcija koju su izveli je za prste polizat.
- Bogojević je zalutao na lijevom beku. Veiga je pokazao više u 15 minuta.
- Labrović bi morao biti oprezniji kod dodavanja lopte kada nema pritiska na njemu. Jednom je napucao loptu Bogojeviću, jednom Dilaveru i oni su se morali čupat iz toga. Na kraju je na jednoj iz tih akcija nastala jedna od rijetkih prilika Rudeša.
- Pašalić nije baš došao na utakmicu.
- Iako smo dali tri gola, realizacija nam štuca. Utakmica je morala biti rješena u prvom poluvremenu.
- Mladina je utjelovljenje devedesetih. 

Meni Bogojević nije bio toliko loš, a Pašalić se definitivno malo ugasio, dobro će mu doć ova pauza da se malo sabere. Fruk je MVP lige.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
"Ozzy Osbourne
prije 24 minute
Ne da nećeš dobit trojicu nego ćeš ostati bez trojice...nažalost po vas,morate prodavati da bi priživili....
2
4
ODGOVORITE
RR
Robert Rijeka
prije 13 minuta
Nažalost, jednom si i ti u pravu🙈!!
Znajući Miška, bojim se već zimske rasprodaje... o ljetnoj da se ne govori🤬🤬"

Je li ovo tipično razmišljanje navijača Rijeke ? 🤡

Akcije Fruk-Ivanović i Fruk-Pjaca su za prste polizati. Kakvi asisti Fruka, kakvo primanje Pjace.. Ali da, slažem se s prethodnim upisima, realizacija nam šteka. Vjerojatno smo rekorderi po pogođenim prečkama i stativama u HNLu.. ikad.

Ako se ne varam, ovo je najuvjerljivija Sopićeva pobjeda nakon preuzimanja Rijeke?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z

Quote from: ZZZZ7777 on 16.12.2023, 20:15Malo zločestoće još .. što kažu znalci, ne valja Janković 😂
Tek se je vidjelo koliko on odrađuje na terenu kad ga nije bilo protiv yugoslavena.Drago mi je radi Ivanovaca ali općenito drugačiji pristup utakmici nego protiv yuslavena. Istina a i neki zamjeraju koliko prilika fulamo ali kad sam gledao utakmicu Dortmunda  i PSG i vidjeo šta igrači od sto mijijuna i preko eura fulaju onda se zapitaš šta mi sve prigovaramo našim napadačima.Ona tri boda izgubljena dosta će hvaliti onome čemu se potajno nadamo,nis Sopic ima prve pripreme pa da vidimo kako će to on uskladiti za prvu utakmicu protiv Gorice.Selahi?Kramaric je potpisao i otišao mjesec dana kasnije nakon potpisa i dao klubu da zaradi,
Volim grad koji teče

M
📸 Pogledajte ovaj videozapis na Facebooku
https://www.facebook.com/share/v/tBzsV62rxVqbF6Fd/

Meni se uz vaše opservacije svidjelo kako su Pašalićeve lopte sjekle obranu Rudesa, a Hodža je bio neumoran. Od krpanja Dilaverove pozicije kad je on zaplivao do istrcavanja kontre ali je Ivanović radije sutirao nego dao povratnu.