Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Treba odvojeno gledati dvije stvari

1. Borba za transparentniju sudačku organizaciju, kvalitetu suđenja, ukidanje nebuloznih postavki da su suci jedini učesnik HNLa koji nemaju obvezu medijskih istupa, koji skrivaju svoju organizaciju i VAR komunikaciju pod izlikom neovisne organizacije

2. Bolesni pritisak na sudačku organizaciju, ne u svrhu promjene nego u svrhu postavljanja sebe kao moćnika u istoj

Ja želim vjerovati da je naš potpis uz dinamo u svrsi točke 2, ali da je ljigavo je! Da neznam ni sam kako formirati svoje mišljenje oko VARgate-a, neznam! Da sam ja predsjednik Rijeke što bi napravio? Pojma nemam

Jedino što znam je da ovo ni na koji način neće utjecati na moju ljubav, potporu prema klubu i odlazak na stadion.
MAGICA FIUME

Ne, nece nam pokvarit atmosferu i nemojte to ni pisat. Napunit cemo Rujevicu u nedjelju i gurnut decke do nove pobjede. To je ono sto moramo i trebamo, svi mi koji volimo ovaj klub!

A to sto smo danas ludi na ovaj potpis kraj Dinamovog, to mozemo kratko i jasno dat do znanja na utakmici.

Nikakvi bojkoti ni losa atmosfera. Pamet u glavu, imamo ih ove godine!

Ja mislio 30ak postova o golčini Galešića i da li je prema pravilima nogometne igre jer nikad tako nešto nije viđeno.

Kad ono planiranje bojkota, protesta, plakanje radi nekog nebitnog dopisa, borba za principe rame uz rame sa ISILovcima...

Morao sam dvostruko provjeriti da nisam na osječkom forumu  gdje se bave tim provincijskim sranjima, oko kojih se navijači malih klubova sekiraju i tjeraju uprave, vrijeđaju predsjednika, igrače, a ne na forumu navijača kluba koji je mjesec dana prvi na tablici i ima super lagan raspored. Svašta.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

S
Ovo je smišljeni, dobro organiziran i unaprijed planirani napad vrha NH na javnost, pretežito svoju armiju narkomana i svakoga tko se uhvati (jer svi znamo da je suđenje s "respectom").
Vrlo slična situacija s crtanjem svastike na Poljudu. Medijski terorizam i specijalni rat.
Cilj im je dovest u pitanje legitimnost prvenstva ili će suđenje morat bit još više za njih zadnjih 12 kola.
"Livaji penal, a ne karton!" o tome se ovdje radi. Ako ne dobijemo 2 penala po utakmici - nastavit ćemo epsko kmečanje.
Alibi za raju ako ne osvoje i pritisak na suce koji će im sudit.
----------
Treba ih prijavit Čeferinu i izbacit u niži rang natjecanja.

R
29.02.2024, 22:22 #319 Last Edit: 29.02.2024, 22:25 by R13KA
Quote from: aahzinho on 29.02.2024, 21:09
Quote from: ZZZZ7777 on 29.02.2024, 19:45Devet klubova je reklo isto...NE zlu, NE teroru...bila bi neka razlika da nismo na istom papiru ? Ja vidim poruku ajduku a neki vide savez sa Dinamom...svatko vidi ono što želi vidjeti...

Ako su šarani mogli staviti potpis na vlastiti dopis, mogli smo i mi. A i u ovom zajedničkom dopisu se veći naglasak stavlja na objavu snimki i hajku protiv sudaca, kao da bi inače bilo sve super i za pet.
Ovako smo stavili pečat, pored pečata kluba koji ti je pred utakmicu sezone i pred izravni dvoboj preoteo trenera. Kluba protiv kojeg smo u dva od tri ovosezonskih utakmica oštećeni suđenjem. Kluba koji nas je izravno pokrao za barem 2 titule (1999. i 2016.). Kluba koji je daleko veća rak rana nogometa od južnih govnara. Ali tebi je bitno da tovarima pokažemo srednjak, pa makar i sa crnim vragom tikve sadili.
Koji k* si onda cijeli vikend pizdio na suđenje, nije da su nas tovari pokrali u nedjelju? Ajde nemoj nas zajebavat

Klub je napravio glupost i grešku i tribine im to za vikend moraju dati do znanja. Tko može, neka ode i podrži dečke u ovoj sezoni sa navijanjem i bodrenjem, a 5 minuta u nekom beznačajnom trenutku se može odvojiti i jasno poručiti klubu da su napravili grešku.
Quote from: aahzinho on 29.02.2024, 21:09
Quote from: ZZZZ7777 on 29.02.2024, 19:45Devet klubova je reklo isto...NE zlu, NE teroru...bila bi neka razlika da nismo na istom papiru ? Ja vidim poruku ajduku a neki vide savez sa Dinamom...svatko vidi ono što želi vidjeti...

Ako su šarani mogli staviti potpis na vlastiti dopis, mogli smo i mi. A i u ovom zajedničkom dopisu se veći naglasak stavlja na objavu snimki i hajku protiv sudaca, kao da bi inače bilo sve super i za pet.
Ovako smo stavili pečat, pored pečata kluba koji ti je pred utakmicu sezone i pred izravni dvoboj preoteo trenera. Kluba protiv kojeg smo u dva od tri ovosezonskih utakmica oštećeni suđenjem. Kluba koji nas je izravno pokrao za barem 2 titule (1999. i 2016.). Kluba koji je daleko veća rak rana nogometa od južnih govnara. Ali tebi je bitno da tovarima pokažemo srednjak, pa makar i sa crnim vragom tikve sadili.
Koji k* si onda cijeli vikend pizdio na suđenje, nije da su nas tovari pokrali u nedjelju?

Klub je napravio glupost i grešku i tribine im to za vikend moraju dati do znanja. Tko može, neka ode i podrži dečke u ovoj sezoni sa navijanjem i bodrenjem, a 5 minuta u nekom beznačajnom trenutku se može odvojiti i jasno poručiti klubu da su napravili grešku.
Pa koji je  vama kurac, ali ozbiljno?  Ti misliš da ćeš promijenit šta točno? S čime, s transparentom, par povika? Podsjetiti ću te, Mišković je prije preuzimanja Rijeke otišao kod Mamića na konzultacije, taj isti Mamić je urigirao da ne moramo igrat kvalifikacije za ostanak, tom Mamiću smo pisali telegrame podrške nakon šta se lik sam propucao, s tim istim likom smo razmijenili 1000 igrača, u našem smjeru velika većina bez odštete, zajedno su se borili za Šukera, pa kasnije za Kustića, nebrojno puta skupa su "slučajno" snimljeni u prisnom izdanju. Posebno pamtimo slučaj  "simpatičan penal" iz 2016, kada je Joško Jurković po brzom postupku dobio otkaz. Neću pisati šta se sve događalo 90-tih da ne zagadim još više.
Ti ćeš sada dati nešto klubu do znanja, zbog toga jer su na pamfeltu na kojem je pola hnl klubova. Ajde nemoj nas zajebavat. Ako nismo srušili kantridu i rujevicu i zapalili  obje lože u svih ovih 30 godina, definitivno nema smisla ni sada kada se nije dogodilo baš ništa kompromitirajuće. Od početka smo u podaničkom odnosu s dinamom, čak je to vjerojatno puno slabija veza  dok glava hobotnice nije završila u Međugorju. I nakon svega, ti eto misliš da bi trebali poviknuti malo s tribina da oni znaju da nismo zadovoljni da nismo poslali svoj zasebni pamflet :svakacast: 
Nisam više siguran ako su navijači zaslijepljeni i naivni, glupi, ili samo licemjerni, ali pari mi se sve pomalo.
Ne, ne treba  apsolutno ništa. Trebalo je još 90-tih izaći na ulice cijela hrvatska i ugasiti hrvatski nogomet koje je leglo kriminala, pošto se to nije dogodilo i nije realno da će se ikada dogoditi, stvarno mislim da je smiješno i licemjerno iz godine u godinu nekome nešto pokušat dokazivati. Ako možeš, pokreni revoluciju, dovuci 20 000 nogometnih navijača na Jelačić u Zagrebu i srušimo bagru. Ili dođi na stadion u nedjelju, podrži ekipu u borbi za prvaka, popij par pivi s ekipom i zaboravi na jebeni pamflet.

S
Nešto se ozbiljno sjebalo na ovom forumu kad se prijeti bojkotom na tribinama u jurnjavi za titulom i... još više, kad lišo prolaze tekstovi o predsjedniku "Miško ne seri", "jadniče", "zalizani" i ostalo. Prije par mjeseci sam pobrao ovdje toliko kacota kad sam ga ošinuo komentarom, da mi se vrtilo danima. Hvala _urcu, nečemu me naučilo. Neću više, bez zajebancije, nikad preoštro prema nekoj instituciji kluba, a predsjednik je, da ga jebeš, kako god se zvao, institucija. Može me ne znam kako raspizditi, ali nema mi druge, nego dolaziti na tribine i navijati za jedini klub kojeg sam u životu volio. Ne samo klub, jedina ekipa... računajući i repku za koju me boli kita, ili neki ino-klub (najviše me raspizdi kad netko za Chelsea npr iz redova naših navijača kaže "mi").

Nastao je kaos, jer su pravednici osjetili trenutak i pronašli način kako podići frku i nas opet gurnuli u društvo koje s vragom tikve sadi. Opet čitam od nekih nezrelih spodoba komentare kako smo jadni s tom jednom titulom koju nismo osvojili, nego nam je Mamić poklonio. Još do nedjelje igrali smo, po svima, daleko najljepši nogomet. Sad se o tome ne govori i ne piše. Jedini je lijek od nedjelje krenuti u novi niz velikih pobjeda i odlične igre. I tjerati strah u kosti svakom sljedećem.

Za ovakve "krizne situacije" potreban nam je u klubu netko mudar, da ne kažem vizioniar koji će se ograditi od svega, ali ne šutke, nego jasno reći:

Mi smo u procesu realizacije naših sportskih ciljeva. Ne potpisujemo nikakva priopćenja, niti sudjelujemo u kreiranju istih. Vidimo se na terenu, u sportskoj i fer borbi pokazat ćemo što i koliko zaslužujemo. Sudačka organizacija nije nam ni saveznik ni neprijatelj. Za naše rezultate pobrinut ćemo se sami.

Malo idealistički i možda naivno, ali... da ne ispadne da se na kraju balade pravim pametan, a jutros sam još na društvenim mrežama pizdio i sipao ogorčenje... sav fokus morao je biti na sljedećoj utakmici. Klubu i navijačima.

Mene ova situacija može lagano debalansirati, ali puno više razmišljam o tome kako ću se dotegliti u nedjelju ako bude jaka kiša, hoću li riskirati krađu kišobrana s ograde na koju ću ga morat nataknuti kod ulaza (jedne godine maznuli mi prekrasan s riječkim motivima veliki kišobran), ili ću se žrtvovati i kisnuti od pumpe do stadiona. I to je sporedno... najviše me zanima hoćemo li utrpati 3 ili više gajbi.

Quote from: sthlm1987 on 29.02.2024, 20:51Eto, tovarima je njihova borba nesto dala. Dala im je urusavanje dobre atmosfere u i oko naseg kluba, podjele i jos puno toga.

Kakva urušavanja atmosfere? :sta: Kakve podjele? Nemojte preuveličavati zasad tek bespotreban potez ne odvajanja nekog jebenog dopisa...
#navodninavijač

Quote from: TIR on 29.02.2024, 22:54
Quote from: sthlm1987 on 29.02.2024, 20:51Eto, tovarima je njihova borba nesto dala. Dala im je urusavanje dobre atmosfere u i oko naseg kluba, podjele i jos puno toga.

Kakva urušavanja atmosfere? :sta: Kakve podjele? Nemojte preuveličavati zasad tek bespotreban potez ne odvajanja nekog jebenog dopisa...

Pa dovoljno ti je procitati zadnjih par stranica foruma a i stalozeni badbeat je popizdio.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R
Tog Bruna Marića postavio je upravo Mišković kada je prije 3 godine smijenio Kulušića. Dosta je licemjerstva, šutili smo 30 godina i šutiti ćemo i dalje, u nedjelju svi na stadion pomoći ekipi. A hobotnicu ionako mi ne možemo srezat, postavila ju je politika i naš nogomet će vječno biti leglo kriminala i nema kluba koji nije namazan i predsjednika kluba koji bi htio biti na čelu te hobotnice. Naš nogomet je od prvog dana nastanka države pod pokroviteljstvom HDZ-a, pametnom dosta.

V
29.02.2024, 23:03 #324 Last Edit: 29.02.2024, 23:05 by vMario87
Badbeat:

Nabijem na kurac onoga tko je na ovaj dopis stavio pečat HNK Rijeka kraj pečata kluba koji je, samo u posljednjih godinu dana, zajedno s bivšim trenerom, organizirao teroristički napad na Rijeku, kluba čiji igrači nekažnjeno sude, love za vrat i razbijaju inventar Rujevice, kluba koji nije htio dati dodatne ulaznice navijačima Rijeke za prošlotjedni derbi, i kluba čiji dosuđeni jedanaesterac, na tom istom derbiju, VAR soba slavi kao rođenje djeteta.

Hvala na pozornosti.

Ja ne mogu vjerovat koji su to idioti u klubu da su oni to izveli.. Pa čak i da stoji to šta govorite "možda su se oni potpisali na naš dopis, a ne obratno" opet se od tih šugavaca moraš ogradit. Nemam riječi kojima bi opisao ovo razočarenje danas.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Transparent bi trebao bit upućen Tovarima.
Pa oni su namjerno izabrali za pustit u javnost pjacin navodni prekršaj za penal. Na svim forumima odjednom stotine njihovih profila rade na destabilizaciji između navijača i kluba.
Uprava kluba se bori za legitimitet prvenstva, Tovarima je cilj srušit legitimitet, ako ne osvoje prvenstvo.
Treba li poruka bit upućena Raiću-Sudaru ili Tovarima?

Quote from: vMario87 on 29.02.2024, 23:03Badbeat:

Nabijem na kurac onoga tko je na ovaj dopis stavio pečat HNK Rijeka kraj pečata kluba koji je, samo u posljednjih godinu dana, zajedno s bivšim trenerom, organizirao teroristički napad na Rijeku, kluba čiji igrači nekažnjeno sude, love za vrat i razbijaju inventar Rujevice, kluba koji nije htio dati dodatne ulaznice navijačima Rijeke za prošlotjedni derbi, i kluba čiji dosuđeni jedanaesterac, na tom istom derbiju, VAR soba slavi kao rođenje djeteta.

Hvala na pozornosti.

Ja ne mogu vjerovat koji su to idioti u klubu da su oni to izveli.. Pa čak i da stoji to šta govorite "možda su se oni potpisali na naš dopis, a ne obratno" opet se od tih šugavaca moraš ogradit. Nemam riječi kojima bi opisao ovo razočarenje danas.
Ja se slažem sa Zzzzzz :Devet klubova je reklo isto...NE zlu, NE teroru...bila bi neka razlika da nismo na istom papiru ? Ja vidim poruku adjuka a neki vide savez sa dinametom....svatko vidi ono što želi vidjeti...
Volim grad koji teče

T
29.02.2024, 23:40 #327 Last Edit: 29.02.2024, 23:42 by toñito
Evo kako sam ja sam prvi napisao da se dvoumim oko odlaska na utakmicu u nedjelju, zato jer ne mogu prožvakat ovaj pečat i dopis. Ja ću isto tako reć da me komentar @Snjesko u potpunosti razuvjerio da pristupam ovome na krivi način, i da ću svoj stav ovim dopisom iskazat u nedjelju na tribini. Ali Rijeka prije svega.

Mislim da se ovdje svi slažu da je ovo pogrešno i krivo, riječki potpis nema šta radit u kombinaciji sa Dinamom. I od toga treba pocet, ne postoji navijač Rijeke koji misli da je ovo dobar i pametan potez.

Jeli netko u klubu pogledao frustraciju Fruka, kada je pogladio Mišića po uhu i dobio nepotrebno hlađenje ovaj vikend. Jeli netko vidio facu Đalovića nakon žutog kartona Ivanoviću? Neka oni koji su odlučili ovo potpisat, neka pitaju svoje igrače i trenere što misle o suđenju protiv Dinama. Ako oni smatraju da je to ok, onda smo i mi ok. Ali slavonci i zagrebački dečki, izgaraju za ovaj dres više od nekih pametnjakovića koji bi se trebali brinut o našim interesima.

Kako se cijeli PR kluba svodi na to šta će Sop reć, očekujem da nas sutra na presici izvadi iz govana i ponovno okupi.

Z
Navijačka je glupost pregolema...pečat, dopis...ne može me ništa iznenaditi...ipak su bojkotirali klub zbog češanja jaja prije 30 godina... ovo je kamilica...

Z
Evo na topicu Osijeka na drugom forumu masovno dolaze tovari i čestitaju...to ste htjeli ? To vam nedostaje ?