Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jbt imaš istu stvar kod nas na portalu tj na strani prije. Naučite koristiti ovo što imamo...  :(
#navodninavijač

Jel se može UEFA uplesti u ovo?

jbt zaprijeti izbacivanjem repkice iz svih natjecanja dok ne dovedete sudačku organizaciju u red...

ovo se neće riješiti samo od sebe a bome niti postavljanjem svilokosa i ostalih pajaca na mjesto brune marića...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

S
Quote from: TIR on 01.03.2024, 12:28Jbt imaš istu stvar kod nas na portalu tj na strani prije. Naučite koristiti ovo što imamo...  :(

Ne možemo. Moramo slušat Tovare, oni su jedini borci za poštenje kad nisu na prvom mjestu na ljestvici.

M
@Brijest ; ne vidim dokaze o izbacivanju "velikih"ako pritom mislis na din i haj u ovom slucaju, jedino sto ovdje vidim da suci navijaju za neke klubove i zemljacki komuniciraju. Nigdje nema neke situacije gdje se kaze da je odluka na terenu izravno utjecana od strane nekog kluba.
S druge strane ima pregrst dokaza da nasi suci nisu dorasli poslu kojem rade, da nisu dovoljno profesionalni za posao koji rade, i da nisu izgleda dovoljno educirani za posao koji rade. Dokazi za razjebat sudacku organizaciju su tu. Bilo bi divno dokazat vezu ova dva sa njima, pogotovo sa din,koja je po meni bila preko celacog prevaranta (a nije Bel,on je samo supak).
Ali da je afercina, to svakako jest i debeli znak i vapaj za reorganizacijom sudacke organizacije.

i da super si ono primjetio kako niti jedan od medija ne daje paznju torcinom transparentu sa glavom od Marica, u usporedbi sa "slucajem fritula" ili sa pjevanjem Livaji. Beskicmenjaci.

Inače dodat ću da iz ovih drugih videa, daleko od toga da su svi ovakav šljam.

Neke druge provjere su na razini onog videa šta su francuzi pustili van prošle godine... Mirno, normalna komunikacija između svih. Iznenađujuće kvalitetno.
#navodninavijač

Izdvojit najbolje, dat im 3000 eura netto plaću, nek sude sve utakmice.

Prvenstvo je neregularno.

Voda je mokra, Plenković je debeo.

#degenerik

Quote from: TIR on 01.03.2024, 12:53Neke druge provjere su na razini onog videa šta su francuzi pustili van prošle godine... Mirno, normalna komunikacija između svih. Iznenađujuće kvalitetno.

Nisam gledao to s Francuzima, al baš je pred koji mjesec bilo u kosarkaskom Eurocupu i Euroligi da su suci bili mic'd up. Ok, oni isto vise paze kad su im mikrofoni na šiji, ali to je natjecanje gdje se kao i u nogometnoj LP stalno drvi o protežiranju, potkupljivanju i favoriziranju.

Uglavnom, sudac ne diže glas, dosudi faul, igrač se buni, on ga odmakne, dok drugi izvodi slobodna sudac ide do ovog koji je napravio faul i objašnjava mu zašto mu nije sudio rip through, da je ilegalni kontakt bio, ali da ga jebon sam inicirao i isforsirao, kaze mu koje 2 situacije su bile u ranijim četvrtinama gdje to isto nije sudio (objašnjava mu kriterij, ej!!!), upozorava ga i da je vidio da zna uletit u landing zone kad contesta šut pa da pripazi itd.

Zasuzija san od lipote.

A mogao je reć "evo, trica...trica za Baskoniju majku joj jebem da joj jebem majku u pičku usranu".

Nije da se vani ne krade, samo A) vani se može odsuditi normalno kad treba, kod nas ni pod prijetnjom pištoljem ne bi znali kvalitetno odsudit, B) treba i krast znat, ne ko kokošar.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Ekipa, ne znam zašto uopće ovo trebam pisati, mislio sam da je to jasno oduvijek. U ovom videu i od prve sezone naše lige, ne radi se o tome da suci sude za dinamo zato jer za njega navijaju, nego je direktiva takva da se kroz prvenstvo pokuša dovući dinamo do naslova prvaka. Da je Rijeka pobijedila, imali bi više prljavog posla odradti u budućim utakmicama. Nije to navijanje, nego psuje jer zna šta ga čeka ako Rijeka pobjedi. Jebe se njima i za Hajduk i dinamo i sve klubove, trebaju odraditi svoj zadatak, a to je da dinamo poguraju do naslova, i tako je od 92, do danas. Sve kada postoji i najmanje materijala za suditi u korist dinama, oni će to napraviti. Kada su već prvaci, onda se malo pogura i oporbu u vidu nas i tovara zbog mira u kući. Tablica je zamišljena prije početka prvenstva, na njima je da to pokušaju provesti u djelo.

Evo Sportske novosti su objavile ovu ogorčenost Bela nakon Marićevog gola. Samo nek se širi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Pogledao samo ove naše snimke... gadljivo i odvratno navijanje i ponašanje sudaca...ovo što sam pročitao nema nekih skandaloznih očitih namještaljki...ili mi je promaklo... najviše se ne poštuje Var protokol...ali to je ono nećemo se držati zakona ko pijan pilota ako je odlika poštena  :neretljak: očekujem da će potjerati jednog sudca da nam zamažu oči i primire javnost...pojeo vuk magare... ubuduće će paziti što govore i sve ostaje isto...
Neće nikada kod nas izbaciti režimske klubove, nema šanse...iza njih stoji partija...oni čak ne mogu bankrotirati jer partija odmah piše zakon...nismo mi Italija...

Ma ne znam šta je rješenje ovom.

Privremeno rješenje naravno, o trajnom je jasno. Dok suci ne budu plaćeni da se za svoj posao mogu pripremat u miru i kvalitetno ŽELJETI radit dobar posao, sve ostaje isto jer će do vrha isplivati samo već podobni ili oni koji su skloni postat podobni... Uz par iznimki, jer smatram da nije baš svatko od njih govno, statistički ne može bit.

Kako privremeno do kraja, ne znam. Jer kredibilitet sudačke komisije kod nas više ne postoji, ovo je smiješno. Prijetnje smrću i obitelji su jedno i s tim se nitko normalan ne može složiti, al ovo je komedija samo iz snimki, da ne govorim o stvarima koje smo dosad već znali iz samih utakmica.

Slažem se s Vranićem: https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/hajduk-alibi-za-eventualni-neuspjeh-ne-trazi-u-sudackim-pogreskama-nego-u-stvaranju-kaoticne-situacije-u-hrvatskom-nogometu
I jasna je motivacija ovog leaka, nije slučajno Hajduk 9 utakmica, Dinamo 8, mi 6, a ove male i manje ko jebe. Nema hrpe drugih utakmica, samo dva Poljuda su tamo, od kojih jedan protiv Istre kad za nokaut Ercega sudac daje žuti. Nema ništa u korist Hajduka tu.

Al dobro, poklonjenom konju se ne gleda u zube. Činjenica je da je suđenje jako loše ove godine, nama protiv Dinama strahovito loše, sad vidimo i crno na bijelo kako suci dišu usred utakmice. I to je jasan znak da klub mora tražiti izuzeća kao najmanji korak.

Bel ne smije suditi uopće više ove sezone samo na temelju našeg članka, da ne govorim ovih novih videa. Ni nama ni drugima.
"Ne mogu mu (Ivanoviću) dat žuti za simuliranje jer ga plavi (Bernauer) dira po leđima. Ali to nije prekršaj. Kontakt u leđa bio je lagan." Franjo Ivanović u tom trku ide brzinom od 35 km/h. Dodir i guranje Bernauera je neupitno, ali Dario Bel i Igor Pajač tvrde da guranje pri toj brzini nije ni za prekršaj...

A šta će sad bit sa sucima kad od prve minute bude pritisak na njima, bolje da ne razmišljam o tome... Ovo je sve jedna velika sramota.
#navodninavijač

S
01.03.2024, 13:29 #402 Last Edit: 01.03.2024, 13:31 by Snowcrash
Quote from: moreplovac on 01.03.2024, 12:41@Brijest ; ne vidim dokaze o izbacivanju "velikih"ako pritom mislis na din i haj u ovom slucaju, jedino sto ovdje vidim da suci navijaju za neke klubove i zemljacki komuniciraju. Nigdje nema neke situacije gdje se kaze da je odluka na terenu izravno utjecana od strane nekog kluba.
S druge strane ima pregrst dokaza da nasi suci nisu dorasli poslu kojem rade, da nisu dovoljno profesionalni za posao koji rade, i da nisu izgleda dovoljno educirani za posao koji rade. Dokazi za razjebat sudacku organizaciju su tu. Bilo bi divno dokazat vezu ova dva sa njima, pogotovo sa din,koja je po meni bila preko celacog prevaranta (a nije Bel,on je samo supak).
Ali da je afercina, to svakako jest i debeli znak i vapaj za reorganizacijom sudacke organizacije.

i da super si ono primjetio kako niti jedan od medija ne daje paznju torcinom transparentu sa glavom od Marica, u usporedbi sa "slucajem fritula" ili sa pjevanjem Livaji. Beskicmenjaci.

A da pogledaš broj kartona dodijeljenih Hadjuku i Dinamu ove sezone?
Ili bilo koje sezone.

Kako se taj tovarski IT admin nije "sam" sjetio ukrast materijale "zbog bremena na leđima" kad su bili prvi na kraju prvog dijela prvenstva?
A da, sad je odjednom "junački zviždač" i borac za poštenje.

Z
Nema onog što me najviše zanima... Hajduk Rijeka....ova sezona i prošla, finale Kupa... Dinamo Rijeka na Rujevici...

Quote from: R13KA on 01.03.2024, 13:12Ekipa, ne znam zašto uopće ovo trebam pisati, mislio sam da je to jasno oduvijek. U ovom videu i od prve sezone naše lige, ne radi se o tome da suci sude za dinamo zato jer za njega navijaju, nego je direktiva takva da se kroz prvenstvo pokuša dovući dinamo do naslova prvaka. Da je Rijeka pobijedila, imali bi više prljavog posla odradti u budućim utakmicama. Nije to navijanje, nego psuje jer zna šta ga čeka ako Rijeka pobjedi. Jebe se njima i za Hajduk i dinamo i sve klubove, trebaju odraditi svoj zadatak, a to je da dinamo poguraju do naslova, i tako je od 92, do danas. Sve kada postoji i najmanje materijala za suditi u korist dinama, oni će to napraviti. Kada su već prvaci, onda se malo pogura i oporbu u vidu nas i tovara zbog mira u kući. Tablica je zamišljena prije početka prvenstva, na njima je da to pokušaju provesti u djelo.

Jedno je kad je javna tajna drugo je kad izađe sve crno na bijelo pred javnost.