Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Kod nas su suci toliko postali ovisni o VAR-u da im teško bit odgovoran i dignut zastavicu kad vidi offside jer nek neko drugi donese odluku.
Dali su sudije uopće bile obavještene da je VAR van funkcije.
Da se mene pita,uzevši u obzir čisti offside,i one dve predstave Livaje koje nisu kažnjene, ovaj sudac bi se hladio bar 2,3 utakmice.

Quote from: LenRi on 16.02.2025, 15:35
Quote from: D2 on 16.02.2025, 15:29Zna li tko u trenutku kad je VAR van funkcije, javlja li se to sucima ili oni ne znaju taj podatak? Kakav je protokol u takvom slučaju?
Naravno da oni znaju, s time da bi glavni sudac trebao upoznati kapetane ekipa da je var van funkcije.
U tom slučaju onaj offside Hajduka je svinjarija. Da suci ne znaju još bi se moglo staviti pod neodlučnost, ali ovako je bilo "bolje da ne sviram, jer ako slučajno nije zaleđe onda sam nagrabusio".
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

17.02.2025, 17:00 #753 Last Edit: 17.02.2025, 17:02 by D2
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Na UpU podcastu su se osvrnuli na to. Kao ko će sad dat Livaji treći žuti pred gnk. Jebem ti ligu i savez i sudačku organizaciju koju je i Miško "sređivao."

"Vidimo da lopta još nije izvedena iz kornera, pa samim time ne možemo govoriti o dosuđivanju nekog prekršaja"

Znači, ako je prekid igre, zavališ nekome šamarčinu, baviš ga na pod i hrakneš s visine, sve ok, prekid je.  :svakacast:

L
Quote from: Monarh on 18.02.2025, 07:43"Vidimo da lopta još nije izvedena iz kornera, pa samim time ne možemo govoriti o dosuđivanju nekog prekršaja"

Znači, ako je prekid igre, zavališ nekome šamarčinu, baviš ga na pod i hrakneš s visine, sve ok, prekid je.  :svakacast:
Da, kad je prekid igre ne može biti dosuđen prekršaj. Eventualno žuti ili crveni karton radi nesportskog ponašanja

M
18.02.2025, 08:18 #757 Last Edit: 18.02.2025, 08:19 by moreplovac
Quote from: Monarh on 18.02.2025, 07:43"Vidimo da lopta još nije izvedena iz kornera, pa samim time ne možemo govoriti o dosuđivanju nekog prekršaja"

I imaš opeavdanje, reko Skomina.
Koja rasprodaja ugleda, ni u Palmanovi nećeš naći ovakve sconte

[/quote]
Strahonja vrati se, sve ti je oprošteno. 8)
[/quote]

Ja priznajem.jedino Matea Beusana ;)

R
Quote from: Deba on 18.02.2025, 08:27Ja priznajem.jedino Matea Beusana ;)

taj je jedini imao muda nešto reći bez straha

..pogotovo za rijeku.. ::)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: waf on 18.02.2025, 08:49..pogotovo za rijeku.. ::)
A tek na terenu.  8)

R
Jesam ja jedini ili ja nigdje ne vidim obradu nase situacije i gola Sibenika ...slucajno je Gorici ponisten gol..ili zasto je njima ponisten a Sibeniku priznat

M
Quote from: Ro-Ro on 10.03.2025, 20:26Jesam ja jedini ili ja nigdje ne vidim obradu nase situacije i gola Sibenika ...slucajno je Gorici ponisten gol..ili zasto je njima ponisten a Sibeniku priznat

I ne samo to, ne prikazuje se moment dodavanja,kontakta sa loptom, toliko sam se prije trudio gledao te situacije frame by frame, nema tu pomoći. Ovi će te uvjeriti u svaku glupost, tj neće nas uvjeriti nego će te pravit budalom pored zdravih očiju.

Btw,pogledao sam, bez nekog posebnog razloga, Rijeka Din 5:2, između našeg prvog i drugog gola trebala su biti bar još dva penala za nas, a za njih tijekom utalmice jedno 3,4 žuta extra. Dopušteni žestoki startovi njihovim igračima, a naše sankcionirao za sve. Koja nemani su naše sudije i cijela organizacija. Kad neko kaže još da nam je poklonjeno, glupost, bili smo bolji od svih za dva koplja, stroj.
Nešto slično dešava sad, trasira se put tovarima za titulu, i moramo biti jači od toga, moraš biti puno bolji, ne malo bolji.