Panini album - HNL 2023/24

Started by Riverpool, 16.12.2023, 16:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Povodom današnjeg početka prodaje sličica otvaram temu za sve vezano za skupljanje sličica, primarno razmjenu.

Par info:
-Paketić je 80 centi/5 sličica
-Album navodno sutra u nedjelju izlazi besplatno uz Jutarnji i/ili Sportske
-318 je sličica

16.12.2023, 21:44 #1 Last Edit: 16.12.2023, 21:45 by 🔵 D10S ⚪️
Zamisli da otvaram paketice i dobijem ŠIMIJU i ostalu tovarcad. I onda ih jos ljepiti u album 🤮. Jebes slicice.

Ili Pedercinu da drzim u ruci. Bljuv.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

16.12.2023, 22:38 #2 Last Edit: 16.12.2023, 22:40 by Vado Magnar
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.12.2023, 21:44Zamisli da otvaram paketice i dobijem ŠIMIJU i ostalu tovarcad. I onda ih jos ljepiti u album 🤮. Jebes slicice.

Ili Pedercinu da drzim u ruci. Bljuv.
Ma to se bar jednostavno rješi. Hajduk ne skupljaš, Dinamo ne skupljaš. Pa onda ponosno imaš čitav album, ali bez klubova od državnog interesa. Easy & unique.

Jedno pitanje. Jesu li sve sličice iste rijetkosti pojavljivanja? Nema nekih skrivenih rerova ili mythic sličica? U većini tcg je to uobičajena praksa pa ne znam je li tako i s Panini sličicama.

R
Neznam for a fact ali cini mi se da se sve jednako pojavljuju
Btw tolika je pomama, barem u mojem okruzenju da sam skuzio da meni nema potrebe za temom (razmjene radi) hahahahah

Nema nam Cabraje u albumu

R
17.12.2023, 20:52 #4 Last Edit: 17.12.2023, 20:58 by Riverpool

Nego pokazi ti nama ajdukovu stranicu i koga si sve polijepio  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.12.2023, 21:03Nego pokazi ti nama ajdukovu stranicu i koga si sve polijepio  8).
Na svaku poziciju lijepi sličicu Livaje  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.12.2023, 21:03Nego pokazi ti nama ajdukovu stranicu i koga si sve polijepio  8).

Pa valjda one iz DInama, a kod Dinama one iz Hajduka. Ionako su isti...

Nemam zainteresirano čeljade u kući koje bi skupljalo sličice.
Koja je bila ili bi bila vaša skuža za opravdati sakupljanje, a da zadržite imaginarni status glave kuće neokaljan "dječjim glupostima"?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 18.12.2023, 08:06Nemam zainteresirano čeljade u kući koje bi skupljalo sličice.
Koja je bila ili bi bila vaša skuža za opravdati sakupljanje, a da zadržite imaginarni status glave kuće neokaljan "dječjim glupostima"?  8)

Kao što si i sam rekao takav status je posve imaginaran. Niti sam ga imao, niti ću ga imati, niti ga želim imati. Samim time, ako želim, a nisam se još odlučio, opuštanje u "imam, imam, nemam, mijenjaš?" je samo pitanje slobodnog vremena i što bi Miško rekao badžeta.

Quote from: Vado Magnar on 18.12.2023, 09:45
Quote from: D2 on 18.12.2023, 08:06Nemam zainteresirano čeljade u kući koje bi skupljalo sličice.

Kao što si i sam rekao takav status je posve imaginaran. Niti sam ga imao, niti ću ga imati, niti ga želim imati. Samim time, ako želim, a nisam se još odlučio, opuštanje u "imam, imam, nemam, mijenjaš?" je samo pitanje slobodnog vremena i što bi Miško rekao badžeta.
Uz dužno poštovanje, odgovor ti je u rangu Srećkovih kad ga se nešto pita, baš ti hvala puno si mi (nam) pomogao.  ;)  ;D

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Pa to ću shvatiti kao kompliment!  :neretljak:

R
Ja sam kao mali skupljao albume uz minimalnu pomoc roditelja, sto je znacilo da sam maksimalno dobio 100-200 slicica od kupljenih paketica, te je jedini nacin bio tapkanje, gdje sam bio prosjek  :bo:  To bi sve rezultiralo time da nisam skupio vise od 20 posto nijednog albuma. Sada si ispunjavam djecacke snove.

R
Racunam da za 60 eura (75 pak, 375 slic) cu skupiti album uz mjenjanje s kolegama sakupljacima. Uz to jos postoji opcija narudbe odredenih slicica (max 20kom) za finisiranje albuma po cijeni od 33 centa po slicici i 60 centi za dostavu narudbe. Znaci 60-70 eura za album mi se cini okej kad se uracuna u kucni #badzet!