Panini album - HNL 2023/24

Started by Riverpool, 16.12.2023, 16:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Riverpool on 18.12.2023, 11:10Ja sam kao mali skupljao albume uz minimalnu pomoc roditelja, sto je znacilo da sam maksimalno dobio 100-200 slicica od kupljenih paketica, te je jedini nacin bio tapkanje, gdje sam bio prosjek  :bo:  To bi sve rezultiralo time da nisam skupio vise od 20 posto nijednog albuma. Sada si ispunjavam djecacke snove.
Hmmm

Već vidim.....
Gluho doba noći, vani lagano pada kišica, žuto svjetlo lampe na odlasku koja je vidjela boljih dana baca mističan krug podno sebe. Ekipica, njih desetak, s navučenim hudicama preko glave i rukama u džepovima u grupi po dvoje/troje okuplja se ispod centralne tribine na Kantridi. Nepovjerljivo se osvrću što prema drugima, što gledajući u polu mokar pod. Zar će stvarno to učiniti, u tim godinama pa nismo više mulci?! Zar nismo to mogli mirno riješiti preko interneta?! sutra se ionako moram ranije dignuti jer idem na službeni put. Nema veze, dogovor je dogovor, ispao bih pizda da sad kažem nešto. Jesam li sve uzeo što sam trebao ili sam nešto zaboravio. Ne, ne sve je tu umirujući dodir vrećice u džepu odagnao je svaku sumnju o zaboravnosti, olakšanje.
"Onda hoćemo li ili se opet nekog čeka!!!", glas koji kao da je naviknut na "šefovanje" presječe tišinu. "Večeras nas je previše, zato prvo tko će dalje, a onda uza zid i nema onih fora kao prošli put tko će zadnji. Zadnji je uvijek onaj koji je prošlu dobio.". "Tko želi samo tapkati, neka čeka. 'Ajde Riverpool ti prvi, ma neee od tuda, s druge linije, joooj!!"
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

18.12.2023, 12:02 #16 Last Edit: 18.12.2023, 12:04 by Vado Magnar
Quote from: Riverpool on 18.12.2023, 11:10Ja sam kao mali skupljao albume uz minimalnu pomoc roditelja, sto je znacilo da sam maksimalno dobio 100-200 slicica od kupljenih paketica, te je jedini nacin bio tapkanje, gdje sam bio prosjek  :bo:  To bi sve rezultiralo time da nisam skupio vise od 20 posto nijednog albuma. Sada si ispunjavam djecacke snove.

Tako nekako i ja. Samo što mi je i tapkanje i puljkanje išlo dobro pa bi albumi uglavnom završili popunjeni. Kasnije se to nastavilo s drugim vidovima sakupljanja raznoraznih gluposti.
@D2 opravdanje za sakupljanje: pa gušt je. Kao pokemoni. Moraš ih skupiti sve. Iracionalan poriv koji na donosi kratkoročni užitak i veliki trošak vremena i (donekle) novaca. Čas usrečiš unutarnje dijete u sebi, a u drugi čas se osjetiš bedasto jer eto... valjda ne bi to trebali raditi jer smo "odrasli i ozbiljni" ljudi.

18.12.2023, 12:21 #17 Last Edit: 18.12.2023, 12:25 by D2
Quote from: Vado Magnar on 18.12.2023, 12:02

Tako nekako i ja. Samo što mi je i tapkanje i puljkanje išlo dobro pa bi albumi uglavnom završili popunjeni. Kasnije se to nastavilo s drugim vidovima sakupljanja raznoraznih gluposti.
@D2 opravdanje za sakupljanje: pa gušt je. Kao pokemoni. Moraš ih skupiti sve. Iracionalan poriv koji na donosi kratkoročni užitak i veliki trošak vremena i (donekle) novaca. Čas usrečiš unutarnje dijete u sebi, a u drugi čas se osjetiš bedasto jer eto... valjda ne bi to trebali raditi jer smo "odrasli i ozbiljni" ljudi.
Ne tražim razlog sebi za sakupljanje vež skužu za familiju.  8) 
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne radi se tu o skužama nego objetkivnom napredovanju tebe kao osobe, a samim time dolazi i do brojnih "benefita" za familiju  Dakle: napredovat češ kao čovjek. Bolje češ razumijeti svoju obitelj, pogotovo djecu. Kontemplativni aspekt pukog promatranja u sličice riječkih nogometaša će u tebe unijeti mir, spokojstvo i na taj način češ moći obuzdati vlastitotg unutarnjeg Sopića. Promišljanjem o zelenom travnjaku ćeš poželjeti odvesti obitelj u prirodu - jer zajedno smo Rijeka. Gledanjem u Labrovića osjećat češ se muževniji što će se svakako odraziti i na libido.
Dakle, sreća i radost će kolati u potocima u obitelji. Ništa škuže, samo benefiti!  (nota bene kako miškovićev izraz može pomoći u obiteljskoj komunikaciji!)

I sve to pada u vodu kad kupi kobni paketić s Livajom.

Quote from: beetlebum on 18.12.2023, 13:51I sve to pada u vodu kad kupi kobni paketić s Livajom.
Patim malo od zatvora pa možda pomogne?

Sve ih je @Riverpool  pokupovao 😉.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Pa isto ću se branit  :-X

I
23 i 112 još fale.

Puno je duplih, pa tko ima  :vijesti:

Je li kasno uključiti se u sakupljanje, čuo sam da je bilo problema oko kupnji paketića?

I
Samo se uključi i izvuci ove dvije, za drugo nemaš problema  ;)

Quote from: ispod stijena on 09.02.2024, 13:19Samo se uključi i izvuci ove dvije, za drugo nemaš problema  ;)
Hvala, ali možda ti ovo pomogne.
https://www.laststicker.com/hr/cards/panini_hrvatska_nogometna_liga_2023-2024/
kaže da Frana Brodića možeš dobiti, za Sahitia nema ponuda.  8)

I
Evo u medjuvremenu sve skupio