SHNL 4. kolo: Gorica - Rijeka, srijeda 24.01.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 22.01.2024, 10:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jorge ObreGOAT!
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Igrali na krumpirištu i protiv suca na zadatku i dobili  :svakacast:

Ovo je velika stvar pred tovare 💪

B
Ja zadovoljan, pobjedili ih na "Krepat ma ne molat" :)

Sopić okrenuo utakmicu svojim ZNANJEM.

Ova ekipa ima karakterčinu.

Šampionska pobjeda.

P.S. Otvorite usta negativci da progutate malo kolumbijske pišaline, liječi od apatije navodno.  :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Da klub ima muda nagazio bi Goricu preko medija, ovo je dno dna šta su oni danas priredili, od terena do ponašanja na terenu. DNO DNA!

Cijeloj ekipi naklon do poda što su ovo izvukli, kontra sucu, kontra snijegu i blatu. Negativna ocjena Dilaveru. O Godi sam sve već rekao, dečko mi je simpatičan, ali nema kvalitetu za jednu Rijeku, pogotovo ne u sezoni u kojoj se kao želi nešto više.

Moram priznat Sopiću da je 90% ove pobjede njegovo, s ona dva finjaka na terenu mi ne bi 17 dana zabili. Zamjena Fruk - Janković isto pogođena. Grgić je morao bolje. Njega je baš sjebalo neigranje, nije on generalno loš igrač.

A sada...

MRZIM GA, MRZIM GA!  :neretljak:

Quote from: Projeto on 24.01.2024, 19:21P.S. Otvorite usta negativci da progutate malo kolumbijske pišaline, liječi od apatije navodno.  :)
Poseban pozdrav ovom Pukštasu, Puškaru, kako već... Ona izjava o Obregonu iz tople Kolumbije je za vječnost.
#degenerik

Quote from: TIR on 24.01.2024, 18:52Daj nemojte me jebat, Gorica je prešla centar triput na ovom smeću od terena kojeg su namjerno pustili na razini pete lige.

Goda kiksao prvi gol, Dilaver drugi i kod šanse Mitrovića sad u nastavku.

Treba im skinut kapu koliko su stisli ove degenerike na ovakvom terenu protiv ovakvog suca, koji u dva navrata nije dao crveni karton domaćinu. Uz složenih hrpu šansi, ne bi im imao srca prigovoriti za ništa danas.

Ne prigovaram igračima. Ali mi imamo dva Djaleta na klupi, a od trenera stratega i taktičara nula bodova.

Kada budemo na kraju sezone slavili naslov, ova utakmica, koja je označila stvarnu prekretnicu jer je izborena isključivo na želju i mišiće, pasti će u zaborav pored veličanstvene pobjede na Poljudu koja je uslijedila par dana nakon.

Quote from: Gnjusna Izdajica on 24.01.2024, 18:03Malo plačem, onda se malo smijem, i tako u krug, već neko vrijeme...

Sada sam u fazi kada se smijem...

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

O
Bili smo puno bolji, uz neke kikseve koje se mogu tolerirat, osim kod primljenih golova, što je apsolutno nedopustivo , ako mislimo ganjat titulu a mislimo. Onakvi kiksevi se ne smiju događat pogotovo onaj kiks u kojem je Mitrović promašio čistu šansu i mislim da je to odlučilo utakmicu. S obzirom na teren svaka čast dečkima, dobro se snašli na tom terenu, lakat koji je dobio Smola je najmanje za žuti , ako ne i za izravni crveni. Koliko sam protiv glavnog suca danas, VAR suci svaka čast tako se sudi i nakraju crveni za Goricu kad već bilo gotovo, ali nema veze. 17 udaraca uputit prema golu i preokrenut rezultat je ujedno zasluga i trenera i igrača. Samo neka nastave tako hrabro s karakterom i do kraja ostat u utrci za titulom. Obregon danas dosta dobar, šteta što nije pogodio onu šansu, ali bio je borben.
Sad nastaviti tako na školjci i uzet im barem bod, vjerujem da možemo čak i sva 3, oni bi se mogli pojest od euforije.

Ma poslije dva razlike za njih i ovakvog terena a šta napisati.Boli me racku kako, važno je da smo dobili.Čak i ovi suci iza Karlobaga čini mi se da su koliko toliko korektno odsudili utakmicu ili se varam?
Volim grad koji teče

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
#navodninavijač

D
Meni je bilo teško pratiti utakmicu mogu misliti kako je njima bilo igrati po tome, stvarno svinjarija Gorice.
Galesic  :svakacast:

Ovo su utakmice na kojima se događa onaj "klik" nakon kojeg više nema nazad. Hint: Franko u 80 i nekoj minuti u Osijeku '17, isto za 2:3.

P.s.Karakter! KMNM

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

M
Na ovakvom terenu kakvu suvislu taktiku i akciju smislit. Ne kužim te kritike, a svi ovi pokušaji kretanja od golmana po podu završila su ili golom u našoj mreži ili sansom Gorice.
Nisam mogao vjerovati da ni Mitrović ni Jurić nisu dobili drugi žuti.
I Sopić, odlična odluka za izmjenu, Obre odjednom dosta dobar, a situacija kad je radije proigrao (pokušao) u sredinu umjesto pucao me skoro šlagirala. Taj je inače pucao iz bolesnih pozicija a sad assist.
Uglavnom, super za Galešića, za samopozdanje, drago mi je.
A Gorici ako niš drugo treba na neki način dat do znanja da je ovo bilo kurvanjski sa terenom,ili kroz medijske satelite (Lončar, Vukušić) ili nek Miško digne slušalicu (figurativno) i nazove ovog papka i porazgovara s njim. Pomoćni se sjaji a glavni prva linija fronta.

Quote from: m on 24.01.2024, 19:35Ovo su utakmice na kojima se događa onaj "klik" nakon kojeg više nema nazad. Hint: Franko u 80 i nekoj minuti u Osijeku '17, isto za 2:3.

P.s.Karakter! KMNM

E, upravo sam to pomislio!
2017 osim one utakmice na Rujevici 5:2 gdje su skuzili da mogu, druga kljucna je bila upravo otvaranje nastavka prvenstva u Osijeku gdje gubimo na poluvremenu, Zuta ostaje u svlacionici, Vesovic ide na lijevog beka i mi preokrecemo u 80 i nekoj minuti golom Andrijasevica na asistenciju Gorgona.

Ove godine ovo je prva kljucna utakmica, druga je u nedjelju!

PS. Sopicu priznanje da je napravio bas sve kako je trebao sa zamjenama, ovo je bila upravo utakmica za Obregona