SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Orpat on 28.01.2024, 21:22Ja stalno razmišljam , pa ne mogu oni biti prvaci , njih će euforija pojest kao šta je bilo danas, previše su napuhani od strane medija, ništa nisu bolji od primjer Lokosa ili Osijeka. Samo protiv njih treba igrati pametno, strpljivo s mudima što mnogi ne igraju u HNL u i onda tovari dobiju takve utakmice na sreću.  Valjda je i tome došao kraj.
Pumpaju medije jer ih dobrano kontroliraju i u svim uredništvima.su dalmosi ili porijeklom .Danas smo odigrali bas onako kako bi trebalo odigrati,agresivno,nisu imali međuprostora i jedino im je ostalo dugim loptama nabacivati na Livajaju.Sopic je to dobro odradio sa svojim stožerom i analitičarom.Trkački smo dobro izgledali poslije one sramote od stadiona Gorice.Čestitke svim igračima.
Volim grad koji teče

Quote from: sthlm1987 on 28.01.2024, 20:58Nego, ide li se na taj trening u 2 ujutro, taman cu dogurat do rodne grude iza ponoci.
Ahaha,teško,zaigrati će se na benzinskoj a i poslije srijede i današnje utakmice bio bi to pucanj u nogu.Neka nam se odmore,zaslužili su.
Volim grad koji teče

I
Bravo Zeljko, bravo ekipa!

Za pročitat sve ove upise treba imat želudac.

Sad kreće kaos...

M
Isplatio se novi analiticar u prve dve tekme. Ima kraj sebe covjeka kojem vjeruje.
Moze se o njemu kao takticaru ali on drzi ekipu na visokim okretajima,uvijek su sa gardom.

Šarani:

#degenerik

M
E da, pozdrav Nikoli Kalinicu iz suncanog Levantea

A sto se sarana tice jos uvijek mislim da imaju odlicnu ekipu i da ako se nesto poslozi , mali klik oni bi mogli radit strasne probleme,svima,ne samo mitomanima.

I da,vec su poceli sa upisima da je Karoglan los trener i defanzivan i neka ide podhitno. Deja vu

Quote from: moreplovac on 28.01.2024, 23:14E da, pozdrav Nikoli Kalinicu iz suncanog Levantea

A sto se sarana tice jos uvijek mislim da imaju odlicnu ekipu i da ako se nesto poslozi , mali klik oni bi mogli radit strasne probleme,svima,ne samo mitomanima.

I da,vec su poceli sa upisima da je Karoglan los trener i defanzivan i neka ide podhitno. Deja vu

Meni je on iskreno gori od 11vaje. Ono bacakanje danas nakon šta je udario Godu laktom.. nemam riječi.. šta očekivat od čovjeka koji je omjer snaga između Rijeke i hajduka usporedio sa Levanteom i Real Madridom.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Jaran da je trener  bi danas opet izgubili 1:0. Nakon utakmice: "Momci su roviti od GoRce ba".

Koja pička jbt to je najpičkastija utakmica na Poljudu zadnjih masu godina,to mi je to bilo gore od Bišćanovih 4:0. Bolje se osramotiti nego ispasti pička.Bišćan se osramotio, imao je neku ideju probao je i Six ga je uništio, ali Jaran je ispao pičkica sa 0 šuteva na gol nakon utakmice protiv amatera

M
Quote from: Zelko Maler on 28.01.2024, 23:21Jaran da je trener  bi danas opet izgubili 1:0. Nakon utakmice: "Momci su roviti od GoRce ba".

Koja pička jbt to je najpičkastija utakmica na Poljudu zadnjih masu godina,to mi je to bilo gore od Bišćanovih 4:0. Bolje se osramotiti nego ispasti pička.Bišćan se osramotio, imao je neku ideju probao je i Six ga je uništio, ali Jaran je ispao pičkica sa 0 šuteva na gol nakon utakmice protiv amatera

kad si vec spomenuo Goricu,onaj bivsi golman Balic izjavio da je Rijekina prednost sto su odigrali utakmicu a hajduk odmoran usao protiv Rijeke, ostalo necu ni prepricavat. Stvarno neki ljudi nisu normalni.

I
Zoki Vulic je važan faktor jadranskih derbija.

Svaki put kad on ili Vujovic najavljuju sigurnu pobjedu Hajduka znam da će biti obrnuto.

Mislim da Zeljko malo pili. Da je hajduk danas dobio mislim da bi mi bili la pa pa.
Ovako  smo unutra i nažalost vratili amo i Dinamo unutra ;.
Ne zaboravimo da sa njima imamo 2 medjusobne, odnosno 6 bodova, 6 bodova sa Osijekom i 3 sa tovarima.
Znaci 15 od 46 ili 30%. Nemojmo zaboraviti da bodovi sa Haj i din su doslovno skoro ko dupli.
Vrlo važno je kupiti tj. ne gubiti bodove u derbijima.

Bit će svega do kraja , pronađite izvor psihičke stabilnosti, moja topla preporuka

;)

Pobijedili smo unatoč VARu.

Treba inzistirati na objavljivanju snimke radi koje su poništili nas cisti drugi gol. VAR treba 100% cistu i nedvojbenu snimku za poništenje gola. Prijenos nam to nije pružio.

Radi budućih takvih situacija (ne sumnjam da će ih biti) Nepresušan bi trebao tražiti uvid u snimku (i komunikaciju unutar VAR sobe) na osnovu koje je donesena odluka o poništenju Rijekina pogotka. Mi kao pojedinci to ne možemo, ali medij može.

Inače smo u goroj poziciji nego dok nije bilo VARa jer i glavni sudac i VAR mogu donositi odluke protiv nas. Tko će nas onda spašavati ako misle da nema nikoga tko traži polaganje računa!

Quote from: ispod stijena on 28.01.2024, 23:39Bit će svega do kraja , pronađite izvor psihičke stabilnosti, moja topla preporuka

Svaki dan ga nalazim u riječkom prometu. Nepresušan izvor.
(Nije mi dobro)  :bo:

Quote from: Zaf on 29.01.2024, 00:07Pobijedili smo unatoč VARu.

Treba inzistirati na objavljivanju snimke radi koje su poništili nas cisti drugi gol. VAR treba 100% cistu i nedvojbenu snimku za poništenje gola. Prijenos nam to nije pružio.

Radi budućih takvih situacija (ne sumnjam da će ih biti) Nepresušan bi trebao tražiti uvid u snimku (i komunikaciju unutar VAR sobe) na osnovu koje je donesena odluka o poništenju Rijekina pogotka. Mi kao pojedinci to ne možemo, ali medij može.

Inače smo u goroj poziciji nego dok nije bilo VARa jer i glavni sudac i VAR mogu donositi odluke protiv nas. Tko će nas onda spašavati ako misle da nema nikoga tko traži polaganje računa!

Tako je !!! Znamo da klub neće potegnuti pitanje suđenja, pogotovo zbog pobjede, no možda bi Nepresušan (kao medij) mogao potegnuti pitanje suđenja danas. Poništen gol Gode (niti jedan igrač Hajduka nije signalizirao ruku, niti se vidi ni iz jednog kuta), nedosuđeni žuti karton Pukstasu u bar jednoj od onih situacija (nema niti jedne situacije u sažetku  :jbg: ), 12 minuta sudačke nadoknade). Nemamo medija koji bi nas štitio, a to je jako opasno.