Lindon Selahi

Started by Vado Magnar, 30.01.2024, 18:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 08.12.2024, 19:58Pitao sam zaposlenika/cu u klubu, rekao/la je to se ne pita. Ni gazdu ne smijemo ništa o tome pitat
Pričalo se nešto do 9.,10.mjeseca i od tada nitko ništa

A ja mislio da spremacica svaki ponedjeljak pita Damira: " i damire,ce biti sta,zna li se sta?"
nananana... rijeka je najbolje od svega...

B
Quote from: D2 on 08.12.2024, 19:49Što se nije i prošlu godinu pričalo o prodaji poslije Nove godine?  8)

Da, da..između Božića i nove. Cak je i Sopić najavljivao da se nešto veliko sprema

Quote from: Kostrena on 08.12.2024, 19:46Ono što Selahi traži a to je tražio i prošle zime Miško mu neće dati nikad. Osim ako ne dođe do prodaje kluba poslije Nove godine

Jel u okviru platnog razreda, ali Miško ne da? Ili je debelo van naših okvira?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Ajmo reći da je naš plafon 200k ovo je debelo iznad toga
Ako kažem točnu cifru znat će ta osoba jer je specifična ali puno više od toga(nije duplo)

Ma dobro, točna cifra nije toliko bitna za ovu priču. Ako je debelo preko postojećeg plafona, onda hvala i doviđenja. Na tribinu, pa nek potpiše ugovor s kim hoće na ljeto. Dida neće dizati platne razrede za nikoga, a kamoli za Selahija. A to mu u ovoj situaciji čak i ne bi zamjerao.

K
Neće, moglo se eventualno probati kao na zimu ponudit mu dio klauzule po kojoj bi da se prodao na ljeto zaradio sebi dobru lovu, ali treba sa čovjekom mjesecima razgovarati.

Miško ne znam ali pretpostavljam kaže ma nabijem ga na k... on će meni uvjete postavljat, jel zna on ko sam ja, ja ću zvati gdina oca i preko njega ću ga izvrijeđat.

Đale je sve zajebao da ga nije stavljao do sada nitko ne bi pričao o njemu

Sve 3 strane su krive, ako ode na zimu u Hnl ili sjedi na tribini do ljeta

Da ga Đale nije stavljao, ne bi Đale možda ni bio trener.
#navodninavijač

Quote from: aahzinho on 08.12.2024, 22:09Ma dobro, točna cifra nije toliko bitna za ovu priču. Ako je debelo preko postojećeg plafona, onda hvala i doviđenja. Na tribinu, pa nek potpiše ugovor s kim hoće na ljeto. Dida neće dizati platne razrede za nikoga, a kamoli za Selahija. A to mu u ovoj situaciji čak i ne bi zamjerao.
Dizao je on i te kako,pa Gavranović je imao 500 k markica i bilo još par njih koji su odskakali.Treba ponekad pojest i govno.
Volim grad koji teče

L
Quote from: Starless on 08.12.2024, 23:28
Quote from: aahzinho on 08.12.2024, 22:09Ma dobro, točna cifra nije toliko bitna za ovu priču. Ako je debelo preko postojećeg plafona, onda hvala i doviđenja. Na tribinu, pa nek potpiše ugovor s kim hoće na ljeto. Dida neće dizati platne razrede za nikoga, a kamoli za Selahija. A to mu u ovoj situaciji čak i ne bi zamjerao.
Dizao je on i te kako,pa Gavranović je imao 500 k markica i bilo još par njih koji su odskakali.Treba ponekad pojest i govno.
Treba, ali ne za Selahija. Ja bih radije da mi odemo po Pršira, dimenzija više u odnosu na Lindona

M
Quote from: LenRi on 08.12.2024, 23:46
Treba, ali ne za Selahija. Ja bih radije da mi odemo po Pršira, dimenzija više u odnosu na Lindona

Dopusti da se ne slozimo, iako su razliciti ali kvalitativno meni je Lindon najbolji u ligi u svom poslu.

U slučaju, u kojem Lindon mora otići za nas je najbitnije da ne ode kod suparnika u HNL-u. To bi bilo iz nekoliko razloga loše, a odlazak van HNL bi bio samo udarac na tu poziciju u ekipi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Gavranović je bio u doba kad je budžet bio cca 20M i prije inflacije.
Jasno mi je da je sad cca 12M koji ne vrijede kao prije 5 godina. I da je plafon 200-250K za igrača i nema probijanja. Može mu ponuditi to i reći da je jedan od ključnih igrača u momčadi. Ako probije za njega, morat će onda uskoro ostalima dizati i tu kreće cijeli lanac.

Može li se budžet povećati ili ne je za drugu raspravu u koju ne bih ulazio. U postojećem, razumijem da nema odskakanja i sigurno ne bih zamjerio Selahijev odlazak jer nemamo para.

Quote from: D2 on 09.12.2024, 08:34U slučaju, u kojem Lindon mora otići za nas je najbitnije da ne ode kod suparnika u HNL-u. To bi bilo iz nekoliko razloga loše, a odlazak van HNL bi bio samo udarac na tu poziciju u ekipi.

Igraču jasno iskomunicirati da ove zime može samo van. Ako hoće u dinamo, nek grije tribinu cijelo proljeće pa potpiše za njih na ljeto. Bilo kakva prodaja na zimu u dinamo je jasan znak manjka ambicija i odustajanja od lova na titulu. Pogotovo za manje od milijun i ukidanje postotaka.
Ako ga dinamo tako žarko želi, rekao bih milijun i pol, te micanje svih postotaka sa svih igrača.

09.12.2024, 08:59 #103 Last Edit: 09.12.2024, 09:10 by D2
Quote from: aahzinho on 09.12.2024, 08:42
Quote from: D2 on 09.12.2024, 08:34U slučaju, u kojem Lindon mora otići za nas je najbitnije da ne ode kod suparnika u HNL-u. To bi bilo iz nekoliko razloga loše, a odlazak van HNL bi bio samo udarac na tu poziciju u ekipi.

Igraču jasno iskomunicirati da ove zime može samo van. Ako hoće u dinamo, nek grije tribinu cijelo proljeće pa potpiše za njih na ljeto. Bilo kakva prodaja na zimu u dinamo je jasan znak manjka ambicija i odustajanja od lova na titulu. Pogotovo za manje od milijun i ukidanje postotaka.
Ako ga dinamo tako žarko želi, rekao bih milijun i pol, te micanje svih postotaka sa svih igrača.
Složio sam se s cijelim postom do zadnje rečenice. Podsjetila me na jedan vic.

"Gospođo, jako mi se sviđate. Ima li ikakve šanse da noćas nas dvoje završimo u strastvenon zagrljaju?
Bez uvrede, ali nema šanse, ne privlačite me ni najmanje.
U redu, a koliko bi koštalo da se predomislite?
Kako vas nije sramota?! Što vi mislite, prostak jedan?!
Ma samo pričamo onako hipotetski iz zabave. Recimo da je na stolu milijun eura?
Hmmm pa sad, ako već pričamo hipotetski za milijun eura, ipak su to ogromni novci....
U redu onda, evo nudim vam 1000€.
Kako mislite 1000? Zar vi mislite da sam ja kurva?
Ma ne, to smo već utvrdili sada se samo cjenkamo."

Znači naš interes (ako je neizbježno) je samo jedan, van i točka.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Miško je rekao u podcastu da je Moises imao 400k i da je to najveća plaća u povijesti kluba, možda sam ja krivo zapamtio.
Dobro Selahi traži puno manje od Gavrana