SHNL 21. kolo: Rijeka - Istra, nedjelja 04.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 31.01.2024, 09:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sopa 9.0. Jbt. Sam sebe iznenadjujem.

Zamjena Pasa-Ivanović je top topova.

Quote from: Zaf on 04.02.2024, 20:34
Quote from: vMario87 on 04.02.2024, 18:25

Kad bi ti napisao riječ dvije da opišeš link to bi bilo čudo. Ali i cudesno smisleno. Eh...

A podijelim video prije nego šta ga pogledam, pa onda kasnije editam post i napišem o čemu je riječ, ovaj put sam zaboravio..  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 04.02.2024, 17:08Ne bi mijenjao Pjacu ni za 2 Brekala.

Čovjek je prema naprijed razina Perisica.

Pasalic ima jako puno vrlo loših kratkih paseva. Sve drugo vrlo dobro ili odlično.

I
Možda je bila jednosmjerna utakmica, ali meni dosta teško za gledati, jedva sam čekao taj treći gol u mreži Istre.

Cijelo vrijeme mi je izgledalo da bi mogli primiti neki za 2:1 sa igračem manje.

Inače, nekako se osjetila nervoza. Sopp dosta oprezan.

Nisam očekivao Petrovića umjesto Jankovića, zapravo ne znam što sam očekivao.

Imali smo igrača više sa ekipom koja je više destruktivna. IVanović je lijepo iskoristio minute. Obregon ima svrhe, to je ono što se od njega stalno očekivalo. Nekako izgleda da uz Miereza samo on u ligi može odigrati na taj način zadanu rolu.

Nije mi jasno zašto je silovao Smolčića na lijevom beku. Mogao je Radeljić tamo, a Smola na stopera, iako ok. Glupo je i dve pozicije izmjeniti. Ima lokige, ali eto, falilo je širine kad su nam nominalno dva lijeva beka out.

MArić lijepa kretnja kod gola, napada prostor, loptu. Super pametna kupnja. Ono nešto što nismo imali.

Sad, treba opet u kratko vremena dobiti Goricu.

Tu smo gdje jesmo, trebamo u serijama dobivati. Ovo je više 99ta, manje 2017ta.

Vidjet ćemo.

Da njurgam do kraja. Ni atmosfera mi nije bila kakva zna biti.

Quote from: Vado Magnar on 04.02.2024, 19:06Pašalić mora malo više tražiti pas. Koji puta nerezonski šutira. ALI šut mu je sjajan. Nisu to neke frnjokule koje lete posvuda, to su precizni i ipasni šutevi. Maljkić je obranio sva tri, ali ih je morao odbiti. Da je neko bio blizu pospremiti otpadak... to bi bilo to.
I naravno, igranje obrane mu je slabija strana.

Stvari na kojima se da raditi.

Danas je Paša i puno trčao i prema natrag, čak me iznenadio.. očito je imalo utjecaja vađenje prethodne dve tekme, samo da mu samopouzdanje nije narušilo..

Malo pojednostavit igru, odigrat brže, podvaliti, nijedan igrača danas ne može živjeti od šuta pogotovo šuta iz daljine.. biti će to dobro, pomalo..

Jednog posebno naseg mogu izdvojiti,Ivan Smolcic.Pjaca,Pasa,stoperi jako dobri.Nadam se da je Janković o.k.Predug mi dan danas.
Volim grad koji teče

Rutinski. Nakon dugo godina na Ruji, bez stresa, osmijeh od uha do uha. Bio sam na vrhu istoka, ocekivao puno vise pozitivnog ludila, nekako mi je ispala pitoma tribina na spram onoga sto sam ocekivao.
Sve u svemu, jako lijepo, plovimo dalje...
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 04.02.2024, 22:57Bio sam na vrhu istoka, ocekivao puno vise pozitivnog ludila, nekako mi je ispala pitoma tribina na spram onoga sto sam ocekivao.

Bila je chill utakmica, pa je i tribina bila leggiero. Rezultatski easy, na terenu nije bilo tenzija, Demoni došli čisto dekorativno...

Al kuiš, u principu, i ti monstrumi imaju pravo malo odmorit, jednostavno.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Quote from: ispod stijena on 04.02.2024, 21:37Možda je bila jednosmjerna utakmica, ali meni dosta teško za gledati, jedva sam čekao taj treći gol u mreži Istre.

Cijelo vrijeme mi je izgledalo da bi mogli primiti neki za 2:1 sa igračem manje.

Inače, nekako se osjetila nervoza. Sopp dosta oprezan.

Nisam očekivao Petrovića umjesto Jankovića, zapravo ne znam što sam očekivao.

Imali smo igrača više sa ekipom koja je više destruktivna. IVanović je lijepo iskoristio minute. Obregon ima svrhe, to je ono što se od njega stalno očekivalo. Nekako izgleda da uz Miereza samo on u ligi može odigrati na taj način zadanu rolu.

Nije mi jasno zašto je silovao Smolčića na lijevom beku. Mogao je Radeljić tamo, a Smola na stopera, iako ok. Glupo je i dve pozicije izmjeniti. Ima lokige, ali eto, falilo je širine kad su nam nominalno dva lijeva beka out.

MArić lijepa kretnja kod gola, napada prostor, loptu. Super pametna kupnja. Ono nešto što nismo imali.

Sad, treba opet u kratko vremena dobiti Goricu.

Tu smo gdje jesmo, trebamo u serijama dobivati. Ovo je više 99ta, manje 2017ta.

Vidjet ćemo.

Da njurgam do kraja. Ni atmosfera mi nije bila kakva zna biti.

Igrač utakmice je Hodža, slijedi mu Smolčić.
Hodža na poziciji of. veznog napokon ukazuje na nedostatke kod Jankoviča i Fruka, koji ne dolaze u 16 iz drugog plana.
Vratio se presing. Na to prilično oduzetih lopti i neiskorištenih polu-kontri. 94 minute smo kontrolirati utakmicu i tempo.
Postojao je tempo i prilično pomno posložene zamjene s instrukcijama korištenja suparničkih rupa. 
---------
Prilično velik pomak, iako nisam siguran da li je Sopić 100% usvojio šta fali našem napadu.

Meni se sviđa naš presing koji je pod Sopićem došao na neku novu razinu. Igrači kao osice stišću, a opet disciplinirano bez previše ispadanja. Nije Sopić takav blefer kakvim ga se predstavlja nego ne igra "Tomićevski", a kod nas se očito samo takav run'n'gun nogomet cijeni.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Je li moguće da nitko ne spomene Hodžu?  :sta:

Mislim da mu ova uloga odlično paše, ofenzivniji vezni. Lijepo se ubacuje u završnicu (tako je dao i gol). Imao lijepu priliku kad mu je Majkić skinuo. Često je bio u 16m Istre

Jel netko zna? Dal se Erceg još uvijek kotrlja po centru?
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: ispod stijena on 04.02.2024, 21:37Cijelo vrijeme mi je izgledalo da bi mogli primiti neki za 2:1 sa igračem manje.
Ja ni kod 1-0 nisam imao osjećaj da bi moglo nešto zalutat, pa ovi nisu imali jedan opasniji napad. Nešto najbliže tomu je bilo ono kad je Smolčić blokirao Vuka.

Inače, nonšalancija kojom je Marić ono pospremio je točno ono što nam je nedostajalo. Ono što mi se kod njega nije svidjelo je srljanje u ofsajd, malo slab osjećaj za protivničku zadnju liniju.

Hodža odigrao svoju najbolju seniorsku utakmicu do sada.

Vezano za atmosferu, stvarno je sve bilo flegma... Ja osobno ni na jedan gol nisam skočio, jednostavno onaj osjećaj da je stavljena kvačica u kvadratić.
#degenerik

Z
Hodža je osmica, silom prilika igra šesticu ali može dobro pokriti obje pozicije... Pašalić vrlo dobar... Pjaca je klasa... Radeljića nitko ne spominje ? ... Bio je dužurni Pedro i škovaca... nije baš tako... završili smo utakmicu u kojoj postavi ?  :svakacast:

Inače sutra je zadnji dan prijelaznog roka...a nadam se da u Gorici neće opet biti kaljuža i da ćemo moći igrati nogomet...

Tovarski mediji ušutili...nemaju o čemu pisati  :neretljak: