SHNL 21. kolo: Rijeka - Istra, nedjelja 04.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 31.01.2024, 09:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sav fokus mora biti na Istri, pustimo pojacanja i prinove. Badave i Brekalo i Perisic ovaj mislim Maric i Rog ako ne pobjedis u utakmici.
Ovo je jako opasna utakmica, nadam se da ce ih Sopic znat psihicki spremit i da necemo ukakat kao prvi put u Puli kad smo dobili Hajduk i otisli na 1 mjesto na ljestvici.
Istra nam je sad finale lige prvaka i nece bit nimalo jednostavno, moramo probit tu psiholosku barijeru prvog mjesta, pa ce vec u Gorici bit lakse.

Svaka utakmica će biti finale lige prvaka ako žele osvojiti padelu. Nema labavo.
Što se tiče napadača ja bi i dalje isto. Ivanović od prve, Obergon kad zatreba, a i Marić ako treba.
Zašto? Igramo na Rujevici, odličnom terenu koji bi trebao odgovarati njegovoj igri. A i znamo kako Istra kiksa nakon presinga. Pa je zato kao naručen. Ako mu i dalje ne bude išlo onda će biti opravdano staviti ga na klupu u nekim budućim utakmicama i s njime rotirati u drugom poluvremnu.

Pa ja vjerujem da Ivanovic starta protiv Istre. Kasnije mozes ubacit i Marica i Obregona ako treba, ali prvo ih Ivanovic izmori i nadamo se zabije koji gol

Opet s druge strane. Ivanović je bolji kad je gost otvoren, a gost je otvoren .... znate vi, znate,.... kad gubi. E pa lijepo, prvo goste probušimo sa sidrunom Kobregonom i onda može Ivanović letati na prazan prostor i nabijati gol statistiku.  8)

Iskreno ne znam, Obregon je u onom članku rekao kako bi mu puno značilo započeti od prve minute, možda mu Sopa udjeli mali poklon za dobre igre.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Obrea otprve za nagradu
Pa ako sve bude okej rezultatski, može MM dobit 20-30 min da osjeti ekipu, a Franjo zamijeniti Pašalića da vidimo kakav bi bio na RW (posebno ako se štrijani malo otvore jer budu gubili).
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Mislim da neće biti želja i pozdrava...igrat će najbolji..

U nedjelju delirij :svakacast:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 01.02.2024, 13:57U nedjelju delirij :svakacast:
A HOP?
Nemojmo se tovariti. Prvo maksimalno ozbiljno shvatiti Istru pa onda može delirij, samo nemojmo do tremensa ipak se radi o maratonu.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
ne bojim se ni 1% utakmice u nedjelju. Valjda prvi puta ove sezone. Druga stvar bi bila da igramo na onoj njihovoj njivi.

Na treneru je da drži igrače čvrsto na zemlji.

Pjaca, Fruk, Janko, Pašalić i Marić špica. Iz njih Selahi.

Quote from: Zelko Maler on 01.02.2024, 14:03ne bojim se ni 1% utakmice u nedjelju. Valjda prvi puta ove sezone. Druga stvar bi bila da igramo na onoj njihovoj njivi.

Pjaca, Fruk, Janko, Pašalić i Marić špica. Iz njih Selahi.
Jedno je strah drugo je oprez. Strahom se ne može vladati, oprezom može. Neka dečki daju svoj maksimum pa kako bude. Da je nogomet egzaktan i rezultatski predvidljiv ne bi ni bio toliko napet za praćenje i popularan.

Quote from: D2 on 01.02.2024, 14:02
Quote from: sthlm1987 on 01.02.2024, 13:57U nedjelju delirij :svakacast:
A HOP?
Nemojmo se tovariti. Prvo maksimalno ozbiljno shvatiti Istru pa onda može delirij, samo nemojmo do tremensa ipak se radi o maratonu.  8)

Ma pun stadion, delirij, jaka Rijeka. Na terenu rovokopaci, nek se potuku idemo dalje. Daleko smo od cilja.

No dobro, ionako ovo što mi tu lupamo nema veze sa stanjem na terenu i svlačionici, pardon kabini pa zašto ne...  :neretljak:
Deri Rijeko!!! Idemo preko potoka bez čizmica, hoop!  ;D  ;D  ;D

Nisam bio na Ruji od 2017 kad sam pustio bijeli dim na brdu protiv Cibalije. Zato mene zanosi. Gasterbajteri i emocije, zajebana kombinacija. :neretljak:

Pobjede protiv Gorice i Hajduka, povratak iz minusa, su digle samopouzdanje ekipi do maksimuma.
Ako do sad nisu vjerovali, sada mogu da naslov nije nemoguća misija i da imaju sve u svojim rukama.
Utakmica protiv Istre je, osim 3 boda, bitna iz aspekte da ekipa to odradi rutinski, što više, ako može demolira protivnika sa više pogodaka razlike, i definitivno zajašu na valu optimizma, pa ajmo reći i pozitivne euforije koja bi donjela i više ljudi na gostovanjima a pogotovo krcatu Ruju u narednim kolima.
O negativnom rezultatu ne želim razmišljati, niti vjerovati u njega, tako nešto bi nas jako spustilo, ne toliko bodovno koliko psihološki a pogotovo bi se dodatno upalila medijska mašinerija.
Dakle, samouvjereno, sa stavom i gardom pobjednika od prve minute, probati ne pobijediti već pregaziti protivnika i citirati nakon svake utakmice Vešota. Sve do posljednje.